Amin canimHadi bakalım şekerim bol eksiler gelsiiin :)
Rüyam da görsem inanmam tanıyamam kendimiEki Görüntüle 1836438
Böyle bir vücudumuz olacak kızlar inşallah diyet ve sporla canlarım :)) yılmak yookk biz niye böyle olmayalım demi ama :))
Devamı gelmesin sakın tatlım aman haa!!! Devam etmezsen sorun yok :)Kizlarrrrr bi kücük çatal kek aldim agzima demin(
Olur olur hiç de öle deme şekerim :))Rüyam da görsem inanmam tanıyamam kendimi
Ayy canım ya masallahin var pozitif dusuncedeOlur olur hiç de öle deme şekerim :))
Hemen iki ayda olacak değiliz gerekirse bir yılda olcaz ama olcaz tatlım :))
Sağol tatlım öyle pozitifimdir genelde , inanmalıyız ki gerçek olsun.. Ben istiyom böyle bir vücud başka kim istiyor kızlarrr ?????????Ayy canım ya masallahin var pozitif dusuncede
Bende bendeeeeSağol tatlım öyle pozitifimdir genelde , inanmalıyız ki gerçek olsun.. Ben istiyom böyle bir vücud başka kim istiyor kızlarrr ?????????
Bende diyenlerin duası kabul olup aynen böyle ince ve fit bir vücudu olacak inşallah :) ee başka yok mu isteyen :)????Bende bendeeee
Aminn igsalla AllahimmBende diyenlerin duası kabul olup aynen böyle ince ve fit bir vücudu olacak inşallah :) ee başka yok mu isteyen :)????
ayy çok güldüm bunaRüyam da görsem inanmam tanıyamam kendimi
bendeeeee.amaa zor yaaa sezeryan göbeği vıcık vıcık sarkık nasl böle olacakBende diyenlerin duası kabul olup aynen böyle ince ve fit bir vücudu olacak inşallah :) ee başka yok mu isteyen :)????
Olur olur sporla neler olmaz şekerim sen olcağına inan yeter ki tatlım :)bendeeeee.amaa zor yaaa sezeryan göbeği vıcık vıcık sarkık nasl böle olacak
Güzelmiş gerçekden 3,4ve 5. Maddeleri tuttum :)bunu çok sevdimEki Görüntüle 1836446
Devamı gelmesin sakın tatlım aman haa!!! Devam etmezsen sorun yok :)
Bu saatte cankizzzz sakin yapma
O kadardan birşey olmaz kuzum :)) için rahat olsun. Ama bir daha yeltenme , sonra devamı gelebilir :)Yok abla kücük catalla tadina baktim sadece birsey olmazz demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?