Sabah kahvaltisi kafama gore cavdar ekmegine kasarli tost yada haslanmis yumurta peynir domates falan klasik kahvalti.ama her kahvaltudan once yesil elma tarcinla karistirip yiyorumİnşallah başaririz canim
58 kg nasil indin kaç ayda indin ne yedin ne içtin spor mu yaptin kiz Taktik lazim bana bende 2 buçuk sene önce 18 kg verdim. 3 buçuk ayda vermiştim. 14 kg geri aldim 2 buçuk senede
Ha bu arada elma oglen ve aksam yemegi icinde gecerlii
Kizlar herkese merhaba
Bugün pazardi ve ben çalismiyorum hafta sonlari. Saat 4 e kadar yedim durdum sonra dedim git erit kizim bunlari
Çiktim bir buçuk saat yürüdüm öldüm yorgunluktan tabi. Baya hamim çünkü ağrilarimda vardi üstünüze afiyet...
Evet sonra ne mi oldu akşam yemeğine geldi sira
İtiraf ediyorum kendimi kaybettim.
Bu yaşta hem hasta hem şişmanim dedim alkol sevsem alkol alirdim ama onun yerine de yemek yedim... 6 gün yaptim 7. Günde bitti anlayacağiniz kizlar. Pes etmek yok yarin tekrar devam edicem. Başka çarem yok tek çare yine bende bitiyor.
Sabredicez canim yazin tiril tiril ekbiselere girmek icin rahat pantolonlara girmek icin krndimiz icin en onemlisi saglik icin.fazla bi vaktimizde kalmadi en azindan baslamisken devam etmeliyiz.yazin sicaginda bide kglarimizla ugrasmayalim.ben ilk kizimda 91 den 58 e dusmeyi becerdim ama maalesef 2 dogumdan sora yine dayanamadim hamileliklerimde acaip kg aliyorum zaten.bu sefer yine basaricam cok gaza geldim.ya en onemlisi kendimi boyle sevmiyorum aynalara bakamiyorum ben bu kilolari istemiyorum.hep birlikte birbirimize destek olup bu kg kurtulmaliyizz .
Spor falan yapiyor musun?
Baya yiyorsun metabolizman hizli demek maşallah bende ilk aydan sora yuruyuss
ilk aydan sora yuruyus sadece istanbulda ama yazliga gidince hergun yuzme yurume dahada bi artiyor geceleri bile yuruyoruz spor salonuna falan gidemiyorun 2 cocugumu birakamam kimseye bebek te varr.evdede cok hareketliyiz zatenn arti emziriyorum kg verme belkide o yuzden daha hizli oluyor bilemiyorumm kosu bandinda yurucem ins ama once biras kg vermem lazim birden yuklenmek istemiyorumAaaaa naptin cnm sen ya
ama neyse artik olan olmuss
yarin sanki hic bozmamissin gibii devam et tmmi
Bilmiyorum canim benKizlarr bisey soracam
hani ilk sayfaya yaziyorlar ya
mesela cankizzz baslangic 97
Simdiii 95
Giden 2kilo
bunu biriniz yapabilirmii acaba
Günaydin canimAaaaa naptin cnm sen ya
ama neyse artik olan olmuss
yarin sanki hic bozmamissin gibii devam et tmmi
Kızlar bana güncel kg yazın isteyenler için liste hazırlayacağım.....
Sinirimmm tepemdeeee
95.500 ciktim bugün yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?