97 kiloyla tekrar basliyorumm

Kg vermede yasta cok onemli sen bana gore daha hizli verirsin yas ilerledikce kg verme zor oluyo ilk kizimda dogum kg hemen vermistim ama bu sefer zorlucak gibi

Cankızz tatlım birkaç gündür ses soluk çıkmadı senden ama devam etmişsin diyetine, ve harika gidiyorsun şekerim.. Yeni arkadaşlarda katılmış topiğine , ne güzel.. Ben Tr' ye geldim bugün, kvalidem biraz rahatsızda bir süre çok fazla yazamıycam arada bakarım ama çok öptüm canım, güzel haberlerini görmek istiyorum her zaman şekerim AEO BEBEĞİM :))

Canim gecmis olsun umarim kötü birseyi yoktur kv
misafirlerim vardi cnm giremedim evt devam ediyorum cnm
kendine cok iyi bak abla öptümm

Bol su ic cnm
aksamdan kayisi koy suya onun suyunu ic ve kayisiyi ye üstünede bol su ic
Haklisin canim suyu az içiyorum arttirmaya çalişicam. Kayisi kuru kayisi demi?
Kac kilosun cnm
benimde ayaklarim mahvoldu kilodan
hicc morelini bozma bugün gitmediyse yarin giderr

Kilom 80 canim boyum 1.60 tabanlarim kilodan değil fibrodan dedi drum. Ama ben zayiflarsam azalicak mutlaka. Topuk dikeni ablamda vardi lazer tedavisi oldu şimdi çok iyi sana da çok geçmiş olsun canim

Yogurt a keten tohumu koy bağırsak calistiriyor

Evet eşim de söyledi yoğurt kürü varmiş hem bağirsaklari çaliştiriyormuş hemde iştahi azaltiyormuş. Yoğurdun içine öğütülmüş keten tohumu ve üzüm çekirdeği eksteri konuluyormuş deneyicem her seyi iştahta kapatirsa gerçekten haber veririm canim sizlerde denersiniz inşallah.

Evet cnm kuru kayisi hatta cayini al kayisili form cayi oda cok iyi geliyor
sanada cok gecmis olsun ay ins gecer bu agrilar ben cok zor yürüyebiliyorum benim hem sag hem sol tarafta var

Herkesee selamlar
bugünkü menümü yazayim hemen
sabah 2tane yumurta
1dilim peynir
birtane domates
1tane biber
cok az sucuk
2dilim ekmek
öglen
sadece birkactane kanat
aksam yok
3litre su
20 dk yüŕüyüs fazla yapamicam ayaklarim cok aciyor
bugünde 95 .00 ciktim 300 gram almisim
ins yarin tekrar vermis olurumm

Evet cnm sabretmek cok önemli
ben sabredemedigim icin hep bozuyordum ama artik bozmicamm
Sabredicez canim yazin tiril tiril ekbiselere girmek icin rahat pantolonlara girmek icin krndimiz icin en onemlisi saglik icin.fazla bi vaktimizde kalmadi en azindan baslamisken devam etmeliyiz.yazin sicaginda bide kglarimizla ugrasmayalim.ben ilk kizimda 91 den 58 e dusmeyi becerdim ama maalesef 2 dogumdan sora yine dayanamadim hamileliklerimde acaip kg aliyorum zaten.bu sefer yine basaricam cok gaza geldim.ya en onemlisi kendimi boyle sevmiyorum aynalara bakamiyorum ben bu kilolari istemiyorum.hep birlikte birbirimize destek olup bu kg kurtulmaliyizz .

Selam kizlar bu sabah tartida 88.9 gordumm ilk hedefim 85 umarim basarirumm ve umarim hep beraber basaririzz

İnşallah başaririz canim
58 kg nasil indin kaç ayda indin ne yedin ne içtin spor mu yaptin kiz Taktik lazim bana bende 2 buçuk sene önce 18 kg verdim. 3 buçuk ayda vermiştim. 14 kg geri aldim 2 buçuk senede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…