İgsallah canim hayranim pozitif düşüncene teşekkürlerCanım verdiğin kilo az değil kesinlikle duraklamada senin vücudun .. Sabret ille kırılacak .. Dedimya ben 82 de iki aya yakın takıldım .. Troidden falan değil yani.. Ama kafanda da verdiğini düşün hep veremiycem diye şartlandırma tamam mı canım bak yakında başlıyacak eksiler inş ..
Sende pozitifsin hayatım olumsuzluk görmedim sende sakinlik vat sende de Maşallah tatlım :)İgsallah canim hayranim pozitif düşüncene teşekkürler
Gayet güzel menün tatlım .. Sende pro günü yapsana Muruvvetciğim ? Belki takılman geçer, Ramazan gelmeden dene istersen bii..??Bugünkü menüm
Sabah=1 dilim karpuz,şekersiz türk kahvesi
Öğle=2 yumurta domates salatalık
Aksam=sebze haslama (karnibahar, taze fasulye,mantar) marol salatasi
3 kupa bardaği doğadan 9 lu cay
Her Saat başı şu gün boyu 18 bardak
Teşekkürler canim benimSende pozitifsin hayatım olumsuzluk görmedim sende sakinlik vat sende de Maşallah tatlım :)
Hadi bana günlük bir Pro menüsü yazda yapım cnm kaç gunduGayet güzel menün tatlım .. Sende pro günü yapsana Muruvvetciğim ? Belki takılman geçer, Ramazan gelmeden dene istersen bii..??
CanımHadi bana günlük bir Pro menüsü yazda yapım cnm kaç gundu
Tamam canım yapacam tsklerCanım
Sabah
Yumurta çeşitleri omlet haşlama nasıl seversen yanına abartmadan peynir
Öğlen
Haşlanmış veya fırınlanmış tavuk derileri yenmeyecek yanında yoğurt olabilir ama günlük yoğurt miktarını bir kaseyi geçme
Akşam
Tavuksuyuna çorba yoğurt ve yumurta ile terbiye et,,içine bolca tabuk etlerinden at
Balık
Kırmızı et yağsız
Bunlarda olur ..
Kesinlikle meyve sebze yenmeyecek limon suyu bile yasak..
Cay kahve bitki çayı şekersiz serbest
Bunları üç gün yap bakalım neler olacak bende işe yaradı Nisada da öyle :)
Yarın mı başlıyacaksın ?? Hadi bakalım gün gün yazarsın inş :) eksiye geçeceksin bak gör canım inş :)Tamam canım yapacam tskler
Bende merak ettim gelir birazdan inş :)Cankızz nerelerde
Ayy kız güldürdün beni şekerim :))Keşke bura yazınca mesaj gibi telefon ötse:)
Aynen valla napim tekim sıkılıyorum bakıyorum sürekli :)Ayy kız güldürdün beni şekerim :))
Elimizden düşürmiyoz zaten kız :))
Hee kızz bende tekim valla :)) iyiki burası var laflıyoruz işde ne güzel şekerim :)Aynen valla napim tekim sıkılıyorum bakıyorum sürekli :)
Senin kac çocuktu cnmHee kızz bende tekim valla :)) iyiki burası var laflıyoruz işde ne güzel şekerim :)
1 tane canım oda uzakda üni okuyor bu sene başladı :) senin 3 dü sanırım demi ??Senin kac çocuktu cnm
Allah bağışlasın evet cnm 3 neden tek çocukla kaldın kiz1 tane canım oda uzakda üni okuyor bu sene başladı :) senin 3 dü sanırım demi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?