98 kg'dan 55'e doğru uzun bir yolum var :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi oflu_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kesınlıkle oyle bi kere yaptın bi daha yapmazsın artık

Akşam yemeğinden önce 4 kuru kayısı yarım avuç ceviz
18:00 1 tabak taze fasulye

1 fincan nescafe içtim . Bugünün telafisi spor başlasın 45 dk :)

Yarinda gezmeye gidicez annemle ama aslaa yemiycemmm diyete basliyorum tekrardan
Yemekk yokkk zayiflamakk varr yaa kadar incecik olucam ama bi huyum var o huyumdan nefret ediyorumm bogazimdan kissam bile spor yapmaktan nefret ediyorum üseniyrum ama evde temizlik vs gibi seylerde kosturuyorum. Orantili bi vucudum var kilo verdimmi fizigim ortaya cikiyo hos bi fizigim var herkes yle diyo artik ya herru ya merru geri donus yok .... uykum kacti bide bu gece

zayıflamak varrrrrr yemek de varrrrrr az yemek var ama canın spor yapmak istemiyosa eğlenceli leslie var elimizde 3 mile 45 dk suruyo 3 gun once basladım ilk 15 sonra 20 bugunde 30 dk yaptım ınan cok faydası var tavsiye ederim uykun kaçmasın oyle ya da boyle gidecek bu kılolarrr

tatlım tutamayacaksan kendini bence gitme gezmeye

ben leslie5 mil yapıyordum çok etkili yakaşık 1sa 10 dk sürüyor. ama bu ara oğlum izin vermiyor biz yürüyüş yapıyoruz evet öyle yada böyle gidecekler

ben leslie5 mil yapıyordum çok etkili yakaşık 1sa 10 dk sürüyor. ama bu ara oğlum izin vermiyor biz yürüyüş yapıyoruz evet öyle yada böyle gidecekler

ben bayıldım bu leslieye komsu ben yavas yavas arttırıyorum süreyi çünkü uzun zamandır yapmıyodum okulum falan da var bütün gün bayagı yorucu oluyo

Sabah kahvaltıdan once 2 taneye yakın ceviz , 3 kuru kayısı
11:30 2 etimek 1 kibrit k. süzme peynir , 6 zeytin

ben bayıldım bu leslieye komsu ben yavas yavas arttırıyorum süreyi çünkü uzun zamandır yapmıyodum okulum falan da var bütün gün bayagı yorucu oluyo

haklısın canım ben bu yıl evdeyim daha çok zamanım var bu gün canım değişiklik istedi leslie 3 mil yaptım saraç ın 10 hareketini yaptım birde yaklaşık 20 dakida bacak ve alça hareketi yaptım 27 sine gitgide yaklaşıyoruz artık kasmam lazım sen nerelerdesin

inşallah güzel sonuçlar alırız bu hafta son sınav haftası sonrasında sporumu rahat yapabilicem çalşmaya zamanım akşamları olduğu için sadece spora fazla vakit ayıramıyorum ama yarından sonra günde 1 saatten fazla yapmayı düşünüyorum

akşam : 1 tabak taze fasulye bol salata ( bayağı bol oldu bu sefer :))

Canım mümkün olduğu kadar yapmaya çalış yaza mutlu girelim

Bugûn gezmekte tuttum bogazmi yemedim
ama döndü teyzemde ben gelicem diye döktûrmûş
Bugün erkek arkadasimi aradim annesi acti konuştuk baya tanişalim kizım bi göreyim artik seni
oguzhan cok bahsediyo senden dedi, ama bende bu kilolar varken asla gidesim gelmiyo
kendime öz güwenim kirildi walla, zayiflama tempomu arttrcm begenmyorum kendimi böyle kilolu
kaynanamda beklesin yaza kadar bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…