Bugún gelsin börekler gitsin pastalar yedimde yedim
pişmanim ,nefsime yenik dûştüm
yarın sil baştan başlıycam pes etmek yok
o kilolar gidicek bidada böyle bi hata yapmiycam
dûşûndümde ben dün gece bu kilolarla kalip
ilerde evlenirsem sevglimle allahn izniyle, ne gelinlige girerim
nede çocuk dogura bilirim
incelmem gerek şart oldu hem kendim hemde saglıgm icin
Yarinda gezmeye gidicez annemle ama aslaa yemiycemmm diyete basliyorum tekrardan
Yemekk yokkk zayiflamakk varr yaa kadar incecik olucam ama bi huyum var o huyumdan nefret ediyorumm bogazimdan kissam bile spor yapmaktan nefret ediyorum üseniyrum ama evde temizlik vs gibi seylerde kosturuyorum. Orantili bi vucudum var kilo verdimmi fizigim ortaya cikiyo hos bi fizigim var herkes yle diyo artik ya herru ya merru geri donus yok .... uykum kacti bide bu gece
Yarinda gezmeye gidicez annemle ama aslaa yemiycemmm diyete basliyorum tekrardan
Yemekk yokkk zayiflamakk varr yaa kadar incecik olucam ama bi huyum var o huyumdan nefret ediyorumm bogazimdan kissam bile spor yapmaktan nefret ediyorum üseniyrum ama evde temizlik vs gibi seylerde kosturuyorum. Orantili bi vucudum var kilo verdimmi fizigim ortaya cikiyo hos bi fizigim var herkes yle diyo artik ya herru ya merru geri donus yok .... uykum kacti bide bu gece
zayıflamak varrrrrr yemek de varrrrrraz yemek var ama canın spor yapmak istemiyosa eğlenceli leslie var elimizde 3 mile 45 dk suruyo 3 gun once basladım ilk 15 sonra 20 bugunde 30 dk yaptım ınan cok faydası var tavsiye ederim uykun kaçmasın oyle ya da boyle gidecek bu kılolarrr
nasıl unuttum günaydınnnnnnnn gününüz gzel geçsin hanımlar
ben leslie5 mil yapıyordum çok etkili yakaşık 1sa 10 dk sürüyor. ama bu ara oğlum izin vermiyor biz yürüyüş yapıyoruz evet öyle yada böyle gidecekler
ben bayıldım bu leslieyekomsu ben yavas yavas arttırıyorum süreyi çünkü uzun zamandır yapmıyodum okulum falan da var bütün gün bayagı yorucu oluyo
haklısın canım ben bu yıl evdeyim daha çok zamanım var bu gün canım değişiklik istedi leslie 3 mil yaptım saraç ın 10 hareketini yaptım birde yaklaşık 20 dakida bacak ve alça hareketi yaptım 27 sine gitgide yaklaşıyoruz artık kasmam lazım sen nerelerdesin
inşallah güzel sonuçlar alırızbu hafta son sınav haftası sonrasında sporumu rahat yapabilicem çalşmaya zamanım akşamları olduğu için sadece spora fazla vakit ayıramıyorum ama yarından sonra günde 1 saatten fazla yapmayı düşünüyorum
Canım mümkün olduğu kadar yapmaya çalış yaza mutlu girelim
aynen oyle tek hayalım temmuzda incecik olmak :)
Ne güzel söyledin ya temmuz da incecik olmak harika olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?