98 kg'dan 55'e doğru uzun bir yolum var :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi oflu_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
verdiğim kiloları geri aldım ama tekrar baslıyorum inşallah bu son dıyetım olur :(

Sabah : 1 küçük domates , beyaz peynir , 1 dilim ekmek , 4 siyah zeytin , çay

Bayanlar için bitkisel ilaçlar var hormon sorularıyla karşı karşıya kalmamak için. Bilmiyorum şimdi Türkiyede var mı ama geçen sene annem için araştırma yaparken bir sitede buldum bir sürü bitkisel ilaçları, sonra detaylı arastırma yaptım onlar üzerinde, ve anneme bir hediye yaptım ve sipariş vermiştim. Sipariş gelmez diye korkuyordum ama valla geldi annem 1 ay yakın kullandı ve çok memnun kaldı. Ve arkadaşlar bir ilacı kullanmadan önce iyice araştırın sorun sonra karar verin içmeye, her siteden sipariş vermeyin bu sitede canlı sohbet odası var operatörlere kafanızı karıştıran her ilaç hakkında bilgi alın sonra sorularınız kalmadığında rahatlıkla karar verin. Kolay gelsin bütün hanımlara!! Zamanınız ve ilginiz olursa girip bakın her tür insanlar için çeşitleri var! acomplia-reductil.net

Ben anneme Extra Slim almıştım.

Eveeet :) 2. günden gunaydınn :D öncelikle şunu belirtiyim arkadaslar hiçbi zaman diyet yapıyorum demeyin , zayıflıyorum deyin daha kolay oluyo :) Bu sefer olacak galiba hiç bu kadar motive olmamıştım ama tek sorunum su içemiyorum :)

Eveeet :) 2. günden gunaydınn :D öncelikle şunu belirtiyim arkadaslar hiçbi zaman diyet yapıyorum demeyin , zayıflıyorum deyin daha kolay oluyo :) Bu sefer olacak galiba hiç bu kadar motive olmamıştım ama tek sorunum su içemiyorum :)

SELAM :)

bende bugün başladım zayıflama yoluna girdim artık.. günlüğüme beklerim :)

bence de zayıflıyorum demek daha kolay ve güzel .. diyet artık bana o kadar itici geliyor ki :36:

Yeni haftadan merhabalar :)) Bu hafta bol kaçamaklı geçtiği için sadece -400 gramı görebildim ama pek etmek yok :)

Yeni haftadan
Sabah :

Yarım domates , 1 dilim peynir , 1 haşlanmış yumurta 1 bardak sekersiz cay ve 1 dilimden az ekmek

Öğlen : 1 simit ayran
Akşam : hamsi , bol salata ve 1 dilim ekmek
Ara öğün : Yarım nar

bugun kahvaltı yapamadım
11 : 30 gibi 1 tabak taze fasulye
14: 30 simit ayran
18: 30 1 tabak taze fasulye , bol salata , 1 dilim tam bugday ekmeği

Sabah 10 : 30 gibi yarım domates , 1 dilim beyaz peynir , 1 dilim ekmek
Öğle 14 : 30 1 simit , 1 ayran
Akşam 18 : 00 a doğru : 1 kase tarhana çorbası , bol salata , ekmek yerine 2 3 çatal patates kızartması

İnanırmısınız kızlar önümde kocaman bir tabak patates duruyodu ve ben ona saldırmadım , bu sefer olacak gibi :)

Sabah : 1 haslanmıs yumurta , domates , maydonoz
Öğle : simit ayran + mandalına
Akşam : 1 tabak nohut ve 1 top kek ( ekmek yemedım )

Bundan sonra okulda meyve yemeye ve aksamları ekmem yememeye calısıcam :))))))

Sabah : 1 haşlanmış yumurta , 4 zeytin 1 dilim ekmek 1 sekersiz cay
Öğlen : 1 mandalina
Akşam : 2 orta boy kefal , bol salata 1 dilim ekmek

sabah : haslanmıs yumurta zeytınn sekersız cay
oglen : 16 : 00 gibi patlamış mısır :(
akşam : 3 köfte
ara : 1 bardak süt

Evett kızlar bugün diyetimin 2. haftası ve ben tam 3,200 kg vermişim çok mutluyummmmm :)

Öğlen : 1 küçük mandalina
Akşam : 1 küçük kase yoğurt çorbası , 1 parça haşlanmış tavuk 1 etimek , bol salata
Ara : 1 elma
:) Çok mutluyummm

Back
X