%99 .9 Aldatılıyorum...

en çok da bu erkek soyunun ağlama kısmına bayılıyorum ohh olsun beter olsun
gerçekten etraftaki insanların söylediği gibi harika bi kadınmışsınız
umarım dirayetinizle herşey sizin lehinize olur

Inşallah arkdaşım sagolun

Kocana ne davası acacaksın? Sadece kadın suçlu degil biliyorsun degil mı?

allah yardımcın olsun, bu yollardan gecmis biri oolarak yaşayacaklarını ongorebiliyorum. Cok zor.

Ondan bir omur davacıyım.
Bedelini ödeyemez ki
trilyon ödese de hapis de yatsa da yüreğim soğurmuki bimiyorum.
Ama o kadından alacağım para ile çok güzel bir hayır yapacağım.

Sabaha kadara gözümü bile kırpmadım... bol bol ağladım gizli gizli. sizlere evliliğimi çok kısa özetlemek istiyorum ki azda olsa bi fikriniz olsun.12 senelik evliyim. Aşk evliliği yaptım güyaaa. Iki çocuğum var. Veee inanılmaz odun ve aslında hiç uyumlu olmadığ imiz bir eşim ve evliliğim var.
Eşim inanılmaz rahatına ve özgürlüğüne düşkün birisi ve beni çok yıprattı. Bense aksine çok titiz herşeyi programlı dakik hayatı empati üzerine kurmuş birisiyim. Çocuklarım evim herşeyim olmuştur hep. çocuklarım yüzünden sürdü zaten. Iyi kötü ekonomik özgürlük var ikimizde de .
Bu kadar acıya sıkıntıya rağmen çok seviyordum onu. Eskisi gibi olmasada hâlâ seviyordum. Önceden nefes alamazdım onsuz.
Oda beni çok seviyordu aslında. Neler yaşasak bile seviyorduk. Ama bitti ......
Konuya geleyim hemen. eşim internetin başından zaten hiç kalkmazdı.
Şimdi hiç kalkmıyor.
Bir ramazanı bana zehir etti. Sabahlara kadar pc başında oturdu.
Oruç tutmadı . Ezan okundu yerine yattı . Beni zaten uzun zamandır çok soğuttu kendinden. Ama belli etmiyordum.
Tuvalete bile telefon ile giriyo. Bu gecede sabaha kadar telefon elinde yattı. Mesalaş ti durdu. Ne yapıyorsun dedim habern okuyorum diyo
Şaka gibi . Baktı ben delireceğim kalktı balkona çıktı. 1_2 saatte orda kaldı elinde telefon ile sonra yattı.
Aslında anlatacak o kadar şey varki ama roman olur çok doluyum çok.
Kendimden bahsedecek olursam. Ben evinde işinde bakımlı temiz.
Takdir gören çocuklarına aşık bir kadınım. hicbir anlamda eksik kalmadı. Bunu ben değil herkes söyler.
Bu kadının kıymetini bil diye eşime söyleyenler oluyor.
Iş yerimdeki kızlar eşin çok şanslı seni tanımasak bekar deriz derler.
Bunları kendimi met etmek için yazmıyorum ve zaten o durumda da değilim.
Bana kendine bak bakımlı ol falan diyecek biri olursa son safhada bakımlı biri olduğumu bilsin istedim.
Ailesi gözümün içine bakıyor . Geçen gün annesine biraz çıtlattim.
Ağladı kadın. Çok severim üzmek istemedim ama bilsin istedim.
Dediki kızım siz seviyorsunuz sevmeseniz sürmezdi. Çok küçük yaşta evlendiniz. Beraber büyüdünüz. Yoruldunuz pes etmeyin dedi. Ama şunu unutma eğer bir sey olursa yada bu evlilik biterse ben biliyorumki bu benim oğlum dan olur dedi. Görümcelerim bile eşim ile anlaşamaz.
Bir ben çektim onu . Galiba artık çekemeyeceğim. Yardım ve akıl bekliyorum sizlerden. Önce onu yakalamalıyım utanmalı kendinden. Yoksa yine zeytinyağı gibi su üstüne çıkacak inkar edecek. Ispatlı olmalı rezil edeceğim, onu kendine. Kendinden utanacak .
Allaha dua ettim sabaha kadar . Allahım bana şunu yakalama fırsatı ver dedim. Artık mükemmel adam rolü oynayıp kandırmasın kendini istiyorum.
Çok uzadı kızlar özür dilerim. Ama birikim var. Müthiş doluyum. Yaz yaz bitmiyor. Canım yanıyor. Empati yapıyorum. Nerde yanlış yaptım diye. Ama olmuyo bulamıyorum. Maddi manevî yaninda oldum hep. Cinsel anlamda çok uyumlu ve düzenli olduk hep. Ten uyumu denen şey vardı .
Bahane üretiyorum bulamıyorum ki . Sadece ortada umursuz kendini seven ve özgür bir adam var.
Sizden bu adamla baş etme yardımı istiyorum.
Çok sinirliyim ve çaresiz kaldım . Kusura bakmayın hatalı yazılar olduysa uykusuz ve gerginim.
benim herifin eline verecen bunu ağzını yüzünü bi güzel dağıtacak yapacak birşey yok çünkü...ayıp birşey ya..:(

Yazı için uzun kusura bakmayın demişsin ama soluksuz okudum diyebilirim. Bende 7 yıllık evliliğe giden ilişkimi aldatıldığımı öğrenip bitirdim sonucunda da beni aldatan kişiliksiz benden özür dilemek yerine beni tehdit etmişti birdahada görüşmedik. Buna gülsemmi ağlasammı bilememiştim ozamanlar hala da bilemem. Ben bana büyük bir tutkuyla bağlı olduğunu zannederken o beni öyle iğrenç insanlarla öyle iğrenç bir şekilde aldatmış ki ve ben ona öyle çok güvenmiştim ki, mesajlarını kendim görmeme rağmen inanmak istememiştim ilk bi 30 saniye. Yazını okuduktan sonra aklıma eğer o mesajları görmeseydim ve bu insanla evlenseydim neler yaşardım bunlar geldi, hüzünlendim biraz. Allah kimseyi, sevgilisini eşini aldatıcak kadar şerefsiz karaktersiz insanlarla karşılaştırmasın nediyim. Dilerim hakkınızda hayırlısı olur ve umarım aldatılan her kadın diğer mutlu kadınlar gibi mutluluğu bulur eninde sonunda :)

Son düzenleme:
Bedelini ödeyemez ki

ne cezası alacak ki
ceza alacağını sanmıyorum.
Düşünmeden hareket etme sonra hukuk karşısında bir bakmışın sen suçlu duruma düşebilirsin.
İddia ettiğin konularda haksız bulunmazsa bu defa sana karşı tazminat davası açma hakkı kazanır... vb.

Ceza alsa bile ilk cezası olacağı için hükmü açıklanması ertelenir...

Bedelini ödeyemez ki

Eşiniz ceza falan çekmeyecek. Bu olay anılarında, yaşadığı maceralardan biri olarak kalacak. Vicdan azabı çektireceksiniz ama baştan o kadınla muhatap olurken olmayan vicdanı şuan için de pek işlemeyecek. "Herşey çocuğumun mutluluğu için" klişesiyle affedeceksiniz, o da zaten affedeceğini bildiği için pek şaşırmayacak.

ne cezası alacak ki
ceza alacağını sanmıyorum.
Düşünmeden hareket etme sonra hukuk karşısında bir bakmışın sen suçlu duruma düşebilirsin.
İddia ettiğin konularda haksız bulunmazsa bu defa sana karşı tazminat davası açma hakkı kazanır... vb.

Ceza alsa bile ilk cezası olacağı için hükmü açıklanması ertelenir...

bana hakaret ediyor yazılarında bu yüzden dava açacağım.
ıkıncısı adam ben bir hevesle bir hata yaptım ozur dilerim .
azıcık zaman geçsin net basında diye yazıştım ama pişmanım diye yazmış
ozur dilerim hakkını helal et
ben karımı cok seviyorum diyor.
oda o.....bu karın için mı bunları yapıyorsun diyo .
bırak bana gel hayatını yaşa diyo.
benle dalga geçmenin hesabını vereceksin diyo..
kısacası bu ve bunlar gibi birsürü söz..
eşimle onun arasında da açıkçası çok açık seçik konuşmalar olmamış .
cinsellikle ilgili falan ...
normal arkadaş gibi başlamış...
çook alıştım sana demiş eşim..
oda ordan başlıyo
ben sana alışmadım aşığım diyoo..
ve orda kopuyo...
esim yazılardanda belli kıvırmaya başlıyo...
kadın mesaj üstüne mesaj atıyo
face den , msn den, mailler birsürü tehdit
benle dalga geçtin sevgili oluruz diye umutlandım ben ..
umutlarımı yıktın..
tam ıstediğim birisin gibi geliyor..

Eşiniz ceza falan çekmeyecek. Bu olay anılarında, yaşadığı maceralardan biri olarak kalacak. Vicdan azabı çektireceksiniz ama baştan o kadınla muhatap olurken olmayan vicdanı şuan için de pek işlemeyecek. "Herşey çocuğumun mutluluğu için" klişesiyle affedeceksiniz, o da zaten affedeceğini bildiği için pek şaşırmayacak.

ben daha öncede yazdığım gibi ne yapacağıma karar vermedim..
belli birsey yok önce sağlık bir birey ve sağlıklı anne olmak için kafa toplamalıyım..
haytta sadece ben yokumm..
herkesi düşünerek karar alırım ben..
ben mutlu olayım diye düşünemem..
benim evlatlarım herşeyden önemli
yüzleri asılmasın yeter..
aileler üzülmesin aramız cok iyi çünkü..
kayınvalidem ile annem kız kardeş gibiler .
eşimle benim aramda cok sürtüşmeler fikir ayrılıkları olurdu ama bunu yapacağı aklıma gelmezdi..
çok severdi nefes alamazdı bensiz..
bende onu tabii ki ...
biz deli bir aşk evliliği yaptık..
bu yüzden kararlarımı alırken herkesi düşünerek bencil bir karar alamam.
benden ona ratık karı olmaz o başka bir şey.
ben birine bir kere kötü pis kaka dedimmi bitmiştir zaten

Yazı için uzun kusura bakmayın demişsin ama soluksuz okudum diyebilirim. Bende 7 yıllık evliliğe giden ilişkimi aldatıldığımı öğrenip bitirdim sonucunda da beni aldatan kişiliksiz benden özür dilemek yerine beni tehdit etmişti birdahada görüşmedik. Buna gülsemmi ağlasammı bilememiştim ozamanlar hala da bilemem. Ben bana büyük bir tutkuyla bağlı olduğunu zannederken o beni öyle iğrenç insanlarla öyle iğrenç bir şekilde aldatmış ki ve ben ona öyle çok güvenmiştim ki, mesajlarını kendim görmeme rağmen inanmak istememiştim ilk bi 30 saniye. Yazını okuduktan sonra aklıma eğer o mesajları görmeseydim ve bu insanla evlenseydim neler yaşardım bunlar geldi, hüzünlendim biraz. Allah kimseyi, sevgilisini eşini aldatıcak kadar şerefsiz karaktersiz insanlarla karşılaştırmasın nediyim. Dilerim hakkınızda hayırlısı olur ve umarım aldatılan her kadın diğer mutlu kadınlar gibi mutluluğu bulur eninde sonunda :)

çok sanslısın evlenmeden yaptıysa hiç sağlam değilmiş zaten.
hiç uzulme arkada düşüneceğin bebeklerin yok ..
bu çok zor bir durum biliyormusun ...
kişiliğinden, hayat felsefenden bile ödün veriyorsun çocukların için ...
zaten anne olmakda bu değilmidir.
fedakarlık , koruma , sahiplenme........

Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez. Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkekler de en çok bu cümleye sinir olurlar. Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir.

Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar. Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar. Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır. Genellikle ne cevap alır? Abuk sabuk konuşma! Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır. Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez.

Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının. Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur. Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur.

Kadın susarak gider!

En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir. O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir. Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir. Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir. Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir. Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider. Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır. Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.

İNANILMAZ BİR SUSKUNLUK ÇÖKTÜ ÜZERİME...
ZANNEDİYORUM BENDE GİDİYORUM....
ELVEDA DİYPİ ÇIKIP GİTSEMMİ BİLEMİYORUM..
ELVEDA DEMEK BİLE GELMİYOR İÇİMDEN ...
DUALARIMLA AYAKTAYIM....

Aybükece farkında mısın bilmem ama kudaklara sarmaya başladın bile kocanı...

sarmıyorum...
anlatamıyorum sanırım kendimi..
ben karar vermedim ama ayrılık daha ağır basıyo
fakat çocuklarımı gözlemleyeceğim..
konuşacağım onlarla
psikolojilerine göre değerlendireceğim
söylediklerim ile savunmuyorum .
sadece sevineyim mi üzüleyim mi şaşıdım kaldım .
çünkü inanılmaz kafamda büyüttüğüm korkularım vardı.
başkasıyla birlikte olduğundan ..
hatta görüştüğünden ...
hatta cinsel hayatlarının bile olabileceği korkusu ve bunları duymak beni yıkacaktı..
bunların çıkmaması beni bu kadar relax yaptı belkide..
sahiplenmiyorum yanlış anladınız...
benim kocam melek ve masum değil tabiki de
gözümde arpa kadar değeri kalmadı..
ben sadece büyük konuşmayı ve sonradan tükürdüğünü yalamayı sevmem..
atıp tutmanın alemi yok...
yaparım ederim keserim atarım demenin anlamı yok

Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim hepinize.

Ne olur ne yapayım bilmiyorum ama, çıktı yoksa delirecektim.

Başardım hem sizlerden akıl ve destek alarak.

Hemde çocuklarım dan aldığım destek ve aşkla baktım icabına.

Kadının numarasını aldım bende dünden beri onu taciz ettim.
Özür dileyip yalvarıyor .
Dava açdım hem bu tehdit mesajlarının hemde beni ağzına almanın hesabını verecek.
Avukat tutum.
Uğraşacağım o kadınla.
Yok öyle yağma.
Yılanın başını keseceksin. Başkasını yakmasın.
Yılanın başı,senin evinde senin koynunda beslediğin olmasın

sarmıyorum...
anlatamıyorum sanırım kendimi..
ben karar vermedim ama ayrılık daha ağır basıyo
fakat çocuklarımı gözlemleyeceğim..
konuşacağım onlarla
psikolojilerine göre değerlendireceğim
söylediklerim ile savunmuyorum .
sadece sevineyim mi üzüleyim mi şaşıdım kaldım .
çünkü inanılmaz kafamda büyüttüğüm korkularım vardı.
başkasıyla birlikte olduğundan ..
hatta görüştüğünden ...
hatta cinsel hayatlarının bile olabileceği korkusu ve bunları duymak beni yıkacaktı..
bunların çıkmaması beni bu kadar relax yaptı belkide..
sahiplenmiyorum yanlış anladınız...
benim kocam melek ve masum değil tabiki de
gözümde arpa kadar değeri kalmadı..
ben sadece büyük konuşmayı ve sonradan tükürdüğünü yalamayı sevmem..
atıp tutmanın alemi yok...
yaparım ederim keserim atarım demenin anlamı yok

Kocanla ayrılma işini biraz ertele bence
ama kadına yaptıklarında haklısın ve arkandayım
ayrıca sen eşinin yaptıklarını nerde savundunda ben görmedim
kadında adamda yaptıklarının cezasını çekmeli
bence çok mantıklı hareket ediyorsun
sadece sakın öfkeyle bişey yapma sakin olmayı bekle
allah yardımcın olsun

telefonunu alıp neden kurcalamıyosunuz ki...
kendiniz diyosunuz şöyle yapıyo böyle yapıyo diye...
ben ilk telefonda mesajlaşmaları arttığında gider bakardım talefonu elinden alıp..
hadi alamadım gece uyumasını beklerdim, gene alır o telefonu kurcalardım..
sonra yakalayınca bir mesajını görünce de ukusundan UYANDIRIR hesabını sorardım..
yani bu kadar gözünün önünde bişey oluyo ve sen bu kadar pasif kalıyosun hayret edilecek şey doğrusu...
mesela benim eşimde oyun hastasıdır. gece yarılarına kadar oyun oynar oynanası gerektiğini defalarca söyledim ama gene oynar gece 3 e dörde kadar bazen... valla bende onla uyumuyorum. geçerim arkasına sırf bu yüzden laptop aldırttım hatta diğer pc yi satmayacaktı zorla ikna edip sattırdım oturma odasında gece bi saatten sonra o oyun oynar ben de oturur onla arada tv ye arada pc jye bakarım benim göz hizamda durur... yatağa yatarız gene oyun telefondan oynar ama ben gene bakarım hiç olmadı her sbah öylesinede olsa kurcalarım telefonu... her an denetlemek lazım bence...

Eşinin telefonunu birşekil eline geçirmeye çalış.evin içinde tel gezdiğine göre sık sık birinle mesajlaşıyor.bence takip et aldatıldığına gözünle emin oldukttan sonra kanıtlarıda eşine gösterdikten sonra kıvarabileceğini zannetmiyorum.kafanda soru işaretlerinle daha çok yıpranırsın.

Yılanın başı,senin evinde senin koynunda beslediğin olmasın

ben ne yılan besliyorum ne de koynuma alıyorum
atıp tutmanın alemi yok
artık benim kocam olmayabilir belki amam çocuklarımın babası
işi çirkefliğe edepsizliğe dökecek kadar düşmedim
belki klişe bir söz olacak ama bir kadının yuvasını yine farkındaysanız kadın yıkıyor .
tabiki benim kocam gitmese oda yapışmazdı
ama adama yalvarıyor bırak diyor bana gel diyor
çocuklarınıda kabul ediyorum diyor adi kadın
sanki benim sokağa atacak çocuğum varmış gibi.
sen kimsin çocuklarına bakarım diyorsun
benim için bırak o o... bu kadını dersin
tabi söyleyene değil söyletenede bakmak lazım ... o ayrı
ama baktın bu it herif evli uzak dursana be kadın
çeksene kendini çok doğru ayaksan eğer.

ben eleştiriyede , desteğede açık bir insanım ve bu yüzden açtım bu sayfayı .
fakat bazıları eleştirmiyor adeta köstek oluyor...
o söylediğiniz sözleri verdiğiniz akılları ben her saniye kafamda ölçüp tartıyorum .
terazilere yatırıyorum , empati kuruyorum...
kimse benim kadar ne acı çekebilir nede düşünebilir şu durumumu
çeken bilir ama....

Kocanla ayrılma işini biraz ertele bence
ama kadına yaptıklarında haklısın ve arkandayım
ayrıca sen eşinin yaptıklarını nerde savundunda ben görmedim
kadında adamda yaptıklarının cezasını çekmeli
bence çok mantıklı hareket ediyorsun
sadece sakın öfkeyle bişey yapma sakin olmayı bekle
allah yardımcın olsun

yorumlara baksana samara sanki adamı almış affetmiş oturuyorum gibi
yok öle bir şey
yapacak kadar aptalmıyım..