_-_-_ kandırılmayın_-_-_-

valilikten onaylı kart ve makbuz !

bunlar önemli gerçekten çünkü uyanıp yalan yanlış kartlar takanlar da var sırf soranlara gösterebilmek adına..
aman dikkat

Bu tür yardım amaçlı şeyleri satan insanlar bir de çok ama çok ısrarcı oluyor,bir keresinde aynı cadde üzerinde 4-5 kişi gördüm ya.Birinden kurtuluyorsun diğeri esir alıyor.Bir tane aldıysam o dergilerden gösteriyorum "bakın ben aldım teşekkür ederim" diye."olsun bir de bundan alın"diyorlar pişkin pişkin.

Dediğiniz gibi ettiğim yardımların ilgili yere ulaşacağını bilsem hiç gocunmam,ama insan şüpheleniyor yine de.

Anlattığınız şeyler hepimize birer örnek olsun,belgelerini görmeden bir şey almayalım

Teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
valilikten onaylı kart ve makbuz !

bunlar önemli gerçekten çünkü uyanıp yalan yanlış kartlar takanlar da var sırf soranlara gösterebilmek adına..
aman dikkat

makbuz kesmek zorunda zaten.
kaç tane satıp ne kadar aldığını belgelemek için.
o yüzden paranızı vermeden makbuzunuzu isteyin.

Benimde karşıma haftada böyle kaç tanesi geçiyor ilgilenmiyorum arkadaşım ben sizin gibilere kanmıyorum dedi artık onaylı kartı sorarız bakalım gerçek mi dolandırıcılar mı

Benimde karşıma haftada böyle kaç tanesi geçiyor ilgilenmiyorum arkadaşım ben sizin gibilere kanmıyorum dedi artık onaylı kartı sorarız bakalım gerçek mi dolandırıcılar mı

kesinlikle sorun.
hatta çevrenize de bunu anlatın.
kadınlar olarak bilinçlenmeliyiz.
çünkü bu tip olaylarla en çok biz karşılaşıyoruz.

Ben İstanbulda gayet işlek bir ilçe de oturuyorum. Yani tenha değil. Ama yine de siteye girip kapı kapı yardım toplayanlar oluyor.
Ben hep merak ettim böyle kapı kapı gezme hakları var mı diye. :26:

Bende sitede oturuyorum kapıya 3 kadın geldi gayet şık giyinimli kibar kadınlar normalde ben kapıyı tanımadıgım insanlara açmam ama kardeşim açmış kadınlar ne ararsanız satıyor kadınlardan birine dedimki yönetimden izin aldınız mı kadın gülerek evet aldık diyor almazmıyız hiç neyse dedim ben sattıgınız ürünlerden almıyacam ihtiyacım yok dedim kadın ısrar ediyor kapıyı kapatacam hala konuşuyor kadın konuşurken güvenlikçi çıktı geldi komşulardan birisi şikayet etmiş güvenlikçide bütün katları geze geze çıkmış kadınlar ne yönetimden izin almış nede güvenlikçiden izin almış normalde satıların girmesi yasak misafirlige geliyoruz diye girmişler ürünlerinide koca koca çantaların içine koymuşlar kimse fark etmesin diye.

kesinlikle sorun.
hatta çevrenize de bunu anlatın.
kadınlar olarak bilinçlenmeliyiz.
çünkü bu tip olaylarla en çok biz karşılaşıyoruz.

Yaşadıgım şehirde de körlerle ilgili dergi vb ürünler satıyorlar ama gördüklerimde yaka kimlik kartları vardı çogunlukta tabi arada olmayanlarda vardı bilgilendirdigin için teşekkürler.Bende bir ara çarşıda bir dilenci görmüştüm genç bir erkekti yürüyemiyordu yerlerde sürünüyordu millet para veriyordu bende verecektim tam o sırada birisi seslendi kardeşim paranı boş yere verme diye bir baktım zabıta gelmiş yerlerde sürüklenen adam bir anda iki ayagının üstüne kalktı bide pis pis sırıtıyor.

oyyyy insan ne sinir oluyor ya
dayağa karşıyım ama şu durumda şiddetle destekliyorum.
naıl insanları enayi yerine koyuyorlar ya utanmadan?

Ben artık kime güveneceğimi şaşırdığımdan yolumu kesenlere bakmadan geçiyorum.
Bu konu iyi oldu, en azından kendini kanıtlayana belgesi olana yardım edilebilir.
Doğru yere ulaşacağının garantisini versin yeter ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…