afiyet olsun cnm bende denicemBende akşam yemeğiniaz önce yedim sandeviçekekmeğinin arasına maydanozlu lor peyniri tost makinasına attım enfesssss oldu tadı damağımdq yerken eskiden annenin bize yaptığı peynirli boğaçaları hazırlattı ama tadı harikaaaaaydı
hoşgeldinben geldım
etli bezelye harika gözüküyorbugunku menum
sabah
Eki Görüntüle 1410715
öğle
Eki Görüntüle 1410716
ara
salatalık
ara
1kare bitter
akşam
Eki Görüntüle 1410717
2.5litre su 2bardak yeşil çay
40dk plates+ leslıe 3mil
sagol cnm bayagıdır bezelye yemıyordum güzel oldu patateslerını kızıma verdım yemedimetli bezelye harika gözüküyor
afiyet olsun azmine hayranımsagol cnm bayagıdır bezelye yemıyordum güzel oldu patateslerını kızıma verdım yemedim
eşim pilavda ısrar ettı ama yemedım
Mutlaka dene enfessss oldu aynı poğaca yiyormuşsun gibi[/QUOTE][QUOTE="gurbet, post: 39375BN 6, membe]afiyet olsun cnm bende denicem
hepimiz irademiz sayesinde burdayız cnm gidecek bu kılolar gıdeeeeeeeeeeeecekafiyet olsun azmine hayranım
bu ara çok hamurişi yedim cnmMutlaka dene enfessss oldu aynı poğaca yiyormuşsun gibi
Ben pek sevmem ama bu tarifi bi tek beğendim 1 hafta sonra gene sandaviç ekmeği alıp denicem[/QUOTE]bu ara çok hamurişi yedim cnmbiraz zaman geçsin denicem
Bnde adaçayı içtimyeşil çayımıda içtim
adaçyınıda çok severim kadınlar içinde çok faydalıBnde adaçayı içtim
Niye kadınlar için?[/QUOTE][QUOTkadıurbet, post: 39378987, member: 378280"]adaçyınıda çok severim kadınlar içinde çok faydalı
kadın hastalıklarına iyi geliyor cnm adet düzensizliğine falan içinde dogal österejen kadınlık hormonu vargbabada post: 39379068 .!.:Niye kadınlar için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?