Ne güzeeelslm cnm günlüğüm çok özledim seni
misafirlerim 1gün kaldı gittiler sonra biz kocişle 4günlük tatile çıktık çok eglendık çoook
yedim içtim gezdim tozdum şu 1hafta diyeti unuttum tabıkı artılardayım ama pişman degilim o kadar mutluyum ki
Ben bugün tembellik yapıyorum bütün gün yatağın icinde yorganın altında olacağımiçinde temizlik zamanı
kılo bıdırımı
başalngıç 72.6
geçen hafta 65.5
bu hafta 66.9
arada bir yapmak lazım cnm ben kaç gündür dinlendim özledim temizlik yapmayıBen bugün tembellik yapıyorum bütün gün yatağın icinde yorganın altında olacağım
hoşbulduk cnm evet artı oldum ama hemen gidecek biliyorum herseyı yedım içimde istediğim birşey kalmadı artık 2hafta cnm birşey istemezhoşgeldin canııım, iyiki geldin...biraz + olmuşsun ama 2-3 güne gider, hiç merak etme...
hoşbulduk cnm evet artı oldum ama hemen gidecek biliyorum herseyı yedım içimde istediğim birşey kalmadı artık 2hafta cnm birşey istemez
hoşgeldin canım emin ol hemen gidecek o kilolargeldim cnm geldim
allah mutluluğunuzu artırsın canımslm cnm günlüğüm çok özledim seni
misafirlerim 1gün kaldı gittiler sonra biz kocişle 4günlük tatile çıktık çok eglendık çoook
yedim içtim gezdim tozdum şu 1hafta diyeti unuttum tabıkı artılardayım ama pişman degilim o kadar mutluyum ki
Yok tam olmadı 2-3 saat sürdü anca kalktım mutfak temizliği yaptım cilooop gibi oldu mutfakarada bir yapmak lazım cnm ben kaç gündür dinlendim özledim temizlik yapmayı
arada bir güzel oluyor cnm hem nefsimiz tatmin oluyor bidaha istemiyorbende aynı, tatmadığım yemediğim bir şey kalmadı, ben bu gazla en az 3 ay idare ederim, ama 3 ay sonra ne olur bilemem
gidecek cnm başka yolu yokhoşgeldin canım emin ol hemen gidecek o kilolar
amin cnm hepimizinkini inşallah mutluluğunuzu artırsın canım
oh oh eline sağlık cnm mis gibi olmuştur şimdiYok tam olmadı 2-3 saat sürdü anca kalktım mutfak temizliği yaptım cilooop gibi oldu mutfak
hoşgeldin özledik o güzel resimleri tatilde iyi olmuş oh sefa olsunslm cnm günlüğüm çok özledim seni
sagol cnm gerçekten çok iyi geldihoşgeldin özledik o güzel resimleri tatilde iyi olmuş oh sefa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?