___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

Gurbet sana bi sorum olacaktı bugün marketten sandaviç ekmek aldım(yuvarlak,orta boy) kahvaltıda,öğle yemeğinde,akşamda ara ara üşenince peynirli,tavuk göğüslü sandaviç yaparım diye ama içim içimi yiyor kilo yaparmı en fazla 2-3 günde bir bi ana öğünde yapmayı planladm ama kilo yaparmı sence

öğlen yersen sorun olmaz cnm bol yeşillikli yap hem akşama tok tutar daha az yersın yanınada ayran oh yemede yanında yat
arada beslenme şeklimizi degüştirmek iyi oluyor

[QUOTEmetabolizma uyuost: 39369702, member: 378280"]öğlen yersen sorun olmaz cnm bol yeşillikli yap hem akşama tok tutar daha az yersın yanınada ayran oh yemede yanında yat
arada beslenme şeklimizi degüştirmek iyi oluyor[/QUOTE]
Aynen metebolizma uyuyor hep aynı beslenince

[QUOTEmetabolizma uyuost: 39369702, member: 378280"]öğlen yersen sorun olmaz cnm bol yeşillikli yap hem akşama tok tutar daha az yersın yanınada ayran oh yemede yanında yat
arada beslenme şeklimizi degüştirmek iyi oluyor
Aynen metebolizma uyuyor hep aynı beslenince[/QUOTE]
evet cnm sen zaten güzel kılo verıyorsun bence çok kasma kendını hem karnın doysun hem kılon yok olsun

Teşekürler crbet, post: 39369767, meoturuyir8280"]Aynen metebolizma uyuyor hep aynı beslenince[/QUOTE]
evet cnm sen zaten güzel kılo verıyorsun bence çok kasma kendını hem karnın doysun hem kılon yok olsun[/QUOTE]
Teşekurler canım iradem yavaş yavaş oturuyor zamanla

Teşekürler crbet, post: 39369767, meoturuyir8280"]Aynen metebolizma uyuyor hep aynı beslenince
evet cnm sen zaten güzel kılo verıyorsun bence çok kasma kendını hem karnın doysun hem kılon yok olsun[/QUOTE]
Teşekurler canım iradem yavaş yavaş oturuyor zamanla[/QUOTE]
az kaldı cnm gitsin bu pis kilolar

evet cnm sen zaten güzel kılo verıyorsun bence çok kasma kendını hem karnın doysun hem kılon yok olsun
Teşekurler canım iradem yavaş yavaş oturuyor zamanla[/QUOTE]
az kaldı cnm gitsin bu pis kilolar[/QUOTE]
Aynen yarın büyük gün bakalım 2 haftada kaç kilo vermişim?

günlükcüğüm jıllıan agır geldı yarıda kesildim lesllıe ıle 3 mil yürüyüp akşamda plates yapmaya karar verdim
mart 11 kadar leslie 3mil +plates
mart12 den nisan 12 ye kadar jilian yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…