sen yaparsın canım sana güveniyorumgidecek cnm başka yolu yok
merhaba cnm harııkasın 2 kılo süpermişmerhaba gurbet bugün tartıldım 2 kilo vermişim takibimdesin
öğlen yersen sorun olmaz cnm bol yeşillikli yap hem akşama tok tutar daha az yersın yanınada ayran oh yemede yanında yatGurbet sana bi sorum olacaktı bugün marketten sandaviç ekmek aldım(yuvarlak,orta boy) kahvaltıda,öğle yemeğinde,akşamda ara ara üşenince peynirli,tavuk göğüslü sandaviç yaparım diye ama içim içimi yiyor kilo yaparmı en fazla 2-3 günde bir bi ana öğünde yapmayı planladm ama kilo yaparmı sence
Aynen metebolizma uyuyor hep aynı beslenince[/QUOTE][QUOTEmetabolizma uyuost: 39369702, member: 378280"]öğlen yersen sorun olmaz cnm bol yeşillikli yap hem akşama tok tutar daha az yersın yanınada ayran oh yemede yanında yat
arada beslenme şeklimizi degüştirmek iyi oluyor
evet cnm sen zaten güzel kılo verıyorsun bence çok kasma kendını hem karnın doysun hem kılon yok olsunTeşekürler crbet, post: 39369767, meoturuyir8280"]Aynen metebolizma uyuyor hep aynı beslenince
Teşekurler canım iradem yavaş yavaş oturuyor zamanla[/QUOTE]evet cnm sen zaten güzel kılo verıyorsun bence çok kasma kendını hem karnın doysun hem kılon yok olsun
az kaldı cnm gitsin bu pis kilolarTeşekurler canım iradem yavaş yavaş oturuyor zamanla
Aynen yarın büyük gün bakalım 2 haftada kaç kilo vermişim?az kaldı cnm gitsin bu pis kilolar
bugun jıllıan level 1 baslıyorum bakalım 30gun yapabılecekmıyım
yok cnm hamlamışım yarıda kesildimtabiki yaparsın canım, gayet incelirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?