sagol cnm biraz daha devam edecegım cnm verebılırsem verıcem yoksa korumaya geicem zaten hergun
sagol cnm biraz daha devam edecegım cnm verebılırsem verıcem yoksa korumaya geicem zaten hergun sporumu yapyorum
saglık daha önemli cnm nazarmı degdı ne hergun ne güzel spor yapıyordun şimdi daha ıyımısındarısı bana canım, hastalandım, yürüyüş, spor kaldı
sagol cnm yok salarmıyım hiç zor verdım ben o kılolarıgurbet cim gerçekten fiziğin çok güzel
sabırlı azimlisin ama dikkat et sakın salma seni takipteyim bizi bırakma
saglık daha önemli cnm nazarmı degdı ne hergun ne güzel spor yapıyordun şimdi daha ıyımısın
sana verelım kuzucum :)Kızlar ben kilo almaya çalışıyorum siz zayıflamaya çalışıyosunuz
5 6 kilonuzu alabilirim canımsana verelım kuzucum :)
sagol cnm aynen 2.3 kılo daha verıp korumaya geçicem sporlada desteklicemselam canım boyun çok iyimiş ya ben senden tam 10 cm kısayım daha yolum uzun bence kilon çok iyi şu ana vucut kitle indeksine görede tam normal kilodasın 1 2 kilo daha verebilirsin daha fazla verme oda kilo korumaya geçişte 1 2 kilo almak normalmiş o yüzden verirsen kilonu 65 e sabitlersin senin içinde daha rahat olur 1 yıl 65 te tutarsan kilon oturur zaten tabi yinede dikkatli olmak lazım sporuda bırakma bence fziiğin çok hoş olmuş tebrik ederim darısı bana ve benim gibi isteyip çabalayan herkese
herkesin derdi farklı işte cnm istersen bir 5 kılom sana feda olsunKızlar ben kilo almaya çalışıyorum siz zayıflamaya çalışıyosunuz
hemmen gonderıyorum adres ver5 6 kilonuzu alabilirim canım
fıstıgım ne guzel olmussun sen bu kılon ıyı bencehoşgeldın cnm
sagol cnm 2.3 kılo daha vereyım korumaya geçip sporla desteklicemfıstıgım ne guzel olmussun sen bu kılon ıyı bence
korumaya almalısın
herkesin derdi farklı işte cnm istersen bir 5 kılom sana feda olsun
İkinizde 3'er kilo yollayın ordan. Bu dertten kurtarayım sizihemmen gonderıyorum adres ver
hemen hemen sen kaç kılosun cnm boyun kaçİkinizde 3'er kilo yollayın ordan. Bu dertten kurtarayım sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?