___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

[QUOyatışşrbet, post: 39485153, member: 378280"]yeşilçayımı da içtim[/QUOTE]
Ben yatışşa geçiyorum sahurda görüşürüz

o zaman ilk şart yemeği seveceksin cnm sen sevdiğn yemeklerden yesen bol çikolatalı kekler ay cnm çekti bak
kız zaten bu araklar tatlı çekiyor canım yazmışsın buraya bunları delirtme beni

valla ben ne yesem aldırıyor cnm
hamurişi ye mantı ye burda okugum kadarıyla bol tahın pekmez yıyorlar ya karnımı acıktırdın ama olmazkı ben dıyeteyım
bende ne yesem aldırıyor bizde kilo almayaydık iyiydi ya bence yemekleirn tadını bilmiyorlar ah ah neyse susayımda gurbet senin boy çok iyi ya ben bücürüm senden tam 10 cm kısayım nolcak benim bu halim kilomu gördün zati bizim topikteboyuma göre fazla birde ben bacaklarım kalçam alt karın bölgemden şikayetçiyim ya pilates yapmaya karar verdim hatta bu perşembe a101 e pilates seti geliyormuş gidip bakıp alayım diyorum sen ne yaptın pilates ebru şallı skinny jeans düşünüyorum sence iyi olur mu

sorma yazdıkktan sonra benımde cnm çikolata istedi
aynen yesek yesek kılo almasakta kim daha çok yer yarışması yapsak
bence fazlalagın abarttığın kadar yok cnm gayet ıyısın alt taraf çalış bence pilates setıne gerek yok pilates topu yetıyor zaten
ben kafama göre yapıyorum cnm belli hareketlerım var hergün artırarak yapıyorum ve tv izlerken pilates topunun üzerine otur ve zıplayarak izle çok zevklı ve alt bacak çalıştırıyor

çok mantıklı fikir yapmalıyım sağol canım benim top gelen misafir çocuklrın elinde oyuncak olup delinmiş galiba şişmiyor iniyor geri top alıcam almışken set alayım dedim daha ucuza geliyor alayım başlıyım tekrar senin 5 yaşında çocuğun mu var ya okudum az önce maşallah sana harikasın
birde yarışma süper olurdu ya kilo almasaydık bizde

evet cnm 5 yaşında prensesım var
hemen al başla cnm çok faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…