ay inş cnmİnşallah canım. Ben sende o azmi görüyorum sende istediğin kiloya geleceksin
Ben yatışşa geçiyorum sahurda görüşürüz[QUOyatışşrbet, post: 39485153, member: 378280"]yeşilçayımı da içtim
ne çabuk kız daha karpuz kesecektıkBen yatışşa geçiyorum sahurda görüşürüz
Sahura kalkıcam sonra saat 7:30 kalkıp abimlere kahvaltı hazırlıcam ondan[/QUOTE]ne çabuk kız daha karpuz kesecektık
tamam cnm okula gıdıyormuydun sen neyse sonra konuşuruz iyi gecelerSahura kalkıcam sonra saat 7:30 kalkıp abimlere kahvaltı hazırlıcam ondan
Yok açıklise okuyorum uykum gelmedi zaten uyumıcam[/QUOTE]tamam cnm okula gıdıyormuydun sen neyse sonra konuşuruz iyi geceler
devamı üniversiteye olsun inş cnmgurbAbim vapostşöy 85390 .!.:Yok açıklise okuyorum uykum gelmedi zaten uyumıcam
Onların öyle düsündüklerini sanmıyorum amaolsun bn allah için yapyorum hizmetlerinigurbedüşündüklerini sanm8474 .!.:ne güzel cnm senın gıbı kardese sahıpler
kıyamam sana düşünüyorlardır cnmda belli etmiyorlardırOnların öyle düsündüklerini sanmıyorum amaolsun bn allah için yapyorum hizmetlerini
kız zaten bu araklar tatlı çekiyor canım yazmışsın buraya bunları delirtme benio zaman ilk şart yemeği seveceksin cnm sen sevdiğn yemeklerden yesen bol çikolatalı kekler ay cnm çekti bak
bende ne yesem aldırıyor bizde kilo almayaydık iyiydi yavalla ben ne yesem aldırıyor cnm
hamurişi ye mantı ye burda okugum kadarıyla bol tahın pekmez yıyorlar ya karnımı acıktırdın ama olmazkı ben dıyeteyım
sorma yazdıkktan sonra benımde cnm çikolata istedikız zaten bu araklar tatlı çekiyor canım yazmışsın buraya bunları delirtme beni
bende ne yesem aldırıyor bizde kilo almayaydık iyiydi yabence yemekleirn tadını bilmiyorlar ah ah neyse susayımda gurbet senin boy çok iyi ya ben bücürüm senden tam 10 cm kısayım nolcak benim bu halim kilomu gördün zati bizim topikte boyuma göre fazla birde ben bacaklarım kalçam alt karın bölgemden şikayetçiyim ya pilates yapmaya karar verdim hatta bu perşembe a101 e pilates seti geliyormuş gidip bakıp alayım diyorum sen ne yaptın pilates ebru şallı skinny jeans düşünüyorum sence iyi olur mu
çok mantıklı fikir yapmalıyım sağol canım benim top gelen misafir çocuklrın elinde oyuncak olup delinmiş galiba şişmiyor iniyor geri top alıcam almışken set alayım dedim daha ucuza geliyor alayım başlıyım tekrarsorma yazdıkktan sonra benımde cnm çikolata istedi
aynen yesek yesek kılo almasakta kim daha çok yer yarışması yapsak
bence fazlalagın abarttığın kadar yok cnm gayet ıyısın alt taraf çalış bence pilates setıne gerek yok pilates topu yetıyor zaten
ben kafama göre yapıyorum cnm belli hareketlerım var hergün artırarak yapıyorum ve tv izlerken pilates topunun üzerine otur ve zıplayarak izle çok zevklı ve alt bacak çalıştırıyor
evet cnm 5 yaşında prensesım varçok mantıklı fikir yapmalıyım sağol canım benim top gelen misafir çocuklrın elinde oyuncak olup delinmiş galiba şişmiyor iniyor geri top alıcam almışken set alayım dedim daha ucuza geliyor alayım başlıyım tekrarsenin 5 yaşında çocuğun mu var ya okudum az önce maşallah sana harikasın
birde yarışma süper olurdu ya kilo almasaydık bizde
sağol canım çok o zaman görüşmek üzrer hatta iyi gecelerevet cnm 5 yaşında prensesım var
hemen al başla cnm çok faydasını görürsün
amin cnm hadı iyi gecelersağol canım çok o zaman görüşmek üzrer hatta iyi geceler
prensesinide öp yerime allah bağışlasın mutlu sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?