Canım bende 79 dan 62 ye indim 79 ken bi 65 olum yeter diyodum ama şimdi 57 flan oolmak istiyom Ama kaldım 62 de ne zaman vercem bilmiyomsagol cnm 60a bı ıneydım
tebrikler canım güzel vermişsinCanım bende 79 dan 62 ye indim 79 ken bi 65 olum yeter diyodum ama şimdi 57 flan oolmak istiyom Ama kaldım 62 de ne zaman vercem bilmiyom
yok canım aslında az yemiyorum bi akşamı hafif geçirdim arada kek yedim ya dengelensin diyeNe kadar az yiyorsun ya maşallah azmin devam olsun
ben alışamadım açlığa henüz
Nasil gidiyor canımslm canım günlüğüm yine musmutlu bir gün daha herşey herkesin gönlünce olsun
iyi gidiyor şükür canımNasil gidiyor canım
iyi gidiyor şükür canım
tanıdım cnm profiline baktım hayırlı olsun yeni nickinBen hayatbos nickjmi degistedm tanımadiysan soylym
tanıdım cnm profiline baktım hayırlı olsun yeni nickin
kilo verıyormusun bakım
hedefıne az kalmış ne güzelSaol kuzum
veriyorum kuzum 7takimdayim yarışıyorum elimden geleni yapiyorum ama.daha uzun bi yolum var70 kiloyum daha 79la basladim bakalim bi 60 olaydim sen kac kilosun kuzum bayadir gorusmedik kac kilo verdin
son halım cnm en son 65.5 tim sende güzel kılo vermişin tebrikler
sagol canım hedefim 60 tı ama duruma göre 62de korumaya geçmeyi planlıyorumTek kelimeyle supersin tatlimmmmMAŞALLAH gerçekten 65 bende gorurum INŞALLAH hedefin kac tatlim zaten gedefe ulasmis gibi gozukuosun tebrik ederim
sagol canım hedefim 60 tı ama duruma göre 62de korumaya geçmeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?