evet sarışınlığı çok seviyorum makyajıda seviyorum sorun olmaz o yüzden daha önceden platin kullandım 2 yıltünaydın canımsarışın güzel olur, makyajla beraber tabi :) ne tesadüf, yarın bende saç boyuycam, :)
evet sarışınlığı çok seviyorum makyajıda seviyorum sorun olmaz o yüzden daha önceden platin kullandım 2 yıl
ya sen hangi renge boyuyacaksın canım
denemiştim çikolata kahveyi çok güzel bir renkçikolata kahve :)
denemiştim çikolata kahveyi çok güzel bir renk
saçlarıma ve cildime bakım yaptım hafifledim sanki
sagol cnmsaatler olsun canım, darısı bana :)
sagol cnm
sen de hafta sonu yaparsın artık iyi yetişiyorsun valla hem iş hem diyet hem spor hem ev hem kendin bravo valla
örnek anne
bence süpersin canım hasta olduğun için böyle düşünüyorsun hem iş hem ev kolay değil azmine hayranımay canım yetişemiyorum inan ki, bazen kendimi hiç bir şeye yetemiyor gibi hissediyorum, hele de bu aralar, tamda bu moddayım
bence süpersin canım hasta olduğun için böyle düşünüyorsun hem iş hem ev kolay değil azmine hayranım
iyi akşamlar cnmteşekkür ederim canım
ben çıkayım, iyi akşamlar
Ben bugün diyeti bozdumbugun ku menüm
sabah
Eki Görüntüle 1423227
öğle
Eki Görüntüle 1423232
ara
kefir
2galeta
ara
armut
akşam
Eki Görüntüle 1423233
Nasıl bu kadar iradelisin canım hayran hayran bakıyorum sayfana nasıl doyuyorsun diyebugun ku menüm
sabah
Eki Görüntüle 1423227
öğle
Eki Görüntüle 1423232
ara
kefir
2galeta
ara
armut
akşam
Eki Görüntüle 1423233
sagol cnm benim teşekkürlerNasıl bu kadar iradelisin canım hayran hayran bakıyorum sayfana nasıl doyuyorsun diye
slm cnm seninde mutlu günlerin olsungünaydın gurbetcim, musmutlu günler dilerim
Allah kabul etsin canım bende yarın tutucam oruç inşallahbugün yine niyetliydim günlükcüğüm akşam kayseri yağlaması yaptım 1.5ev lavaşıyla yaptım çok güzeldiEki Görüntüle 1425008
ara
armut
bol bol su yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?