sagol cnm sen dün neler yedin diyeti bozdum demişsin de ben çok abartı birşey görmedimAllah kabul etsin canım bende yarın tutucam oruç inşallah
diyeti bozacak gibi değildi cnmÇünE="gurbet, post: 39541778, member: 378280"]sagol cnm sen dün neler yedin diyeti bozdum demişsin de ben çok abartı birşeydin diyeti bozdum demişsin de ben çok abartı birşey görmedim
Nasıl okumadın mı? Destan gibiydi yediklerimi yazdım
Ciddi misin? O kadar moralim bozuldu ki bugün moral bozukluğundan ara öğün yapmadm bilediyeti bozacak gibi değildi cnm
yok canım bence öğünlerini atlama daha çok yersinCiddi misin? O kadar moralim bozuldu ki bugün moral bozukluğundan ara öğün yapmadm bile
Haklısın off ama dün uediklerim yüzünden çok şistim karnım kocamaaaan[/QUOTE][QUOTE="gurbet, post: 39541976, member: 37828sistin karnın koca bence öğünlerini atlama daha çok yersin
iner o yeşil çay iç reglin düzeldimiHaklısın off ama dün uediklerim yüzünden çok şistim karnım kocamaaaan
Hayır 1 bucuk aydır olmadıminer o yeşil çay iç reglin düzeldimi
onun da şişliği vardır işteHayır 1 bucuk aydır olmadım
Gidicem doktora tam 2 ay dolsun[/QUOTE]onun da şişliği vardır işte
38beden giyiyorum cnm bazılarında 36da olmaya başladıgurbet
canım seninle boylarımız aynı ben de 172 yim ve kilom 65 civarı
ama asla senin gibi görünmüyorum
sen tartından eminmisin
benim 58 kiloyken olan halime benziyorsun
şuan kaç beden giyiyorsun
Anlayamadım çünkü ben en az 40 a giriyorum 42 beden bile var38beden giyiyorum cnm bazılarında 36da olmaya başladı
eminim cnm tartımdan benim kemiklerim iri birde çok spor yapıyorum ondan olabılır ama sende boy ve kilon gayet ıyı belki sen evham yapıyorsun
yok canım sabahları 2 dilim ekmek yiyorum bazen öğlenleride 1 dilim daha yiyorum ve dikkat ettiysen ne pişiriyorsam ondan yiyorum hiçbirşeyden kısmadım öğünlerimi atlamadım ve 8 kilo verdimAnlayamadım çünkü ben en az 40 a giriyorum 42 beden bile var
38 oluyor da patladı patlayacak şekilde
sen bu kadar kiloya bedene
günde 1 dilim ekmek mi yiyorsun
bizim onuda yemememiz lazım o zaman
İnşallah canım sporda bir zumba yapabilirim o da günlük yarım saatyok canım sabahları 2 dilim ekmek yiyorum bazen öğlenleride 1 dilim daha yiyorum ve dikkat ettiysen ne pişiriyorsam ondan yiyorum hiçbirşeyden kısmadım öğünlerimi atlamadım ve 8 kilo verdim
bence spora ağırlık ver kılon gayet iyi canım
yapda ne kadar olursa olsun canım spor çok faydalıİnşallah canım sporda bir zumba yapabilirim o da günlük yarım saat
haftada 2 günde yürüyüş
ben de öyle evde olanlardan kendime göre olanı yiyeceğim artık
senin gibi olsam ben hayatta diyet falan yapmam
darısı bana artık bir 8 de ben versem
sen ne kadar zamanda verdin bu 8 kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?