Afiyet olsun bnde galeta alıcam yarın özledim yemeyibugun ku menum
sabah
Eki Görüntüle 1436991
ara
elma
ara
meyveli yoğurt
galeta
akşam
Eki Görüntüle 1436992
leslie 3 mil
sagol cnm ben pek sevmiyorum tadınıda acıktıgım zaman bastırıyorAfiyet olsun bnde galeta alıcam yarın özledim yemeyi
Bende yesil caya bandırıp bandırıp yemeye bayılıyoruumm[/QUOTE][QUOTEyeşil çaya , post: 39703064, member: 378280"]sagol cnm ben pek sevmiyorum tadınıda acıktıgım zaman bastırıyor
bugun hiç iştahım yoktu nedense zorla yedim akşamı inş gece patlama yaşamamBende yesil caya bandırıp bandırıp yemeye bayılıyoruumm
İnşallahbugun hiç iştahım yoktu nedense zorla yedim akşamı inş gece patlama yaşamam
iyi zayıfladın canım sen iradelisin maşallahİnşallahgece aç uyumayı şu 3 aydır çekiyorum alıştım artık
Ben mi iradeliyimiyi zayıfladın canım sen iradelisin maşallahbenimde yarın tartı günü verdim ama ne kadar çıkıcam acaba
o kadarda olacak canım oda olmazsa nazardan gidersinBen mi iradeliyimNe cabuk unuttun midemi mahvedene kadar nutella yedigimi,koca tabak dolusu kısır yedigimi daha niceleri
Bana diyene bak sanada Maşallaho kadarda olacak canım oda olmazsa nazardan gidersin
sagol canım 60 olana kadar gidicem inşBana diyene bak sanada MaşallahSen ideal kilona geldin benimde az kaldı cok şükür
Bndeee 60 ta bırakırım korumaya geçerim[/QUOTE]sagol canım 60 olana kadar gidicem inş
65 ama planım ki gerçekleşirse mayısta 65 olursam mayıs ayında koruma ayı olur sonra gene baslarım 60 ideal kilomBndeee 60 ta bırakırım korumaya geçerim[/Qbaşladım 60 degılmıydı hedefın
o zaman 60in canım sana daha çok yakışacak65 ama planım ki gerçekleşirse mayısta 65 olursam mayıs ayında koruma ayı olur sonra gene baslarım 60 ideal kilom
Teşekkürler beraber 60 olucaz allahın izniyleo zaman 60in canım sana daha çok yakışacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?