___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

[QUOTEyeşil çaya , post: 39703064, member: 378280"]sagol cnm ben pek sevmiyorum tadınıda acıktıgım zaman bastırıyor[/QUOTE]
Bende yesil caya bandırıp bandırıp yemeye bayılıyoruumm

[QUOTEyeşil çaya , post: 39703064, member: 378280"]sagol cnm ben pek sevmiyorum tadınıda acıktıgım zaman bastırıyor
Bende yesil caya bandırıp bandırıp yemeye bayılıyoruumm[/QUOTE]
bugun hiç iştahım yoktu nedense zorla yedim akşamı inş gece patlama yaşamam

İnşallah gece aç uyumayı şu 3 aydır çekiyorum alıştım artık
iyi zayıfladın canım sen iradelisin maşallah benimde yarın tartı günü verdim ama ne kadar çıkıcam acaba[/QUOTE]
Ben mi iradeliyim Ne cabuk unuttun midemi mahvedene kadar nutella yedigimi,koca tabak dolusu kısır yedigimi daha niceleri

iyi zayıfladın canım sen iradelisin maşallah benimde yarın tartı günü verdim ama ne kadar çıkıcam acaba
Ben mi iradeliyim Ne cabuk unuttun midemi mahvedene kadar nutella yedigimi,koca tabak dolusu kısır yedigimi daha niceleri[/QUOTE]
o kadarda olacak canım oda olmazsa nazardan gidersin

Ben mi iradeliyim Ne cabuk unuttun midemi mahvedene kadar nutella yedigimi,koca tabak dolusu kısır yedigimi daha niceleri
o kadarda olacak canım oda olmazsa nazardan gidersin [/QUOTE]
Bana diyene bak sanada Maşallah Sen ideal kilona geldin benimde az kaldı cok şükür

yarın kahvaltıya misafirlerim var günlükcüğüm hem kahvaltıya birşeyler hazırlıcam hem 5 çayına ama masumlarından yicem tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…