- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.534
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Bana da iphone alabilir misiniz? Ben de kırmak istiyorum ama alamıyorum.Beni salak yerine koyuyorsunuz ben fark etmiyor muyum size çıkışınca ben suçlu oluyorum ama
Hanımefendi bu ülke hepimizin ülkesi hepimizin. Ben kimseye muhtaç olmak istemiyorum. Teknoloji, ekonomi de iyi değiliz ama bu ülkede siz de yaşıyorsunuz siz de iyi değilsiniz. Biz boykotla uğraşalım malum biz salak gibi parayla iphone alır kırarız sizin gözünüzde ben öyle yapıyorum. Buyrun siz geliştirin güzel ülkemi lütfen. Ben sizi de desteklerim merak etmeyin
Dini vecibenizle konunuzun bağlantısı nedir ?2 saat önce is arkadaşlarımla öğle yemeğine gittik yemegin yanında gazlı içecek söyledim boykot ürünüymüş.Yan masada bir kadınla ağız dalasina girdik önce bir sey söyleyebilir miyim dedi buyrun dedim.Bakın siz de kapalisınız beni anlarsınız neden hala bunu içiyorsunuz dedi anlamadım dedim boykot ürünü de dedi.Sanki alkol ictim.Evet anlıyorum hassasiyetinizi ben de dikkat ediyorum ama 1 saatlik öğle molamda özellikle boykot ürünü olmayan bir icecek secmeye aramaya calıssam molam bitecek siparis verirken o marka bu marka diye düsünecek vaktim yok kafam dolu herkes kendinden mesul sonucta dedim.Allah hidayet versin vs başladı.Yanındaki kadinla birlikte cık cıklamaya basladılar lütfen sizinle tartısmak istemiyorum ben dini vecibelerini yerine getirmeye calisan biriyim belki de sizden daha fazla hassasım bu konuda gördüğünüz kadarıyla yargilamayın duyarınızı baska bir seyde yapın dedim.Is arkadaslarım da uyma bosver anlayacak kafada degil belli ki dediler yemegimizi yiyip kalktık.Ben yanlış mıyım kullandığımiz sosyal medyalar dahil boykot ürünü değil mi ? Boykot edeceksek kapatalim face instagram ne varsa madem.3 gündür zaten gerginim bir de böyle şeylere denk geliyorum neden yani beni bulur böyle cins insanlar konu yasaksa kaldirilabilir bu arada.Ben böyle cins insanlar neden bana denk geliyor diye sinirlendim de sanki üzerime cekiyorum herkes bi dalaşma pesinde
Android bebeğim telefonumBana da iphone alabilir misiniz? Ben de kırmak istiyorum ama alamıyorum.
Din konusunda zaten bir musluman olarak Allaha olan farz görevlerimi yerine getiriyorum ayrıca tesetturluyum de "hidayet eksiğimi" nerden buldunuz demek istiyor oalbilr mi acaba?Dini vecibenizle konunuzun bağlantısı nedir ?
İnsanlar çok ilginç ya tövbe est başkasına karışma cesaretini nasıl buluyorlar2 saat önce is arkadaşlarımla öğle yemeğine gittik yemegin yanında gazlı içecek söyledim boykot ürünüymüş.Yan masada bir kadınla ağız dalasina girdik önce bir sey söyleyebilir miyim dedi buyrun dedim.Bakın siz de kapalisınız beni anlarsınız neden hala bunu içiyorsunuz dedi anlamadım dedim boykot ürünü de dedi.Sanki alkol ictim.Evet anlıyorum hassasiyetinizi ben de dikkat ediyorum ama 1 saatlik öğle molamda özellikle boykot ürünü olmayan bir icecek secmeye aramaya calıssam molam bitecek siparis verirken o marka bu marka diye düsünecek vaktim yok kafam dolu herkes kendinden mesul sonucta dedim.Allah hidayet versin vs başladı.Yanındaki kadinla birlikte cık cıklamaya basladılar lütfen sizinle tartısmak istemiyorum ben dini vecibelerini yerine getirmeye calisan biriyim belki de sizden daha fazla hassasım bu konuda gördüğünüz kadarıyla yargilamayın duyarınızı baska bir seyde yapın dedim.Is arkadaslarım da uyma bosver anlayacak kafada degil belli ki dediler yemegimizi yiyip kalktık.Ben yanlış mıyım kullandığımiz sosyal medyalar dahil boykot ürünü değil mi ? Boykot edeceksek kapatalim face instagram ne varsa madem.3 gündür zaten gerginim bir de böyle şeylere denk geliyorum neden yani beni bulur böyle cins insanlar konu yasaksa kaldirilabilir bu arada.Ben böyle cins insanlar neden bana denk geliyor diye sinirlendim de sanki üzerime cekiyorum herkes bi dalaşma pesinde
Alamam kusura bakma mı demek istediniz?Android bebeğim telefonum
Ne dil döksem dalgaya vuracaksınız çok zekisiniz çok iyisiniz mükosunuz
Aynennn
Bu doğru buna yorum yapan olmadı mı bende anlamadım Kuveyt destekliyor mu yaniStarbucks Al Shaya gruba ait, Kuveyt menşeili. Ne Amerika ne de İsraille alakası yok.
Kola içiyorsun diye "Allah hidayet versin" diyen birine hiç öyle denir mi? "Amin, cümlemize" deyip yüzüne bakarak kolasını içmeliydi aslında. Yanlış yapmış konu sahibi burada.Din konusunda zaten bir musluman olarak Allaha olan farz görevlerimi yerine getiriyorum ayrıca tesetturluyum de "hidayet eksiğimi" nerden buldunuz demek istiyor oalbilr mi acaba?
Trendyolu Ali Baba grup satın aldıAynısını yazacaktım, Trendyolun sahibi bir kadın girişimci değil miydi savaşla ne ilgisi var
Sen de demiyorsunAdamlar size ilaç yok dese kapılarında paspas olucaz be,ne boykotu. Hadi kanser hastası birine diyelim sana ilac yok napalim kader diye
bir kişide demiyorki 70 senedir bu savas var çalışıp didinip bunları bastıralım ihtiyacımız kalmasın
Evet kesinlikle bu olmalıydı tavri ama sanırım o zman karşıda had bilmeyen şahıs dozu arttırirdi.Cunku haddin sınırı var hadsizligin sınırı yok.Kola içiyorsun diye "Allah hidayet versin" diyen birine hiç öyle denir mi? "Amin, cümlemize" deyip yüzüne bakarak kolasını içmeliydi aslında. Yanlış yapmış konu sahibi burada.
Sen de demiyorsun
Sen geliştir sen yap
Hem geliştirme hem boykot yapanları küçümse hem eleştir
İyi niyetli Doktorlar ve eczacılar tevailacın boykot edilmesine ön ayak oldular. Belki ilerde bu firmanın ürettiği ilaçların Türkiyede üretilmesine de ön ayak olurlar. Teb birkaç ilaç üretmeye başlamıştı çok önceden belki devamı gelir
Şimdi demeyin bana şu da israilin bu da bunun hadi bunu da etsenize
Ya amaç ipin ucunu tutabilmek bir şeyler başarmak için küçük bir adım atabilmek.
Gerçekten bu yazdıklarımı da başka yere çekecekseniz alıntılamayın yoruldum. Benim mottom bir adım atabilmek. Bu adım en zayıf halka buğz etmek, boykot şimdilik bu geliyor. Gün geçtikçe işe yaradığını da gördüm. Bu olayları yakından takip ediyorum.
Sen de aynı ithamı bana yapıyosunNeler yaptığımı nerden biliyorsunuz ki bana hiç bir samimiyet olmadığı halde sende geliştir sadece eleştiri vs yazıyorsunuz?
Bence tartışacak hiç bir şey yok. Herkes yolundan devam aynen.
Sen de aynı ithamı bana yapıyosun
Belki bir ilaç firmasında çalışıyorum ilerisi için planım var
Selametle
Ben boykotu eleştirmiyorum hatta bu boykotun belki de yerli ve milli olana yonelmemize ve yatırımcıların bu yönde yatırım yapmasına vesile olacağına inanıyorum.Muadili olmayan ürünler dışında yerli ve milli ürün almaya çalışırım ama olmayınca da olamayan ürünler var.Benim bu konudaki takıldığım ve asla hoş bulamayacağım empati kuramayacagim şey kadının holigan tavrı dayatmada bulunması.Ve kendi gibi birini bile hidayetsizlikle yaftalamasi.Kim hidayet sahibi kim değil onu hesabı alacak olan bilir ve kimse kimseye düşüncesini inancını dayatamaz.Bu kiskirtmak bu ayristirmak bu ele başlığı yapmaktır.Sorun da budur.Sen de demiyorsun
Sen geliştir sen yap
Hem geliştirme hem boykot yapanları küçümse hem eleştir
İyi niyetli Doktorlar ve eczacılar tevailacın boykot edilmesine ön ayak oldular. Belki ilerde bu firmanın ürettiği ilaçların Türkiyede üretilmesine de ön ayak olurlar. Teb birkaç ilaç üretmeye başlamıştı çok önceden belki devamı gelir
Şimdi demeyin bana şu da israilin bu da bunun hadi bunu da etsenize
Ya amaç ipin ucunu tutabilmek bir şeyler başarmak için küçük bir adım atabilmek.
Gerçekten bu yazdıklarımı da başka yere çekecekseniz alıntılamayın yoruldum. Benim mottom bir adım atabilmek. Bu adım en zayıf halka buğz etmek, boykot şimdilik bu geliyor. Gün geçtikçe işe yaradığını da gördüm. Bu olayları yakından takip ediyorum.
Ben ilk mesajımda dedim kadının tavrı üslubu yanlış. Yolda içen birini görsem yanına gidip bir şey de demem. Benim burada konu sahibini eleştirdiğim nokta boykotu küçümsemesiydi.Ben boykotu eleştirmiyorum hatta bu boykotun belki de yerli ve milli olana yonelmemize ve yatırımcıların bu yönde yatırım yapmasına vesile olacağına inanıyorum.Muadili olmayan ürünler dışında yerli ve milli ürün almaya çalışırım ama olmayınca da olamayan ürünler var.Benim bu konudaki takıldığım ve asla hoş bulamayacağım empati kuramayacagim şey kadının holigan tavrı dayatmada bulunması.Ve kendi gibi birini bile hidayetsizlikle yaftalamasi.Kim hidayet sahibi kim değil onu hesabı alacak olan bilir ve kimse kimseye düşüncesini inancını dayatamaz.Bu kiskirtmak bu ayristirmak bu ele başlığı yapmaktır.Sorun da budur.
Boykot eden eder etmeyen etmez.Etmeyip boykotu saçma bulanlara da saygı duymak gerekir küçük görene de.Madem siz bu yoldaki karınca olmayı seçtiniz yolunuza bakacaksınız cevrenizdekilere değil.Ornek olarak yol alacaksınız.Sacma bulan bulsun neden rahatsız olasiniz ki bu bi bakış acısıdır.Boykotu saçma bulmak küçümsemek İsraili destekliyor anlamına da gelmez tercih meselesi bu.Ben israil için yapmıyorum son yıllarda çocuklarıma örnek olmak adına başladım muadili olan ürünler almaya.Yerli ve milli olmanın ancak örnek olunarak olacagni düşünüyorum.Ben ilk mesajımda dedim kadının tavrı üslubu yanlış. Yolda içen birini görsem yanına gidip bir şey de demem. Benim burada konu sahibini eleştirdiğim nokta boykotu küçümsemesiydi.
Daha sonra burada boykotu küçümseyenler bana saldırdı. Dalga geçti. Gündemden haberleri yok hala sen kahve içmedin diye batacak mı diyorlar. İphone al kır diyorlar saçma sapan
Adım adım takip ettim çünkü bebeklerin çocukların ölmesine dayanamıyorum. Koca koca firmalar açıklama yaptı. Daha yukarıda saydığım bir çok şey açıklamaya çalıştığım da boykotun işe yaraması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?