Aa linc ettiler beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da iphone alabilir misiniz? Ben de kırmak istiyorum ama alamıyorum.

Dini vecibenizle konunuzun bağlantısı nedir ?

İnsanlar çok ilginç ya tövbe est başkasına karışma cesaretini nasıl buluyorlar

Ya belki onlarla aynı düşüncede değilsin
Kapalısın diye olmak zorunda mısın

Ki ne alaka elindeki telefonu atsın herkes arabalar binmesin ay çıldıraczammmm

Din konusunda zaten bir musluman olarak Allaha olan farz görevlerimi yerine getiriyorum ayrıca tesetturluyum de "hidayet eksiğimi" nerden buldunuz demek istiyor oalbilr mi acaba?
Kola içiyorsun diye "Allah hidayet versin" diyen birine hiç öyle denir mi? "Amin, cümlemize" deyip yüzüne bakarak kolasını içmeliydi aslında. Yanlış yapmış konu sahibi burada.

Sen de demiyorsun
Sen geliştir sen yap

Hem geliştirme hem boykot yapanları küçümse hem eleştir

İyi niyetli Doktorlar ve eczacılar tevailacın boykot edilmesine ön ayak oldular. Belki ilerde bu firmanın ürettiği ilaçların Türkiyede üretilmesine de ön ayak olurlar. Teb birkaç ilaç üretmeye başlamıştı çok önceden belki devamı gelir
Şimdi demeyin bana şu da israilin bu da bunun hadi bunu da etsenize
Ya amaç ipin ucunu tutabilmek bir şeyler başarmak için küçük bir adım atabilmek.

Gerçekten bu yazdıklarımı da başka yere çekecekseniz alıntılamayın yoruldum. Benim mottom bir adım atabilmek. Bu adım en zayıf halka buğz etmek, boykot şimdilik bu geliyor. Gün geçtikçe işe yaradığını da gördüm. Bu olayları yakından takip ediyorum.

Kola içiyorsun diye "Allah hidayet versin" diyen birine hiç öyle denir mi? "Amin, cümlemize" deyip yüzüne bakarak kolasını içmeliydi aslında. Yanlış yapmış konu sahibi burada.
Evet kesinlikle bu olmalıydı tavri ama sanırım o zman karşıda had bilmeyen şahıs dozu arttırirdi.Cunku haddin sınırı var hadsizligin sınırı yok.

Neler yaptığımı nerden biliyorsunuz ki bana hiç bir samimiyet olmadığı halde sende geliştir sadece eleştiri vs yazıyorsunuz?
Bence tartışacak hiç bir şey yok. Herkes yolundan devam aynen.

Neler yaptığımı nerden biliyorsunuz ki bana hiç bir samimiyet olmadığı halde sende geliştir sadece eleştiri vs yazıyorsunuz?
Bence tartışacak hiç bir şey yok. Herkes yolundan devam aynen.
Sen de aynı ithamı bana yapıyosun
Belki bir ilaç firmasında çalışıyorum ilerisi için planım var

Selametle

Ben boykotu eleştirmiyorum hatta bu boykotun belki de yerli ve milli olana yonelmemize ve yatırımcıların bu yönde yatırım yapmasına vesile olacağına inanıyorum.Muadili olmayan ürünler dışında yerli ve milli ürün almaya çalışırım ama olmayınca da olamayan ürünler var.Benim bu konudaki takıldığım ve asla hoş bulamayacağım empati kuramayacagim şey kadının holigan tavrı dayatmada bulunması.Ve kendi gibi birini bile hidayetsizlikle yaftalamasi.Kim hidayet sahibi kim değil onu hesabı alacak olan bilir ve kimse kimseye düşüncesini inancını dayatamaz.Bu kiskirtmak bu ayristirmak bu ele başlığı yapmaktır.Sorun da budur.

Yasadigi sözlü şiddeti ,tacizi,mobingi burda anlatması ve olayın absurtlugunden bahsetmesi kadar da olağan bisey yok.Konu sahibinin yerinde değilsiniz ne hissetti bilemezsiniz,ne yapması gerektiğine de karar vermezsiniz.Gelip neredeyse bela okuyacaksınız anlattı diye.iste bu zorbalık ve ha o holigan kadın ha sizler bence aynısınız.

Ben ilk mesajımda dedim kadının tavrı üslubu yanlış. Yolda içen birini görsem yanına gidip bir şey de demem. Benim burada konu sahibini eleştirdiğim nokta boykotu küçümsemesiydi.
Daha sonra burada boykotu küçümseyenler bana saldırdı. Dalga geçti. Gündemden haberleri yok hala sen kahve içmedin diye batacak mı diyorlar. İphone al kır diyorlar saçma sapan
Adım adım takip ettim çünkü bebeklerin çocukların ölmesine dayanamıyorum. Koca koca firmalar açıklama yaptı. Daha yukarıda saydığım bir çok şey açıklamaya çalıştığım da boykotun işe yaraması.

Boykot eden eder etmeyen etmez.Etmeyip boykotu saçma bulanlara da saygı duymak gerekir küçük görene de.Madem siz bu yoldaki karınca olmayı seçtiniz yolunuza bakacaksınız cevrenizdekilere değil.Ornek olarak yol alacaksınız.Sacma bulan bulsun neden rahatsız olasiniz ki bu bi bakış acısıdır.Boykotu saçma bulmak küçümsemek İsraili destekliyor anlamına da gelmez tercih meselesi bu.Ben israil için yapmıyorum son yıllarda çocuklarıma örnek olmak adına başladım muadili olan ürünler almaya.Yerli ve milli olmanın ancak örnek olunarak olacagni düşünüyorum.

Bazen bana da denk geliyor böyle hadsiz insanlar. Ben sevdiğim işime yarayan hiç bir ürünü boykot etmedim etmemde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…