Aa linc ettiler beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim "neden boykot ediyorsunuz, boykot saçma, boykot etmek yanlış" minvalinde tek bir cümlemi alıntı yapın buraya sizden özür dileyeceğim. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz herhalde, ben haddini bilmeyen insanlara sinir oluyorum. Sizin kimi boykot ettiğiniz benim zerre umurumda değil, sizin boykot etmeniz benim hayatımı etkilemiyor, tırnağımın ucuna dokunmuyor. Ben boykot etmeyen insanlara yapıştırdığınız bu duyarsız yaftasını, insanların hayatına burnunuzu sokmanızı eleştiriyorum. Birkaç kez okuyun bunu isterseniz.

Ver mehteri o zaman madem çok istiyor eline bir silah alır çatışmaya gider.

Şaka bir yana boykot işlerine popomla gülüyorum, koskoca modernize orduya sahip Israil sizce kola içmedi Türkler ah vah diyip saldırmayı bırakacak mı Adamlar kudurmuş gibi sivillere saldırıyor koladan mı korkacak? Ayfon almak için kredi çeken ümmet yine zeka seviyesini gösteriyor, Conilerin telefonunu almak için kredi çek, Conilerin parasını yatırım için koştur koştur al, amma 5tllik kolayı boykotla şuna kim olsa güler kusura bakmayın boykotçular

İşte asıl mesele ne biliyor musunuz, bu zihniyetin elinde bir de güç olduğunu düşünün valla kellemizi almaya kalkarlar.. onlar bir şeye doğru diyorsa doğrudur, onlar bir şey yapıyorsa herkes yapmak zorundadır...

Ya bir de trendyolu da boykot ediyorlar akıl var mantık var kac kisi para kazanıyor oradan neden düşünmüyorlar bunu devletimiz dısa baglı olmasaymıs yapsaymıs bir güzel bizde almak zorunda kalmazdık

Ama lütfen, sonra o kredi çekilip alınan telefonu kırıp sosyal medyada paylaşıyorlar..

Ya bir de trendyolu da boykot ediyorlar akıl var mantık var kac kisi para kazanıyor oradan neden düşünmüyorlar bunu devletimiz dısa baglı olmasaymıs yapsaymıs bir güzel bizde almak zorunda kalmazdık
Trendyol bir Türk kadınının girişimi değil miydi?

Kimsenin boykotuna kimse karışamaz.Karisamaz da kimse de gelip kendi boykotunu hem de çok çirkin bi üslupla hem de tesettür üzerinden demagoji yapamaz dayatamaz.Bu tarz farkindaliklar nezaketle ve örnek olunarak olur.Yapilan davranışın niyeti kimseyi bağlamaz sonuç çok çirkin.Kafir bilmem ne yaftası yemiş konu sahibi gelip burda o holigan tipin davranisini normalize edemezsiniz.Neymis de lincletmis,kadın herkesin içinde lokması ağzında hem de dini hassasiyeti olduğu halde linç yemiş napsin bunu icsellestirip evinde kadını haklı çıkarmak için çeşitli seneryolar mi üretsin.yok ebesinin nikahı.

Satan kişiye laf edebiliyor muymuş? Evinde buzdolabında, eşyaları vs. hangi birini boykot edip atmış acaba? Yok ya bu millet birbirine karışmadan, sülük gibi yapışıp her şeye maydanoz olmadan yaşamayacak, yapamıyorlar arkadaş. Valla siz sabırlıymışsınız ben ağır konuşurdum. Bi dönemde ıphone telefonları kırıyorlardı noldu o kitleye? İthal ne varsa bir süre sonra almaya devam ettiler. Tepkini kendin gösterebilirsin ama bir başkasını yargılayamazsın.

Belki bir gün dokunur herkes ederse dokunur. İş yapmayan yer kapanır. Yerine gloria jeans, kahve dünyası açılır. Türkler kazanır ya niye olmasın
Deprem olduğunda da çok sinirlendim bir baş sağlığı olsun bile demediler. Ülkemdeki insanlara kapılarını açmadılar. O zaman da istikrarlı olmadık ama olmalıydık bu bizim basiretsizliğimiz.

Almanya Israilin yanındayız dememiş miydi, poposu yiyen Almanyayı boykotlar Volkswagen BMW Audi arabaları, Passatları massatları getirir yakar Güç anca kutu kolaya yetiyor sanırsam, bir de kutu kolaya binip işe gidemiyoruz tabi ihtiyacımız olmayan malları boykotlayabiliriz ama işimize gelmeyen mallar mı şşşş ses etmeyin ümmet uyanacak

Olayın o boyutuna bir yorum yapmayacağım ben sadece özgür iradenin bu denli yok sayılmasını asla kabul etmiyor. Herkes istediğini yapsın kimse karışamaz kimse.

Bakın depremde ülkemizde enkaz altında kalan insanları kimler çıkarttı enkaz altından, üstelik onlar için dinlerine göre en önemli olan şabat gününde. Sapla samanı birbirinden ayırmak gerek.

Adamlar size ilaç yok dese kapılarında paspas olucaz be,ne boykotu. Hadi kanser hastası birine diyelim sana ilac yok napalim kader diye
bir kişide demiyorki 70 senedir bu savas var çalışıp didinip bunları bastıralım ihtiyacımız kalmasın

Yahu önce acaba biz depremde bile neden birilerinin bağış yapmasına muhtacız diye bir düşün... yok ben cidden umudumu yitiriyorum. Siz kola içmeyin belki dünyanın bir numaralı savaş teknolojisine sahip ülke mahvolur. Bu arada almayacaksak önce onlardan silah satın almayalım:)) Cola'ya gelene kadar...

Aynısını yazacaktım, Trendyolun sahibi bir kadın girişimci değil miydi savaşla ne ilgisi var
Bakın bilmiyorsunuz ben söyleyince trendyol ne alaka diye beni bilgisizlikle suçluyorsunuz(başka bir üye)

Anlatıyorum.
Filistin yazınca arama kısmına filistinle ilgili hiçbir şey çıkmaması gündem oldu. Trendyol sistemsel arıza gibi bir şey dedi daha sonra Trendyolda filistin ürünlerini satan bir satıcı (ekran görüntüleriyle birlikte)trendyolun satış yapmasını engellediklerini söyledi. Biz de filistin ile ilgili bayrak, sticker gibi ürünlerin satıştan kaldırmasına tepki gösterdik. Ve hesaplarımızı kapatmaya başladık. Açıklama kısmına da yazdık. Trendyol hemen açıklama yaptı ve 10 milyon dolar filistine bağış yapacağını söyledi. Biz sevindik ama olayın depremdeki gibi olmaması için dekont, makbuz istedik ama bir türlü gelmedi. Her gün trendyolu darladık desek yeridir. Daha sonra paylaşımları kaldırdı dediler ben bunu görmedim. Ama ona da açıklama getirip sistemsel arıza dediler
Tam 14 gün sonra kızılay aracığılıyla bağış yaptığını açıkladı.
BEn kendi çapımda ne kadar nakit yardımcı olabilirdim Filistine? Ama 10 milyon dolar da tuzum olduğunu düşünüyorum

Beni salak yerine koyuyorsunuz ben fark etmiyor muyum size çıkışınca ben suçlu oluyorum ama
Hanımefendi bu ülke hepimizin ülkesi hepimizin. Ben kimseye muhtaç olmak istemiyorum. Teknoloji, ekonomi de iyi değiliz ama bu ülkede siz de yaşıyorsunuz siz de iyi değilsiniz. Biz boykotla uğraşalım malum biz salak gibi parayla iphone alır kırarız sizin gözünüzde ben öyle yapıyorum. Buyrun siz geliştirin güzel ülkemi lütfen. Ben sizi de desteklerim merak etmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…