- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Evet senden daha duyarlıyım. En azında elimden hiçbir şey gelmediğini bilerek bir şeyler yapmaya çalışıyorum sizin gibi küçümsemiyorum.
Yav boykot edilen markaları söylediğim zaman onlar israil malı değil bir şey bilmiyorsuna getirerek beni küçümsemeye çalışıyor asıl kendi bilmiyor o markaların verdiği desteği ya da İsrailin yüzdesini...
Bu iş dindarlık işi de değil insanlık yüzlerce video var müslüman olmayan ülkelerde müslüman olmayan insanlar çıkıp protesto ediyor yürüyüş yapıyor.
İşte asıl mesele ne biliyor musunuz, bu zihniyetin elinde bir de güç olduğunu düşünün valla kellemizi almaya kalkarlar.. onlar bir şeye doğru diyorsa doğrudur, onlar bir şey yapıyorsa herkes yapmak zorundadır...Benim "neden boykot ediyorsunuz, boykot saçma, boykot etmek yanlış" minvalinde tek bir cümlemi alıntı yapın buraya sizden özür dileyeceğim. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz herhalde, ben haddini bilmeyen insanlara sinir oluyorum. Sizin kimi boykot ettiğiniz benim zerre umurumda değil, sizin boykot etmeniz benim hayatımı etkilemiyor, tırnağımın ucuna dokunmuyor. Ben boykot etmeyen insanlara yapıştırdığınız bu duyarsız yaftasını, insanların hayatına burnunuzu sokmanızı eleştiriyorum. Birkaç kez okuyun bunu isterseniz.
Ya bir de trendyolu da boykot ediyorlar akıl var mantık var kac kisi para kazanıyor oradan neden düşünmüyorlar bunu devletimiz dısa baglı olmasaymıs yapsaymıs bir güzel bizde almak zorunda kalmazdıkAblacım kafanız yerinde mi, Starbucksı McDonaldsı boykotlayınca Israil mi düşüp ölüyor sanıyorsunuz, boykotladığınız kişiler o firmaların Türkiyedeki bayileri, işletmecileri yani bizden insanlar. Şubelerde çalışanlar da asgari ücretli elemanlar, parttime öğrenciler de var. Siz o restorana gitmezseniz faturası yine asgari ücretli insanlara çıkıyor. Kusura bakmayın, boykot boykot dediğiniz ne Amerikalıya ne israilliye dokunur tamamen fuzuli bir iş.
Ama lütfen, sonra o kredi çekilip alınan telefonu kırıp sosyal medyada paylaşıyorlar..Ver mehteri o zaman madem çok istiyor eline bir silah alır çatışmaya gider.
Şaka bir yana boykot işlerine popomla gülüyorum, koskoca modernize orduya sahip Israil sizce kola içmedi Türkler ah vah diyip saldırmayı bırakacak mıAdamlar kudurmuş gibi sivillere saldırıyor koladan mı korkacak? Ayfon almak için kredi çeken ümmet yine zeka seviyesini gösteriyor, Conilerin telefonunu almak için kredi çek, Conilerin parasını yatırım için koştur koştur al, amma 5tllik kolayı boykotla şuna kim olsa güler kusura bakmayın boykotçular
Trendyol bir Türk kadınının girişimi değil miydi?Ya bir de trendyolu da boykot ediyorlar akıl var mantık var kac kisi para kazanıyor oradan neden düşünmüyorlar bunu devletimiz dısa baglı olmasaymıs yapsaymıs bir güzel bizde almak zorunda kalmazdık
Trendyol bir Türk kadınının girişimi değil miydi?
Aynısını yazacaktım, Trendyolun sahibi bir kadın girişimci değil miydi savaşla ne ilgisi var
İsrail ve filistin ile alakalı seyleri kaldırdı siteden sonra linç edildi neden kaldırıldı diyeAynısını yazacaktım, Trendyolun sahibi bir kadın girişimci değil miydi savaşla ne ilgisi var
Artık çin diye biliyorum alibaba aldı yanlıs hatırlamıyorsamTrendyol bir Türk kadınının girişimi değil miydi?
Ablacım kafanız yerinde mi, Starbucksı McDonaldsı boykotlayınca Israil mi düşüp ölüyor sanıyorsunuz, boykotladığınız kişiler o firmaların Türkiyedeki bayileri, işletmecileri yani bizden insanlar. Şubelerde çalışanlar da asgari ücretli elemanlar, parttime öğrenciler de var. Siz o restorana gitmezseniz faturası yine asgari ücretli insanlara çıkıyor. Kusura bakmayın, boykot boykot dediğiniz ne Amerikalıya ne israilliye dokunur tamamen fuzuli bir iş.
Olayın o boyutuna bir yorum yapmayacağım ben sadece özgür iradenin bu denli yok sayılmasını asla kabul etmiyor. Herkes istediğini yapsın kimse karışamaz kimse.Dinciler güçsüz iken dünyanın en hoşgörülü insanı, güçlü iken ise en büyük zorbası olurlar. Sen onun gibi düşünmeyip onun gibi yaşamıyor musun? Sana ellerinden gelen bütün baskıyı yaparlar.
Belki bir gün dokunur herkes ederse dokunur. İş yapmayan yer kapanır. Yerine gloria jeans, kahve dünyası açılır. Türkler kazanır ya niye olmasın
Deprem olduğunda da çok sinirlendim bir baş sağlığı olsun bile demediler. Ülkemdeki insanlara kapılarını açmadılar. O zaman da istikrarlı olmadık ama olmalıydık bu bizim basiretsizliğimiz.
Almanya Israilin yanındayız dememiş miydi, poposu yiyen Almanyayı boykotlar Volkswagen BMW Audi arabaları, Passatları massatları getirir yakarGüç anca kutu kolaya yetiyor sanırsam, bir de kutu kolaya binip işe gidemiyoruz tabi ihtiyacımız olmayan malları boykotlayabiliriz ama işimize gelmeyen mallar mı şşşş ses etmeyin ümmet uyanacak
Yahu önce acaba biz depremde bile neden birilerinin bağış yapmasına muhtacız diye bir düşün... yok ben cidden umudumu yitiriyorum. Siz kola içmeyin belki dünyanın bir numaralı savaş teknolojisine sahip ülke mahvolur. Bu arada almayacaksak önce onlardan silah satın almayalım:)) Cola'ya gelene kadar...Ya boykot işe yaramıyorsa bu markalar neden açıklama yapıyor söyler misiniz?
Büyük markalardan kaç tane açıklama gördüm.
Trendyol yüklü bir bağış yaptı 10bin kişinin toplanıp yapamayacağı bağışı
Belediyelerin çoğu boykot yapmaya başladı
Gündemi takip etmiyorsunuz sonra boykot neyaa ne işe yarar popomla gülüyorum yazıyorsunuz. Ben de size gülüyorum.
Depremde de aynı şey oldu görmedik mi gözümüzle sosyal medya baskısıyla 180 derece döndü
Sus pus olan netflix starbucks vs vs baş sağlığı dileyip bağış yapmadı mı( dekont olmadığı için yaptılar mı tam bilmiyorum ama tepkisiz kalamadılar samimi olmasa bile)
Benden bu kadar yapan yapsın yapmayan yapmasın ama boykot küçümsenirse ben de yorum yaparım.
Bakın bilmiyorsunuz ben söyleyince trendyol ne alaka diye beni bilgisizlikle suçluyorsunuz(başka bir üye)Aynısını yazacaktım, Trendyolun sahibi bir kadın girişimci değil miydi savaşla ne ilgisi var
Beni salak yerine koyuyorsunuz ben fark etmiyor muyum size çıkışınca ben suçlu oluyorum amaYahu önce acaba biz depremde bile neden birilerinin bağış yapmasına muhtacız diye bir düşün... yok ben cidden umudumu yitiriyorum. Siz kola içmeyin belki dünyanın bir numaralı savaş teknolojisine sahip ülke mahvolur. Bu arada almayacaksak önce onlardan silah satın almayalım:)) Cola'ya gelene kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?