- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Aynen keşke orda olsaydık, dövmezdim de büyük olay çıkarırdım. Bir daha kimseye laf etme cesaretinde bulunamazlardıBana denk gelseydi ya bak noluyordukonu sahibi garibim sessiz kalmış
Peki konu sahibinin anlattıklarindan muhteşem cikariminiz benim alintiladigim mesajınız mi?bence siz okuduğunuz şeyi anlayın.Bu kadar yükselmenizin sebebi nedir? Ben saldıran kişiyi haklı mi bulmuşum? O konuda yorum bile yapmadım, haklı tarafı yok zaten.
Lütfen okuduğunuz şeylere anlayarak yorum yapın.
Tabiki. Zaten gazzeliler de Hamas yüzüne öldü..o kadar masum insana bomba attı sonucunun bu olacağı da belliydi. Hikayedeki herkes kötü. İslam ülkeleri de aynı şekilde. Olan masum halka oluyor her iki taraf için de. Yani anlamıyorum toprak için bu kadar insanın ölmesine değer mi. Böl ikiye kullan madem. Savaşın hiçbir zaman faydası yoktur. Her iki taraf için de çok acı. Boykot zaten tamamen cehalet işi ona giremiyorum. İsrail halkı 700 kişi miydi ölen konserde bomba attı Hamas. Onlar insan değil miHamasın elindeki esir yahudilere ne demeli Hamas Müslüman dedikleri çok mu masum İsrail tü k. k. sanki diğeri çok çok müthiş de
ya bi de bi ambalajı değiştirmek bi süreçtirYani paketi İsrail bayrağı renkleri de yapabilir yani ben firma olsam kendi bayramın renklerini kullanamayacak mıyım gitmesin madem yemesin oradan yemek şart mı başka yiyecek yer mi yok bir de gitmiş hesap sormuş önce kendisine baksın
Boykot ürünlerine bende dikkat etmeye çalışırım. Ancak bu yapılan tamamen kişisel hürriyetlere müdahaledir.İsteyen boykot eder isteyen etmez.Ayrıca tesettürden vurmaları hiç hoş ve doğru değil.Tesettürlü olabilir ancak boykot kararına katılmıyordur ya da tam tersi tesettür kullanmıyordur boykot kararına uyabilir..Boykot konusunun dahi kadın giyimine dokundurullması erkek kadın farketmeksizin toplumumuzun hala darkalıp düşüncelere sahip olduğunu gösteriyor.Yapılan tamamen terbiyesizlik ve kişisel özgürlüğe saldırıdır.2 saat önce is arkadaşlarımla öğle yemeğine gittik yemegin yanında gazlı içecek söyledim boykot ürünüymüş.Yan masada bir kadınla ağız dalasina girdik önce bir sey söyleyebilir miyim dedi buyrun dedim.Bakın siz de kapalisınız beni anlarsınız neden hala bunu içiyorsunuz dedi anlamadım dedim boykot ürünü de dedi.Sanki alkol ictim.Evet anlıyorum hassasiyetinizi ben de dikkat ediyorum ama 1 saatlik öğle molamda özellikle boykot ürünü olmayan bir icecek secmeye aramaya calıssam molam bitecek siparis verirken o marka bu marka diye düsünecek vaktim yok kafam dolu herkes kendinden mesul sonucta dedim.Allah hidayet versin vs başladı.Yanındaki kadinla birlikte cık cıklamaya basladılar lütfen sizinle tartısmak istemiyorum ben dini vecibelerini yerine getirmeye calisan biriyim belki de sizden daha fazla hassasım bu konuda gördüğünüz kadarıyla yargilamayın duyarınızı baska bir seyde yapın dedim.Is arkadaslarım da uyma bosver anlayacak kafada degil belli ki dediler yemegimizi yiyip kalktık.Ben yanlış mıyım kullandığımiz sosyal medyalar dahil boykot ürünü değil mi ? Boykot edeceksek kapatalim face instagram ne varsa madem.3 gündür zaten gerginim bir de böyle şeylere denk geliyorum neden yani beni bulur böyle cins insanlar konu yasaksa kaldirilabilir bu arada.Ben böyle cins insanlar neden bana denk geliyor diye sinirlendim de sanki üzerime cekiyorum herkes bi dalaşma pesinde
Ben kadına hiç cevap vermem giderim yetkiliye yan masadan rahatsız ediliyorum derimAynen keşke orda olsaydık, dövmezdim de büyük olay çıkarırdım. Bir daha kimseye laf etme cesaretinde bulunamazlardı
Bir bakıma iyi.ölür giderler.Ben doktor sayfalarında hastaların ilaç bıraktığını ve fenalastigini okuyorum bu zihniyet ile başa çıkamazsınız.
Hanımefendi başka bir arkadaşın yorumuna cevap yazdım, konu sahibine yönelik yorumda henüz bulunmadım. Bir kere daha okuyun isterseniz. Ya da B12 vitamini falan yazdırın, belki faydası olur.Peki konu sahibinin anlattıklarindan muhteşem cikariminiz benim alintiladigim mesajınız mi?bence siz okuduğunuz şeyi anlayın.
dışa bağımlı bir ülkede yaşayıp oturduğu yerden boykot ederek hangi ülkeye zarar verdiklerini sanıyorlar kıt beyinliler acaba,cep telefonu,tv,kulaklık,ayakkabı,diş macunu vs. liste uzar gider,takmışlar bildikleri tek şey gazlı bir içecek,zannedersin bir tek o israile ait2 saat önce is arkadaşlarımla öğle yemeğine gittik yemegin yanında gazlı içecek söyledim boykot ürünüymüş.Yan masada bir kadınla ağız dalasina girdik önce bir sey söyleyebilir miyim dedi buyrun dedim.Bakın siz de kapalisınız beni anlarsınız neden hala bunu içiyorsunuz dedi anlamadım dedim boykot ürünü de dedi.Sanki alkol ictim.Evet anlıyorum hassasiyetinizi ben de dikkat ediyorum ama 1 saatlik öğle molamda özellikle boykot ürünü olmayan bir icecek secmeye aramaya calıssam molam bitecek siparis verirken o marka bu marka diye düsünecek vaktim yok kafam dolu herkes kendinden mesul sonucta dedim.Allah hidayet versin vs başladı.Yanındaki kadinla birlikte cık cıklamaya basladılar lütfen sizinle tartısmak istemiyorum ben dini vecibelerini yerine getirmeye calisan biriyim belki de sizden daha fazla hassasım bu konuda gördüğünüz kadarıyla yargilamayın duyarınızı baska bir seyde yapın dedim.Is arkadaslarım da uyma bosver anlayacak kafada degil belli ki dediler yemegimizi yiyip kalktık.Ben yanlış mıyım kullandığımiz sosyal medyalar dahil boykot ürünü değil mi ? Boykot edeceksek kapatalim face instagram ne varsa madem.3 gündür zaten gerginim bir de böyle şeylere denk geliyorum neden yani beni bulur böyle cins insanlar konu yasaksa kaldirilabilir bu arada.Ben böyle cins insanlar neden bana denk geliyor diye sinirlendim de sanki üzerime cekiyorum herkes bi dalaşma pesinde
Sorsan onu dahi bilmez. Bu tipler genelde bir hocaya sıkı sıkı bağlı ve acaba ped kullanmak günah mı pamuk mu kullansam diyen din ve günah bilgisi kocasına asla hayır dememekten ibaret olan bir güruh zaten. Bu bahsettiğiniz bilgi onlar için baya üst düzey bir bilgi.B*ykotunu yapan yapabildiği kadar yapsın da yapmayanlara karışmak niye? İnsanların içinde rencide etmek ne ya? Birde h*dayet dilemek falan. k*fir olmayan birine k*fir yakıştırması yapması hdyt dilemesi bile başlı başına günah. Saygısızlıktan başka birşey değil.
Teşekkür ederim nazik tavsiyeniz için, bu gibi eksiklikler giderilebiliyor,giderilemeyen eksiklikler rahatsizliklar çok hüzünlü,size de geçmiş olsun.Hanımefendi başka bir arkadaşın yorumuna cevap yazdım, konu sahibine yönelik yorumda henüz bulunmadım. Bir kere daha okuyun isterseniz. Ya da B12 vitamini falan yazdırın, belki faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?