Aa linc ettiler beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar yükselmenizin sebebi nedir? Ben saldıran kişiyi haklı mi bulmuşum? O konuda yorum bile yapmadım, haklı tarafı yok zaten.

Lütfen okuduğunuz şeylere anlayarak yorum yapın.
Peki konu sahibinin anlattıklarindan muhteşem cikariminiz benim alintiladigim mesajınız mi?bence siz okuduğunuz şeyi anlayın.

Hamasın elindeki esir yahudilere ne demeli Hamas Müslüman dedikleri çok mu masum İsrail tü k. k. sanki diğeri çok çok müthiş de
Tabiki. Zaten gazzeliler de Hamas yüzüne öldü..o kadar masum insana bomba attı sonucunun bu olacağı da belliydi. Hikayedeki herkes kötü. İslam ülkeleri de aynı şekilde. Olan masum halka oluyor her iki taraf için de. Yani anlamıyorum toprak için bu kadar insanın ölmesine değer mi. Böl ikiye kullan madem. Savaşın hiçbir zaman faydası yoktur. Her iki taraf için de çok acı. Boykot zaten tamamen cehalet işi ona giremiyorum. İsrail halkı 700 kişi miydi ölen konserde bomba attı Hamas. Onlar insan değil mi

Neden kafana takıyorsun ki?
Maalesef, insanın aptalı bir şeye benzemiyor işte, hem cahil hem aptalı, hiçbir şeye benzemez!

Ben olsam o anda kapalı şekilde 5 tane daha isterim. Çok gıcığım başkasına müdahale edenlere. Ayrıca yerli üretim ne kaldı? Her şey niye pahalı? Önce o beyniyle bunları sorgulasınlar. Çoluk çocuk olmasa her şeyi satıp dağ başına çıkıp yerli tohumla ektiğimi biçtiğimi yerim. Ama mümkün mü? Bizde her şey şov!

ya bi de bi ambalajı değiştirmek bi süreçtir
öyle 2 haftada alınmaz bu kararlar
tasarımıydı onaylarıydı basılması dağıtılması kullanılması derken kim bilir ne kadar zaman önce
mavi beyaz paket kullanmaya karar verdiler
savaş 1 aydır falan var şunun şurasında
öyle hadi paketi değiştirip israile destek verelim hemen yarın yeni ambalajlara saralım şeklinde olmuyor bu işler
bunu bilmeyecek ve akıl edemeyecek kadar zırcahil işte videodaki kadın

Daha düne kadar evlerinde şişe şişe Domestos, paket paket Ariel, Omo kullanan insanlar şimdi birden milletin içtiği kolaya laf atar oldu.Ya biraz samimi olun Allah aşkına, ben aldığım ürünün Türk malı olmasına hep dikkat ederim zaten ülkem kalkınsın diye ama kullandığın iğneye, ipliğe kadar ihraç edersen bu durumlara düşersin.Üretmenin önemini bir kez daha anlamış oluyoruz böylelikle.

Boykot ürünlerine bende dikkat etmeye çalışırım. Ancak bu yapılan tamamen kişisel hürriyetlere müdahaledir.İsteyen boykot eder isteyen etmez.Ayrıca tesettürden vurmaları hiç hoş ve doğru değil.Tesettürlü olabilir ancak boykot kararına katılmıyordur ya da tam tersi tesettür kullanmıyordur boykot kararına uyabilir..Boykot konusunun dahi kadın giyimine dokundurullması erkek kadın farketmeksizin toplumumuzun hala darkalıp düşüncelere sahip olduğunu gösteriyor.Yapılan tamamen terbiyesizlik ve kişisel özgürlüğe saldırıdır.
Kafanıza takmayın bu edepsizliği.Desteklersiniz veya desteklemezsiniz.Kimse bu kararınızdan dolayı sizi yargılama haddine sahip değildir.Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Vallahi bi bakayım dedim boykot ürün listesine aman yarabbi sayfalarca.. hangi birini kontrol takip edeyim ... Ve malesef boykot urun olmayan yerli ürünlerin çoğu da dandik kalitesiz ürünler ne yapayım yani para veriyoruz ama kalite sıfır olunca bi de boykot edilen ürünler listelerce olunca hepsine dikkat edemiyorum.. madem kafir ürünü madem İslam ülkesiyiz keşke en başından yerli ürünleri öne koyup kaliteli üretip büyütüp ihraç yabancı ürünleri bu kadar sokmasalardi içimize değil mi ..
Cok ciddi bir indirim olsa boykot dinlemeden çoğu kişinin ürünleri stok yapacağına da eminim..

Peki konu sahibinin anlattıklarindan muhteşem cikariminiz benim alintiladigim mesajınız mi?bence siz okuduğunuz şeyi anlayın.
Hanımefendi başka bir arkadaşın yorumuna cevap yazdım, konu sahibine yönelik yorumda henüz bulunmadım. Bir kere daha okuyun isterseniz. Ya da B12 vitamini falan yazdırın, belki faydası olur.

dışa bağımlı bir ülkede yaşayıp oturduğu yerden boykot ederek hangi ülkeye zarar verdiklerini sanıyorlar kıt beyinliler acaba,cep telefonu,tv,kulaklık,ayakkabı,diş macunu vs. liste uzar gider,takmışlar bildikleri tek şey gazlı bir içecek,zannedersin bir tek o israile aitgeri kalandan bi haber,bide emmiler var tv başından ülke savunuyorlar onlarda ayrı komik,tarih,siyaset vs bilmeyen insanla muhattap olunmaz,bu vb. durumla karşılaşan yada karşılaşacak olan arkadaşlar hemen şikayetçi olsun bunlar çok sivrildi birbirlerine bakarak yaşanmaz hale getirirler yakında hayatı,yani önlem alınmalı,gazlı içecekle savaşmı bitirecez yani değişik tipler.

Boykotlu ürünler diye liste geziyor ortalarda. Bakıyorum hepsi de severek kullandığım ürünler. Temizleyiciler, gıda ürünleri, içecekler. Türkiye'de o kadar kaliteli ürün üretilse gider alırım ama yok. Türk ürünü denilen şeyler genelde vasat

Sorsan onu dahi bilmez. Bu tipler genelde bir hocaya sıkı sıkı bağlı ve acaba ped kullanmak günah mı pamuk mu kullansam diyen din ve günah bilgisi kocasına asla hayır dememekten ibaret olan bir güruh zaten. Bu bahsettiğiniz bilgi onlar için baya üst düzey bir bilgi.

Hanımefendi başka bir arkadaşın yorumuna cevap yazdım, konu sahibine yönelik yorumda henüz bulunmadım. Bir kere daha okuyun isterseniz. Ya da B12 vitamini falan yazdırın, belki faydası olur.
Teşekkür ederim nazik tavsiyeniz için, bu gibi eksiklikler giderilebiliyor,giderilemeyen eksiklikler rahatsizliklar çok hüzünlü,size de geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…