- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Türk malı da üretilmiş olsa belki ben diğer üründen memnunum, konu sahibi de ağzını açıp yerin dibine sokamamış. Azıtıyorlar iyice. Ne demek milletin aldığına yediğine içtiğine karışmak yahu.Türkiye'de üretim yapılan her şey ya satıldı ya kapatıldı, çiftçiler mazot fiyatlarından dolayı üretim yapamıyor bunlara 3 maymunu oynayanlar şimdi kola starbucks almayın diyorsayenizde türk malı diye bir şey kalmadı olmayan bir şeyi nasıl kullanabiliriz acaba
O Türk ürünü denen ürünler de Türk ürünü değil ki. Mutlaka içinde ithal bir ürün vardır.Boykotlu ürünler diye liste geziyor ortalarda. Bakıyorum hepsi de severek kullandığım ürünler. Temizleyiciler, gıda ürünleri, içecekler. Türkiye'de o kadar kaliteli ürün üretilse gider alırım ama yok. Türk ürünü denilen şeyler genelde vasat
Aslında orda yooo ben aslında rahibe teresanın 21. yy enkarnesiyim kapalı görünce yanlış anladınız diyip morartmak var ama inancımızın sakatlanmasından korkarım. İnsanı zorla dinden imandan cıkarırlar. Çok müslüman görmek istiyorsa bir hafta müge anlı izlesin.Bana da markette bir kadın su an tam sebebini hatırlamadığım bir kriterden dolayı en helal markanın t.rku olduğunu söyleyip t.rku almamı söyledi. Ben cevap vermeden diğer markanın ürününü sepete atınca kapali oldugunuz için muslumansiniz sandım tarzı bisi dedi ve alışveriş boyu beni gözleriyle yedi
Takmamak lazım desek de can sıkıyorlar. Ne yazık ki görünüşte kalıyor boykot. Madem öyle neden 2 kişiden 1i bop un eşbaşkaniyim diyen bir adama oy veriyor hayret ediyorum. Neyse bu konu siyasete bağlanmadan zor yürür. Allah akıl fikir versin millete. Zalimlerin zulmünden de korusun masumları...
O kısım başlı başına hadsizlik zaten burhanım ama bu iki yüzlülüğe tahammülüm yok. Sizin sayenizde üretim denen bir şey kalmadı zaten daha ne bu tırı vırıTürk malı da üretilmiş olsa belki ben diğer üründen memnunum, konu sahibi de ağzını açıp yerin dibine sokamamış. Azıtıyorlar iyice. Ne demek milletin aldığına yediğine içtiğine karışmak yahu.
Çiftçi hadi üretim yaptı.. Peki tohum kimin? Hepsi eptel tohum.Türkiye'de üretim yapılan her şey ya satıldı ya kapatıldı, çiftçiler mazot fiyatlarından dolayı üretim yapamıyor bunlara 3 maymunu oynayanlar şimdi kola starbucks almayın diyorsayenizde türk malı diye bir şey kalmadı olmayan bir şeyi nasıl kullanabiliriz acaba
E yani! Samanı bile ithal eden bir ülke için yerli üretim ve boykot kelimeleri çok beylikÇiftçi hadi üretim yaptı.. Peki tohum kimin? Hepsi eptel tohum.
yoooo bunlar hep amarıganın oyunu abdulhamıt gerı dönmelı.E yani! Samanı bile ithal eden bir ülke için yerli üretim ve boykot kelimeleri çok beylik
Bir şey yazardım da fazla siyasete girer o yüzden yazmıycamyoooo bunlar hep amarıganın oyunu abdulhamıt gerı dönmelı.
alamazİsteyen boykot etsin ama millete burunlarını sokma hakkını nereden alıyorlar? Şikayet etsen tazminat bile alırsın.
Neyin tazminati? Tazminat maddi ya da manevi olur. Manevi tazminat haksiz fiil neticesinde kisinin aci elem duymasini tazmin etmeye calisir. Kadinin yaptigi cok cok hadsizce ve cahilce de neyin aci elem izdirabini tazmin edecegiz?alamaz
şu anki konjüktürde alamaz, olması gerekenleri olabileceklermiş gibi yazmayalım bence...
Aslında başka şeyler değil. Mal aldıkca dolaylı yoldan ordusuna destek oluyorsunuz lakin cozum kola içmemek veya insanları linçlemek değil.kimsenin konuşmadığı bi konu var
israil ile alışveriş yapmak başka, israili bu savaşta desteklemek başka şeyler
yani iş başka aşk başka gibi düşünün
amerika ile çin'in de arası kötü ama alışverişleri , ticaretleri devam ediyor
bi insanın israil ürünü satın alması onu gazzeye karşı desteklediği anlamına gelmiyor
kahrolsun filistin, bravo israile diyerek satın almıyorki insanlar bu ürünü
bakıyor market rafına, hangisi cebine uyarsa onu alıyor
hangisi ihtiyacını karşılıyorsa hangisinin kalitesinden memnunsa onu alıyor
kimse kusura bakmasında ben şu kriz ortamında kıt kadar bütçemi onun bunun savaşını düşünerek ayarlayamam
ayrıca boykot diye bağırındıkları markaların türkiyede fabrikaları var, market raflarına gelen ürünler bizim
ülkemizdeki fabrikalarda üretiliyor. yani bizim işçimizin emeği var o üründe
o camını çerçevesini indirdikleri mc donalds şubesini bir türk işletiyordu , içinde çalışanlar da türktü
starbucks deseniz oda aynı mantık, adam almış isim hakkını franchise'ını işte adına ne derseniz
işletmecisi türk, çalışanları türk
şu markayı bu markayı almayalım o ülkenin ekonomisi zarar görsün gibi basit bi konu değil bu
bizim ülkemizdeki fabrikasından çıktıysa ki öyle zaten, almadığınızda bizim ekonomimiz zarar görüyor aslında
en azından üretimi ülkemizde yapılan yabancı marka ürünler için geçerli bu
siz o kolayı bilmem neyi almadığınızda bizim ülkemizdeki esnafı zarara sokuyorsunuz aslında
tek tek kesimde besmele kriteri, büyük ihtimalle.Bana da markette bir kadın su an tam sebebini hatırlamadığım bir kriterden dolayı en helal markanın t.rku olduğunu söyleyip t.rku almamı söyledi. Ben cevap vermeden diğer markanın ürününü sepete atınca kapali oldugunuz için muslumansiniz sandım tarzı bisi dedi ve alışveriş boyu beni gözleriyle yedi
Takmamak lazım desek de can sıkıyorlar. Ne yazık ki görünüşte kalıyor boykot. Madem öyle neden 2 kişiden 1i bop un eşbaşkaniyim diyen bir adama oy veriyor hayret ediyorum. Neyse bu konu siyasete bağlanmadan zor yürür. Allah akıl fikir versin millete. Zalimlerin zulmünden de korusun masumları...
AynenO Türk ürünü denen ürünler de Türk ürünü değil ki. Mutlaka içinde ithal bir ürün vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?