Aa linc ettiler beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyin tazminati? Tazminat maddi ya da manevi olur. Manevi tazminat haksiz fiil neticesinde kisinin aci elem duymasini tazmin etmeye calisir. Kadinin yaptigi cok cok hadsizce ve cahilce de neyin aci elem izdirabini tazmin edecegiz?
normal şartlarda konuşuyorum bugünkü konjoktürde değil

En basiti, Allah hidayet versin diye gayrimüslim olana denir, kadın bunu hakaret saikiyle söylemiş, normal koşullarda olsa ayrımcılıktan girer hakaretten çıkarız....

Orada diğer kadın haklı ama.İnsan tanımadığı insana karışamaz.Sacmalamis.O markayı araştırın bazen bende içiyorum ama arastirsaniz boykot haricinde ağzınıza birl surmezsiniz.Cok iğrenç bir üretimi var.

Çok alakası var. Alınan mallar İsrail'in cebine giriyor sizce devlet kasasına giren bir para orduya aktarım yapmıyor mu ? Bu nasıl bir mantık nasıl alakası olamaz .

Bu şekilde son halkası düşünmektense kendi ekonomik halimizi ne istediğimizi yapılmış anlaşmaları açılan fabrikaların kapanmasını mi istediğimizi neden bir avuç insanin bu kdr başarılı olduğunu ama yıllardır sadece konuştuğumuzu düşünmemiz gerek bence.
Su ülkede bu sebeple bir fabrika kapanması kendi ayağımıza sıkmaktir
Kapıya gelen işsizi de Allah yardım etsin kardes der yollarız hep yaptığımız gibi
Filistin'de 3 tane fabrikaları var çalışan sayılarını bir araştırın isterseniz

Bakın yazdıklarımı iyi okuyun. Ben alışveriş yapanları suclamıyorum haklısınız kuru boykottan ziyade neden ipler onların elinde diye sormak ve aksiyon almak asıl boykotu ve kurtuluşu getirir. Ben sunu söylüyorum bir devletin ticaretle cebine giren her para o devletin tüm kurumlarına aktarılır buna ordusu da dahil Yani alışveriş yaptıkca evet ordusuna dolaylı yardım ediyoruz. Ama tekrar söylüyorum suc bizlerde değil çarkın kendisinde.

valla aynen..

hadi gazlı içecekler filan sorun değil ben zaten içmem, eve hiçbir markasını almam
çay filan gidip karadenizde üreticiden almaya çalışıyorum
çoğu üründe yerinden, üreticiden alırım- tek kişi ne kadar tüketiyorum o ayrı, olduğu kadar diyelim... ben kurbanı da gider memlekette keserim -hep aynı mantıkla yaklaşıyorum olaya.

ama
mesela deterjan
diğerleriyle leke çıkmıyor ki
hadi lekesi için değil de giydim çıkardım yıkansın da öyle kaldırayım dediklerimi vasat şeylerle yıkayım önemli değil
e ama nazik bir çamaşırı, lekeli bir çamaşırı yıkayamıyorsun ki, olmuyor

Çok alakası var. Alınan mallar İsrail'in cebine giriyor sizce devlet kasasına giren bir para orduya aktarım yapmıyor mu ? Bu nasıl bir mantık nasıl alakası olamaz .

ha bu arada ben insanları suclamıyorum cunku alısverıs yapmak zorundayız hasbel kader lakin evet alışveriş dolayısıyla giden para devlete ve dolayısıyla orduya aktarılır tum dunyada böyledir.
ben prensip olarak, bu konuda şu cümleleri kuran kişilerle konuşmaya girmiyorum
laf anlatmıyorum, kendimi yormuyorum :)

Boykot sadece İsrail mallarına değil onu destekleyen devletlere ait mallara da yapılıyor yani ucu görünmeyen bir olay. Starbucks mesela Abd nin diye biliyorum hatta ülkemizdeki Katar’a aitmiş. Ben de türk mallarının teşviklenmesi taraftarıyım ama bazı markalar hayatımıza yerleşmiş.

“İlk taşı günahsız olanınız atsın’
deseydiniz.

İnsanları yargılamanın ne korkunç sonuçları olacağını bileseler, düşünmek bile onları çok ürkütürdü.

İnsanlar ne kadar ikiyüzlü ya. İki gün almayınca hemen boykot etmiş mi oluyorlarmış? Anca kendilerini kandırsınlar. O mallar bir kere girmiş bu ülkeye. Girmesine engel olsunlar,fabrikalarını kapatsınlar da görelim. Esas boykot öyle olur.

Boykot etmiyorum. Canımın istediğini alır kullanırım kimse de karışamaz. Hiç cevap vermemelisiniz böyle ikiyüzlülere. Kendilerini bir şey yapıyor sanıyorlar. Kapalı açık olayına hiç girmeyeyim,açık bir kadınım zira. Kapalı olmayanı kendilerinden görmedikleri için,bu beyinle nasıl yaşıyorlar anlayamıyorum ben.

Düpe düz taciz bu!
Ne yapıyorsan kendin yap!
Yıllar önce İstanbul’da sabah işe gitmek için beklerken durakda 2 hanım oturuyordu orta yaş tesettürlü sonra şortlu genç bir kız geldi malum içeçek tişörtlü o dönem modaydı kıza ikisi bir olup başladılar amaaan kızıııım halin hâl değil senin , Allah yardımcın olsun, Allaah hidayet versin, vah vah deyip kızı ağlatmışlardı bende size ne be diye çemkirmiştim elim ayağım titremişti sinirden
o geldi aklıma lütfen takılmayın üzülmeye değmez
Her şey bitti günlük hayatta tanımadığımız insanların mobbingine maruz kalıyoruz

Acikta olsa kapalida olsa cahiller cekilmiyor. Daha gecen banada kapaliyim diye bir kadin medeniyet dusmani bunlar yuzunden gerideyiz herseyde dedi. Sanki benim basortum engeldi onun bulus yapmasina. Birbirimizi her turlu ayristirmaktan bikmiyor bu insanciklar. Konuda da yaptigi sacmalik kendisi boykot yapabilir kimseye karismaya tabiki hakki yok.

Boşver konu sahibi. O saldırgan şuursuz kadının zihniyetini miras aldığı tipler 70lerde Filistin'e anarşist davası der, 6.filoya secde ederdi. Güçleri de fikirleri de kolaya yeter, gidip de İsrail'le ticaret hacmimizi bu kadar büyütenlere hesap sormazlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…