- 25 Aralık 2020
- 6.432
- 23.142
- 298
- 41
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
normal şartlarda konuşuyorum bugünkü konjoktürde değilNeyin tazminati? Tazminat maddi ya da manevi olur. Manevi tazminat haksiz fiil neticesinde kisinin aci elem duymasini tazmin etmeye calisir. Kadinin yaptigi cok cok hadsizce ve cahilce de neyin aci elem izdirabini tazmin edecegiz?
alakası yokAslında başka şeyler değil. Mal aldıkca dolaylı yoldan ordusuna destek oluyorsunuz
Orada diğer kadın haklı ama.İnsan tanımadığı insana karışamaz.Sacmalamis.O markayı araştırın bazen bende içiyorum ama arastirsaniz boykot haricinde ağzınıza birl surmezsiniz.Cok iğrenç bir üretimi var.2 saat önce is arkadaşlarımla öğle yemeğine gittik yemegin yanında gazlı içecek söyledim boykot ürünüymüş.Yan masada bir kadınla ağız dalasina girdik önce bir sey söyleyebilir miyim dedi buyrun dedim.Bakın siz de kapalisınız beni anlarsınız neden hala bunu içiyorsunuz dedi anlamadım dedim boykot ürünü de dedi.Sanki alkol ictim.Evet anlıyorum hassasiyetinizi ben de dikkat ediyorum ama 1 saatlik öğle molamda özellikle boykot ürünü olmayan bir icecek secmeye aramaya calıssam molam bitecek siparis verirken o marka bu marka diye düsünecek vaktim yok kafam dolu herkes kendinden mesul sonucta dedim.Allah hidayet versin vs başladı.Yanındaki kadinla birlikte cık cıklamaya basladılar lütfen sizinle tartısmak istemiyorum ben dini vecibelerini yerine getirmeye calisan biriyim belki de sizden daha fazla hassasım bu konuda gördüğünüz kadarıyla yargilamayın duyarınızı baska bir seyde yapın dedim.Is arkadaslarım da uyma bosver anlayacak kafada degil belli ki dediler yemegimizi yiyip kalktık.Ben yanlış mıyım kullandığımiz sosyal medyalar dahil boykot ürünü değil mi ? Boykot edeceksek kapatalim face instagram ne varsa madem.3 gündür zaten gerginim bir de böyle şeylere denk geliyorum neden yani beni bulur böyle cins insanlar konu yasaksa kaldirilabilir bu arada.Ben böyle cins insanlar neden bana denk geliyor diye sinirlendim de sanki üzerime cekiyorum herkes bi dalaşma pesinde
Çok alakası var. Alınan mallar İsrail'in cebine giriyor sizce devlet kasasına giren bir para orduya aktarım yapmıyor mu ? Bu nasıl bir mantık nasıl alakası olamaz .alakası yok
ha bu arada ben insanları suclamıyorum cunku alısverıs yapmak zorundayız hasbel kader lakin evet alışveriş dolayısıyla giden para devlete ve dolayısıyla orduya aktarılır tum dunyada böyledir.alakası yok
Çok alakası var. Alınan mallar İsrail'in cebine giriyor sizce devlet kasasına giren bir para orduya aktarım yapmıyor mu ? Bu nasıl bir mantık nasıl alakası olamaz .
Bakın yazdıklarımı iyi okuyun. Ben alışveriş yapanları suclamıyorum haklısınız kuru boykottan ziyade neden ipler onların elinde diye sormak ve aksiyon almak asıl boykotu ve kurtuluşu getirir. Ben sunu söylüyorum bir devletin ticaretle cebine giren her para o devletin tüm kurumlarına aktarılır buna ordusu da dahil Yani alışveriş yaptıkca evet ordusuna dolaylı yardım ediyoruz. Ama tekrar söylüyorum suc bizlerde değil çarkın kendisinde.Bu şekilde son halkası düşünmektense kendi ekonomik halimizi ne istediğimizi yapılmış anlaşmaları açılan fabrikaların kapanmasını mi istediğimizi neden bir avuç insanin bu kdr başarılı olduğunu ama yıllardır sadece konuştuğumuzu düşünmemiz gerek bence.
Su ülkede bu sebeple bir fabrika kapanması kendi ayağımıza sıkmaktir
Kapıya gelen işsizi de Allah yardım etsin kardes der yollarız hep yaptığımız gibi
Filistin'de 3 tane fabrikaları var çalışan sayılarını bir araştırın isterseniz
valla aynen..Boykotlu ürünler diye liste geziyor ortalarda. Bakıyorum hepsi de severek kullandığım ürünler. Temizleyiciler, gıda ürünleri, içecekler. Türkiye'de o kadar kaliteli ürün üretilse gider alırım ama yok. Türk ürünü denilen şeyler genelde vasat
Çok alakası var. Alınan mallar İsrail'in cebine giriyor sizce devlet kasasına giren bir para orduya aktarım yapmıyor mu ? Bu nasıl bir mantık nasıl alakası olamaz .
ben prensip olarak, bu konuda şu cümleleri kuran kişilerle konuşmaya girmiyorumha bu arada ben insanları suclamıyorum cunku alısverıs yapmak zorundayız hasbel kader lakin evet alışveriş dolayısıyla giden para devlete ve dolayısıyla orduya aktarılır tum dunyada böyledir.
Boykot sadece İsrail mallarına değil onu destekleyen devletlere ait mallara da yapılıyor yani ucu görünmeyen bir olay. Starbucks mesela Abd nin diye biliyorum hatta ülkemizdeki Katar’a aitmiş. Ben de türk mallarının teşviklenmesi taraftarıyım ama bazı markalar hayatımıza yerleşmiş.iPhone neden boykot edilsin ki? Yahudilere ait değil bildiğim kadarı ile ya da İsrail'i destekler açıklama mi yaptılar? Ben kacirmis olabilirim.
Diğer yandan sadece İsrail'in yaptıkları özelinde değil, genel anlamda türk mallarını kullanmaya özen göstermek gerektiğini düşünüyorum. Diğer milletler bir sekilde buna dikkat ediyor çünkü
Anlıyorum :) o zaman inşallah sizdeki pırıl pırıl kafadan bende de olur günün birinde.ben prensip olarak, bu konuda şu cümleleri kuran kişilerle konuşmaya girmiyorum
laf anlatmıyorum, kendimi yormuyorum :)
hemen yapıştır hakareti tabi.Anlıyorum :) o zaman inşallah sizdeki pırıl pırıl kafadan bende de olur günün birinde.
Sevgiler:)
Genelde sasirtmam zira duruşum hep aynı:)hemen yapıştır hakareti tabi.
şaşırtmadın.
Boykot boykot diye insanları zorlayacaklarına kadar altlarındaki dona kadar bıraksınlar hepsi Amerikan malı neredeyse. Elde telefon sosyal medya hak getire gelmiş bir kutu kolaya laf edince kendini kral sanıyor hadi oradan cahil
Acikta olsa kapalida olsa cahiller cekilmiyor. Daha gecen banada kapaliyim diye bir kadin medeniyet dusmani bunlar yuzunden gerideyiz herseyde dedi. Sanki benim basortum engeldi onun bulus yapmasina. Birbirimizi her turlu ayristirmaktan bikmiyor bu insanciklar. Konuda da yaptigi sacmalik kendisi boykot yapabilir kimseye karismaya tabiki hakki yok.Düpe düz taciz bu!
Ne yapıyorsan kendin yap!
Yıllar önce İstanbul’da sabah işe gitmek için beklerken durakda 2 hanım oturuyordu orta yaş tesettürlü sonra şortlu genç bir kız geldi malum içeçek tişörtlü o dönem modaydı kıza ikisi bir olup başladılar amaaan kızıııım halin hâl değil senin , Allah yardımcın olsun, Allaah hidayet versin, vah vah deyip kızı ağlatmışlardı bende size ne be diye çemkirmiştim elim ayağım titremişti sinirden
o geldi aklıma lütfen takılmayın üzülmeye değmez
Her şey bitti günlük hayatta tanımadığımız insanların mobbingine maruz kalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?