Aa linc ettiler beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakında indirime girer bu ürünler herkeste alır, bekle gör sanki çok yerel markalarının var onca yağ markalarının vardı hepsi satıldı çok üzücü bir durum

75 yildir savas var. Suana kadar nerdeymis peki?

Facebook da kullanmasin kimse ozaman. Mavi beyaz bayrak rengi olan facebook.

Evet ben de kendi adıma dikkat ediyorum, etmeye çalışıyorum. Bugün değil önceden de etmeye çalışıyordum. Çünkü bu mesele 15 gün önceki bombardıman ile ilgili değil. Dikkat edemediğim ürünlerde oluyor elbette. Ancak kimseyi bu anlamda durduk yerde arkamı dönüp linçleyecek şekilde konuşmam. Çünkü buna hakkım yok. Eğer gerçekten söylemek istiyorsam da bunun üslubu cıkcıklamak değildir.
Hepimizin renk, millet farketmeksizin merhamet kanadı açılsın, bir diğer taraftan da toplumsal birlik beraberliği, birbirimizi sevmeyi, birbirimize dert anlatırken kırmamayı da diliyorum.

Ukrayna savaşı konusunda da kapı kapı dolaşıp, doğalgaz kullanmayın deyip cık cıklayalım bence. Buna anlayışlı olanlar bakalım ona da anlayışlı olacak mı? Hayır insanların hassasiyetlerini de mahalle baskısı yaparak biz belirlemesek mi acaba? Üstelik hayatımızı sürdürdüğümüz çoğu şey zaten yurtdışı menşeyli iken.

İnsanlar günlerdir bir hassasiyetle boykot listeleri paylaşıyorlar. Zira şu an Gazze de olanlar bu duyarlılığı gerektiriyor. Buraya konu açıp insanları linçletip içinizin rahat etmesini mi bekliyorsunuz. Bir saat molamda boykotsuz ürün arayamam yerine içmeyi verin. İnsanlar sizi kendi nefisleri için uyarmıyorlar. Dünynın bir yerindeki insanlar için uyarıyorlar. Ama siz burada kendiniz için onlara laf söyletiyorsunuz. Çok üzücü

iLginc sekilde bir kolaya bir de mc donalds a takmislar.Neden cunku en kolay onu boykot edebiliyorlar.Gerisi islerine gelmiyor.Hassasiyetlerini sevdiklerimin :)

O sebeple değil ama belli bir kaç marka özellikle sınır bölgelere şube açtı, ücretsiz İ...rail ordusuna yemek, bakım ürünü vs temin ediyor. Çalışanları Filistin'de insanlık dışı bir uygulama yapıldığını söylediklerinde de işten çıkarıyorlar. O markalar o yüzden bangır bangır bağrılıyor. Onları kullanmıyordum o yüzden kendime spesifik bir kaç marka belirledim. :) hem de çok sevdiğim şeylerdi, oradaki çocukları, kadınları, hayvanları düşününce benim burada keyif alacağım herhangi bir üründen feragat etmem zor olmamalıydı.

Hangi markalar söylerseniz ben de dikkat ederim Carrefourdan alışveriş yapıyordum videolar gerçek ise oradan alışverişimi kestim

Kusura bakmayin,ben bunu alintiladigimi zannediyordum. Bu mesajin sahibine hitap ettigimi zannediyorum. Son zamnalarda telefonumda bir linke basiyorum, baska bir yere bastigimi zannediyor.
İsteyen boykot etsin ama millete burunlarını sokma hakkını nereden alıyorlar? Şikayet etsen tazminat bile alırsın.

Ama siz de hakaret teskil edebilecegini yazmistiniz, be de konjokturden alakasiz, bu olayda Allah hidayet etsin lafinin hakaret olusturmayacagini aciklamaya calismistim. yargitay kararinin da polis vatandas oldugundugun farkindayim ama demek istedigim o olayda adam direkt gavur demis. kiyas yaparak, Allah hidayet etsin demek hic hakaret olmaz demeye calismistim. Her somut olay farkli tabii.

Neyse, oyle iste.

Hangi markalar söylerseniz ben de dikkat ederim Carrefourdan alışveriş yapıyordum videolar gerçek ise oradan alışverişimi kestim

Starbucks
McDonald's ve malum içecekler
Loreal

Bu üçü mesela en baskın şekilde destek veriyor.

E geçen Fazıl Say Gazze'ye destek verdiği için İsviçre konseri iptal edildi. Konser Migros tarafından düzenlenmiş gibi...

Öyle çarşaf çarşaf boykot listelerine karşıyım. Herkes kendi açısından ne kullanıyorsa ona değerlendirip bakmalı diye düşünüyorum.

Ki normal hayatımızda yerli üretimi, doğal ürünleri kullanmayı tercih etsek en çok kendi vatanımıza faydamız olacak.

Satılan yağ markalar ona komilli kırlangıç vs maret bütün tükettiğimiz markalar onların kölesi durumundayız kızların makyaj ve kremleri ohho daha neler neler üretim yok olanlarda satıldı yabancılara hacı şakir de bizim değil

Gerçekten bu konuyu açmaktaki motivasyonunu çok merak ediyorum .
Şu zor günlerde izlediği görüntülere kahrolup biraz duyarlılık göstererek hiç olmazsa ne yapabiliriz diye kendince çabalayan ,Nemrut'un ateşine karınca misali su götürmeye çalışan insanları burada ileri geri konuşan onca kişiye linç
ettirdin ya helal olsun,rahat uyu bugün.

Bizde üretilen ama yurtdışında satılinca yurtdışında kanser yapan madde tespit edilmiş yurtdışında tespit ediliyor ve bunu bizim insanımız da tüketiyor ,ülkemde denetim yok

Kadın dışarıda yaşadığı anlamsız müdahaleden rahatsız olduğunu bildiriyor gelmişler burada da aynı şeyi yapıyorlar. Siz insanların ne düşünmesi gerektiği hususunda beyan vermeyi nasıl kendinize hak görüyorsunuz arkadaşlar? Size ne boykotunuzu kendi kendinize yapın. En sinir olduğum hadsiz tipler

Kaliteli ürünü kim üretiyorsa onun ürününü kullanırım. Ayrıca siz niye onlara karşı bir savunma telaşesine girdiniz ki? Dini vecibe falan.. kime ne yahu. Deseydiniz bu içeceği kim daha güzel yapıyorsa ondan alır içerim diye... anca konuşsunlar, sıfır üretim bol hamaset bunlarınki..

Ne doğru dediniz ‘kendince’ çabalayan.
Lütfen sınırı da orada kalsın, kendi kendine istediğini yapabilir ama başkasının alanına girdiğinde hiçbir masumluğu kalmıyor.
Misal hiçbir hayvandan elde edilen giysi, güzellik ürünü vb kullanmıyorum.
Vejeteryan falan değilim, doğanın kanunu olarak besin ve hayatta kalma zincirine inanırım ama gerisi artık ‘bana göre’ caniliktir.
Gerçek deri, yün, bilmem ne tüyü vb hiçbir şey bulamazsınız evimde, çok sevdiğim markalarımı bıraktım hayvan deneyleri sebebiyle ama şimdi bir ortamda kullanana mı saldırayım, ne yapayım ben???
Haklı mı olurum gözünüzde?

Siz mi karar veriyosunuz insanların ne yapacağına? Ne demekmiş içmeyi verin? Kendinizde bu hakkı nasıl görüyorsunuz mesela hiç tanımadığınız insanların hayatına ne sıfatla karışıyorsunuz?

Siz mi karar veriyosunuz insanların ne yapacağına? Ne demekmiş içmeyi verin? Kendinizde bu hakkı nasıl görüyorsunuz mesela hiç tanımadığınız insanların hayatına ne sıfatla karışıyorsunuz?
Karar vermiyorum elbet. Orada olsaydım böyle bir şey söylemezdim de… lakin burada niyetleri iyi olan insanları gelip bir dolu insana konuşturması yerine içmeyebilirdi. Ayrıca toplumsal bir duyarlılıktan söz ediyoruz. Burada bireysel bir duruş pekala dönüşebilir. Deprem sürecinde insanlardan duyarlı olmalrını beklemekten ne farkı var sizce?

Siz hassas, siz akıllı, siz herşeyi biliyorsunuz ama boykot etmeyenler bilmiyor değil mi? Etmiyor ablacığım senin kadar hassas değil belki, belki umurunda değil seni ilgilendiren ne tam olarak? Hangi sıfatla içmeyiver diyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…