- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Yakında indirime girer bu ürünler herkeste alır, bekle gör sanki çok yerel markalarının var onca yağ markalarının vardı hepsi satıldı çok üzücü bir durum2 saat önce is arkadaşlarımla öğle yemeğine gittik yemegin yanında gazlı içecek söyledim boykot ürünüymüş.Yan masada bir kadınla ağız dalasina girdik önce bir sey söyleyebilir miyim dedi buyrun dedim.Bakın siz de kapalisınız beni anlarsınız neden hala bunu içiyorsunuz dedi anlamadım dedim boykot ürünü de dedi.Sanki alkol ictim.Evet anlıyorum hassasiyetinizi ben de dikkat ediyorum ama 1 saatlik öğle molamda özellikle boykot ürünü olmayan bir icecek secmeye aramaya calıssam molam bitecek siparis verirken o marka bu marka diye düsünecek vaktim yok kafam dolu herkes kendinden mesul sonucta dedim.Allah hidayet versin vs başladı.Yanındaki kadinla birlikte cık cıklamaya basladılar lütfen sizinle tartısmak istemiyorum ben dini vecibelerini yerine getirmeye calisan biriyim belki de sizden daha fazla hassasım bu konuda gördüğünüz kadarıyla yargilamayın duyarınızı baska bir seyde yapın dedim.Is arkadaslarım da uyma bosver anlayacak kafada degil belli ki dediler yemegimizi yiyip kalktık.Ben yanlış mıyım kullandığımiz sosyal medyalar dahil boykot ürünü değil mi ? Boykot edeceksek kapatalim face instagram ne varsa madem.3 gündür zaten gerginim bir de böyle şeylere denk geliyorum neden yani beni bulur böyle cins insanlar konu yasaksa kaldirilabilir bu arada.Ben böyle cins insanlar neden bana denk geliyor diye sinirlendim de sanki üzerime cekiyorum herkes bi dalaşma pesinde
75 yildir savas var. Suana kadar nerdeymis peki?2 saat önce is arkadaşlarımla öğle yemeğine gittik yemegin yanında gazlı içecek söyledim boykot ürünüymüş.Yan masada bir kadınla ağız dalasina girdik önce bir sey söyleyebilir miyim dedi buyrun dedim.Bakın siz de kapalisınız beni anlarsınız neden hala bunu içiyorsunuz dedi anlamadım dedim boykot ürünü de dedi.Sanki alkol ictim.Evet anlıyorum hassasiyetinizi ben de dikkat ediyorum ama 1 saatlik öğle molamda özellikle boykot ürünü olmayan bir icecek secmeye aramaya calıssam molam bitecek siparis verirken o marka bu marka diye düsünecek vaktim yok kafam dolu herkes kendinden mesul sonucta dedim.Allah hidayet versin vs başladı.Yanındaki kadinla birlikte cık cıklamaya basladılar lütfen sizinle tartısmak istemiyorum ben dini vecibelerini yerine getirmeye calisan biriyim belki de sizden daha fazla hassasım bu konuda gördüğünüz kadarıyla yargilamayın duyarınızı baska bir seyde yapın dedim.Is arkadaslarım da uyma bosver anlayacak kafada degil belli ki dediler yemegimizi yiyip kalktık.Ben yanlış mıyım kullandığımiz sosyal medyalar dahil boykot ürünü değil mi ? Boykot edeceksek kapatalim face instagram ne varsa madem.3 gündür zaten gerginim bir de böyle şeylere denk geliyorum neden yani beni bulur böyle cins insanlar konu yasaksa kaldirilabilir bu arada.Ben böyle cins insanlar neden bana denk geliyor diye sinirlendim de sanki üzerime cekiyorum herkes bi dalaşma pesinde
Facebook da kullanmasin kimse ozaman. Mavi beyaz bayrak rengi olan facebook.Bana da markette bir kadın su an tam sebebini hatırlamadığım bir kriterden dolayı en helal markanın t.rku olduğunu söyleyip t.rku almamı söyledi. Ben cevap vermeden diğer markanın ürününü sepete atınca kapali oldugunuz için muslumansiniz sandım tarzı bisi dedi ve alışveriş boyu beni gözleriyle yedi
Takmamak lazım desek de can sıkıyorlar. Ne yazık ki görünüşte kalıyor boykot. Madem öyle neden 2 kişiden 1i bop un eşbaşkaniyim diyen bir adama oy veriyor hayret ediyorum. Neyse bu konu siyasete bağlanmadan zor yürür. Allah akıl fikir versin millete. Zalimlerin zulmünden de korusun masumları...
İnsanlar günlerdir bir hassasiyetle boykot listeleri paylaşıyorlar. Zira şu an Gazze de olanlar bu duyarlılığı gerektiriyor. Buraya konu açıp insanları linçletip içinizin rahat etmesini mi bekliyorsunuz. Bir saat molamda boykotsuz ürün arayamam yerine içmeyi verin. İnsanlar sizi kendi nefisleri için uyarmıyorlar. Dünynın bir yerindeki insanlar için uyarıyorlar. Ama siz burada kendiniz için onlara laf söyletiyorsunuz. Çok üzücü2 saat önce is arkadaşlarımla öğle yemeğine gittik yemegin yanında gazlı içecek söyledim boykot ürünüymüş.Yan masada bir kadınla ağız dalasina girdik önce bir sey söyleyebilir miyim dedi buyrun dedim.Bakın siz de kapalisınız beni anlarsınız neden hala bunu içiyorsunuz dedi anlamadım dedim boykot ürünü de dedi.Sanki alkol ictim.Evet anlıyorum hassasiyetinizi ben de dikkat ediyorum ama 1 saatlik öğle molamda özellikle boykot ürünü olmayan bir icecek secmeye aramaya calıssam molam bitecek siparis verirken o marka bu marka diye düsünecek vaktim yok kafam dolu herkes kendinden mesul sonucta dedim.Allah hidayet versin vs başladı.Yanındaki kadinla birlikte cık cıklamaya basladılar lütfen sizinle tartısmak istemiyorum ben dini vecibelerini yerine getirmeye calisan biriyim belki de sizden daha fazla hassasım bu konuda gördüğünüz kadarıyla yargilamayın duyarınızı baska bir seyde yapın dedim.Is arkadaslarım da uyma bosver anlayacak kafada degil belli ki dediler yemegimizi yiyip kalktık.Ben yanlış mıyım kullandığımiz sosyal medyalar dahil boykot ürünü değil mi ? Boykot edeceksek kapatalim face instagram ne varsa madem.3 gündür zaten gerginim bir de böyle şeylere denk geliyorum neden yani beni bulur böyle cins insanlar konu yasaksa kaldirilabilir bu arada.Ben böyle cins insanlar neden bana denk geliyor diye sinirlendim de sanki üzerime cekiyorum herkes bi dalaşma pesinde
iLginc sekilde bir kolaya bir de mc donalds a takmislar.Neden cunku en kolay onu boykot edebiliyorlar.Gerisi islerine gelmiyor.Hassasiyetlerini sevdiklerimin :)
Hangi markalar söylerseniz ben de dikkat ederim Carrefourdan alışveriş yapıyordum videolar gerçek ise oradan alışverişimi kestimO sebeple değil ama belli bir kaç marka özellikle sınır bölgelere şube açtı, ücretsiz İ...rail ordusuna yemek, bakım ürünü vs temin ediyor. Çalışanları Filistin'de insanlık dışı bir uygulama yapıldığını söylediklerinde de işten çıkarıyorlar. O markalar o yüzden bangır bangır bağrılıyor. Onları kullanmıyordum o yüzden kendime spesifik bir kaç marka belirledim. :) hem de çok sevdiğim şeylerdi, oradaki çocukları, kadınları, hayvanları düşününce benim burada keyif alacağım herhangi bir üründen feragat etmem zor olmamalıydı.
Kusura bakmayin,ben bunu alintiladigimi zannediyordum. Bu mesajin sahibine hitap ettigimi zannediyorum. Son zamnalarda telefonumda bir linke basiyorum, baska bir yere bastigimi zannediyor.hanımefendi burada yargıtay içtihadı oluşturmuyoruz, kimsenin öyle hukuki bir amacı yok yani siz hariç
zaten ilgili konuda ben tüm yorumlarımda şu andaki politik düzlemde bu konuda mahkemeden hiç bir nane çıkmaz minvalinde yazdım -konuya hakaretten dava etsen kazanırsan yzan ben değilim ben o mesaja, olmaz, "başka bir düzlem olsaydı" o başkaydı diyen kişiyim. başka bir düzlem var mı, yok.
örnek verdiğiniz davada konu başka polis-vatandaş ilişkisi bambaşka şey hiç alakasız bir vatandaşa başkasının laf etmesi bambaşka şey öyle bir dava olabilseydi (ki olamaz farazi neyi konuşuyoruz bilmiyorum) o zaman bambaşka koşullarda değerlendirilecekti...olabilseydi, kendisine karşı ayrımcılık yapıldığını ve bunun hakaret oluşturduğunu iddia ederek konuyu yargıya "taşıma" cesaretini bulabilirdi bunları konuşablirdik, bunu diyorum. (farkıdaysanız ben yargı böyle derdi demiyorum, tazminat alırdı hiç demiyorum, yazdıklarını dikkatli okumaya davet ediyorum sizi).
kanunen bu kaba söz/hitap mıdır, beddua mıdır, nezaket dışı mıdır orasına o zmanki konjonktürü ve o zamanki içtihad karar verirdi..onu da o zamanın ruhuyla konuşurduk.
umarım anlatabildim.
İsteyen boykot etsin ama millete burunlarını sokma hakkını nereden alıyorlar? Şikayet etsen tazminat bile alırsın.
Hangi markalar söylerseniz ben de dikkat ederim Carrefourdan alışveriş yapıyordum videolar gerçek ise oradan alışverişimi kestim
Türk CarrefourSA açıklama yayınladı onlarla alakamız yok diye ama. Bi bakın isterseniz.Hangi markalar söylerseniz ben de dikkat ederim Carrefourdan alışveriş yapıyordum videolar gerçek ise oradan alışverişimi kestim
Gerçekten bu konuyu açmaktaki motivasyonunu çok merak ediyorum .2 saat önce is arkadaşlarımla öğle yemeğine gittik yemegin yanında gazlı içecek söyledim boykot ürünüymüş.Yan masada bir kadınla ağız dalasina girdik önce bir sey söyleyebilir miyim dedi buyrun dedim.Bakın siz de kapalisınız beni anlarsınız neden hala bunu içiyorsunuz dedi anlamadım dedim boykot ürünü de dedi.Sanki alkol ictim.Evet anlıyorum hassasiyetinizi ben de dikkat ediyorum ama 1 saatlik öğle molamda özellikle boykot ürünü olmayan bir icecek secmeye aramaya calıssam molam bitecek siparis verirken o marka bu marka diye düsünecek vaktim yok kafam dolu herkes kendinden mesul sonucta dedim.Allah hidayet versin vs başladı.Yanındaki kadinla birlikte cık cıklamaya basladılar lütfen sizinle tartısmak istemiyorum ben dini vecibelerini yerine getirmeye calisan biriyim belki de sizden daha fazla hassasım bu konuda gördüğünüz kadarıyla yargilamayın duyarınızı baska bir seyde yapın dedim.Is arkadaslarım da uyma bosver anlayacak kafada degil belli ki dediler yemegimizi yiyip kalktık.Ben yanlış mıyım kullandığımiz sosyal medyalar dahil boykot ürünü değil mi ? Boykot edeceksek kapatalim face instagram ne varsa madem.3 gündür zaten gerginim bir de böyle şeylere denk geliyorum neden yani beni bulur böyle cins insanlar konu yasaksa kaldirilabilir bu arada.Ben böyle cins insanlar neden bana denk geliyor diye sinirlendim de sanki üzerime cekiyorum herkes bi dalaşma pesinde
Kaliteli ürünü kim üretiyorsa onun ürününü kullanırım. Ayrıca siz niye onlara karşı bir savunma telaşesine girdiniz ki? Dini vecibe falan.. kime ne yahu. Deseydiniz bu içeceği kim daha güzel yapıyorsa ondan alır içerim diye... anca konuşsunlar, sıfır üretim bol hamaset bunlarınki..2 saat önce is arkadaşlarımla öğle yemeğine gittik yemegin yanında gazlı içecek söyledim boykot ürünüymüş.Yan masada bir kadınla ağız dalasina girdik önce bir sey söyleyebilir miyim dedi buyrun dedim.Bakın siz de kapalisınız beni anlarsınız neden hala bunu içiyorsunuz dedi anlamadım dedim boykot ürünü de dedi.Sanki alkol ictim.Evet anlıyorum hassasiyetinizi ben de dikkat ediyorum ama 1 saatlik öğle molamda özellikle boykot ürünü olmayan bir icecek secmeye aramaya calıssam molam bitecek siparis verirken o marka bu marka diye düsünecek vaktim yok kafam dolu herkes kendinden mesul sonucta dedim.Allah hidayet versin vs başladı.Yanındaki kadinla birlikte cık cıklamaya basladılar lütfen sizinle tartısmak istemiyorum ben dini vecibelerini yerine getirmeye calisan biriyim belki de sizden daha fazla hassasım bu konuda gördüğünüz kadarıyla yargilamayın duyarınızı baska bir seyde yapın dedim.Is arkadaslarım da uyma bosver anlayacak kafada degil belli ki dediler yemegimizi yiyip kalktık.Ben yanlış mıyım kullandığımiz sosyal medyalar dahil boykot ürünü değil mi ? Boykot edeceksek kapatalim face instagram ne varsa madem.3 gündür zaten gerginim bir de böyle şeylere denk geliyorum neden yani beni bulur böyle cins insanlar konu yasaksa kaldirilabilir bu arada.Ben böyle cins insanlar neden bana denk geliyor diye sinirlendim de sanki üzerime cekiyorum herkes bi dalaşma pesinde
Ne doğru dediniz ‘kendince’ çabalayan.Gerçekten bu konuyu açmaktaki motivasyonunu çok merak ediyorum .
Şu zor günlerde izlediği görüntülere kahrolup biraz duyarlılık göstererek hiç olmazsa ne yapabiliriz diye kendince çabalayan ,Nemrut'un ateşine karınca misali su götürmeye çalışan insanları burada ileri geri konuşan onca kişiye linç
ettirdin ya helal olsun,rahat uyu bugün.
Siz mi karar veriyosunuz insanların ne yapacağına? Ne demekmiş içmeyi verin? Kendinizde bu hakkı nasıl görüyorsunuz mesela hiç tanımadığınız insanların hayatına ne sıfatla karışıyorsunuz?İnsanlar günlerdir bir hassasiyetle boykot listeleri paylaşıyorlar. Zira şu an Gazze de olanlar bu duyarlılığı gerektiriyor. Buraya konu açıp insanları linçletip içinizin rahat etmesini mi bekliyorsunuz. Bir saat molamda boykotsuz ürün arayamam yerine içmeyi verin. İnsanlar sizi kendi nefisleri için uyarmıyorlar. Dünynın bir yerindeki insanlar için uyarıyorlar. Ama siz burada kendiniz için onlara laf söyletiyorsunuz. Çok üzücü
Karar vermiyorum elbet. Orada olsaydım böyle bir şey söylemezdim de… lakin burada niyetleri iyi olan insanları gelip bir dolu insana konuşturması yerine içmeyebilirdi. Ayrıca toplumsal bir duyarlılıktan söz ediyoruz. Burada bireysel bir duruş pekala dönüşebilir. Deprem sürecinde insanlardan duyarlı olmalrını beklemekten ne farkı var sizce?Siz mi karar veriyosunuz insanların ne yapacağına? Ne demekmiş içmeyi verin? Kendinizde bu hakkı nasıl görüyorsunuz mesela hiç tanımadığınız insanların hayatına ne sıfatla karışıyorsunuz?
İnsanlar günlerdir bir hassasiyetle boykot listeleri paylaşıyorlar. Zira şu an Gazze de olanlar bu duyarlılığı gerektiriyor. Buraya konu açıp insanları linçletip içinizin rahat etmesini mi bekliyorsunuz. Bir saat molamda boykotsuz ürün arayamam yerine içmeyi verin. İnsanlar sizi kendi nefisleri için uyarmıyorlar. Dünynın bir yerindeki insanlar için uyarıyorlar. Ama siz burada kendiniz için onlara laf söyletiyorsunuz. Çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?