Aaaa yok daha

Görmeden halıyı bişey diyemem, eşime de diyemem annesi, üfff kötü bi durum
kayınvaliden aldıysa bile bunu ıspatlıyabilirmisin eger ıspatlymzsan kimseye bişey deme dersen gene suçlu sen çıkarsın kv den bni hırszlkla suçlyr der eşini de inandırabilir yapacgn tek şey aldysada almadıysada anahtarını bir daha teslim etmemen

Almış almış

pardon bn konunun geri kalan kısmni şimdi okudum

Benimde ablamin batraniyesini ve bazi ceyizini kaynanasi almisti. Ablamda hep anahtarinin yedegini verironlara. Alip kizinin ceyizine koymus. Yerine eski pusku kullanilmis bi battaniye koymus. Sonra kizi evlenince ceyizini serdiler. Annemle ablam orda gormus kendi battaniyesini dantellerini falan. Allah affetsin. Nasil insanlar bunlar.

Bişey diyemiyorum, yaşa ki göresin dediklerinden

Ben hiç muhatap olmayıp eşime söylerdim değiştir diye. Valla işin zor. İnsan bir sorar. Kızım kullanmadığın bir halın var bende var bir tane değiştirelim mi ne dersin der insan gidip kafasına göre değiştir mi ya. Değiştirdin madem bir haber ver yahu. Böyle tesadüfen öğrenmek. Gıcıkkk kv.

Arayıp öğrenmeden nsl değiştiricekti ki, beklerim k.v. Den herzaman ki gibi sormadan karar veriyo, izinsiz eşyamı alıyo, bu hep böyle ki , herşeye kendi karar verir, al sev bu k.v. Yi

Arayıp öğrenmeden nsl değiştiricekti ki, beklerim k.v. Den herzaman ki gibi sormadan karar veriyo, izinsiz eşyamı alıyo, bu hep böyle ki , herşeye kendi karar verir, al sev bu k.v. Yi

şaka gibi bir kayınvalideymiş. insan bi sorar...

Yok şu saatten sonra daha muhatap olmazdım eşimi gönderirdim demek istedim. Yani bazı arkadaşlar unut o halıyı demiş ya ben eşime aldırırdım Siz neye karar verdiniz bilmiyorum. Merak ettim.

Eşimi aramış, oğlum ben onu kardeşine(görümce) yolladım, nsl yapcaz demiş, oha ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…