Vıcık vıcık laçkalaşmış bir ilişkiler yumağı oluşmuş aranızda.Iyi halt ettin, sünnet hediyesi az mı geldiydi, bizim halıya göz diktin demiş
Yuh ya evet ben aldım sen kullanmıyo büyük geliyo diyodun bende ki halıyı verdim o odana Kİp diye olur hem mobilyana uygun, bu da bizim salon geniş buraya sererim, köşede durup güvelensin mi dedi, yuhh ya sözün bittiği yer
Eşimi aramış, oğlum ben onu kardeşine(görümce) yolladım, nsl yapcaz demiş, oha ya
dersin dersin,hesap bile sorarsınYok diyemem onu da
ilk mesajında oturma odasının halısını değiştirecektim,yazmışsınHalıyı şimdi açmak istemedim halı sarılı gözle görülür yerde, tersinden bile belli gözüme çarptı, marka ya baktım kenarından Atlantik marka öyle o renk bi halım yok ve kullanılmış bi halı benim saray idi ve sıfırdı, tersinden belli farklı renk allah Allah dedim ve öyle baktım
çok ilginçYuh ya evet ben aldım sen kullanmıyo büyük geliyo diyodun bende ki halıyı verdim o odana Kİp diye olur hem mobilyana uygun, bu da bizim salon geniş buraya sererim, köşede durup güvelensin mi dedi, yuhh ya sözün bittiği yer
gittiği gibi geri gelir o halıHalı İzmir semalarında görümceye gitmek için uçan halı oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?