Halı İzmir semalarında görümceye gitmek için uçan halı oldu canımYok şu saatten sonra daha muhatap olmazdım eşimi gönderirdim demek istedim. Yani bazı arkadaşlar unut o halıyı demiş ya ben eşime aldırırdım Siz neye karar verdiniz bilmiyorum. Merak ettim.
Soğuk su ister misin?Halı İzmir semalarında görümceye gitmek için uçan halı oldu canım
AmiinnnSoğuk su ister misin?
Çok sinirbozucu bir durum kusura bakma.Allah sabır versin.
İzmir e canım kızınanereye uctu bu halı
İzmir e canım kızına
Haftasonu için vermiştik anahtarı, o zaman yapıcağını yapmışne haklaaa
neden cilingir cagırıp anahtarı degismediniz ?
Iyi halt ettin, sünnet hediyesi az mı geldiydi, bizim halıya göz diktin demişEşin ne cevap vermiş annesine?
Eşimi aramış, oğlum ben onu kardeşine(görümce) yolladım, nsl yapcaz demiş, oha ya
Aynen ona, bi de bana sor, çeyizim bi de o benim ya, nasıl bi insan bu yageçen konuda bahsetmiştiniz görümceden, ona mı hem de ? sizin para verip adlığınız size ait bir şeyi? valla ben burda gıcık oldum...
Haftasonu için vermiştik anahtarı, o zaman yapıcağını yapmış
. Neye göre kime göre mükemmel ben mükemmelim demedim ki, neyin hit olma çabası, hit olana halı mı veriliyor yoksa, eşimle evet cinsel anlamda problemlerimiz var aşmaya çalışıyoruz. Kimse kötü olsun diye evlenmez ki, eşimin ailesinin hepsi ile problemli değilim dünya iyisi bi kayınpederim var onunla hiç bi problemim yok, hanımına kızar benle ilgili mevzularda o da biliyo anlaşılmaz bi insan olduğunu, saçma ve aşırı müdahale çabasında olduğunu, ben mükemmelim demedim, ordan öyle görünüyosam bilememKonulariniza söyle bi göz gezdirdimde (basliklar yetti aslinda) esiniz, evliliginiz, cinsel hayatiniz, kaynananiz, görümceniz hepsi sorunlu (size göre)! Peki siz bu Mükemmelliginizle neden hala onlarin icindesiniz? Hic kendinize igneyi batirmayi düsündünüz mü? Iki günde bir buraya dert konusu acmakla cözülmez bunlar, yoksa kk da hit olmaya mi calisiyorsunuz anliyamadim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?