aay hadii inşallaahh :(

rebullavanda

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
79
32
18
29
kızlar herkese selamlar 1 mart tarihine kadar kilo vermem şart. yani kendime o tarihi belirledim. şuan 70 kiloyum ve 1 marta kadar 60 kilo olmak istiyorum 10 kilo vermem gerek.
hayatımdan cipsi çikolatayı çıkarttım ben normal hayatımda ekmek de yemiyorum. sizin önerileriniz var mı ?
hem okuyup hem çalışıyorum ben bunun için yürüyüş yapmaya falan fırsatım kalmıyor fakat her akşam yarım saat spor yapıyorum twister yapıyorum dans ediyorum falan. 1 litre su içiyorum hergün fazlasını içemiyorum çünkü. araöğün olarak kuruyemiş falan yiyorum. bir de bugün soya sütü aldım o da sanırım kilo vermeye yardımcı oluyormuş. bir de hergün 9lu bitki çayı içiyorum veya yeşil çay veya sarımsak çayı.
sizin önerebileceğiniz bir şey var mı? ekstra neler yapabilirim sizce? 1 marta kadar 10 kilo verebilir miyim :(((

verirsin canım niye veremeyesin? yalnız daha çok su içmeye çalış. işlenmiş gıdaları bırak.( doğada bulamadığın gıdaları tüketme, paketli olanl şeylerden yeme). spor da yap geç saatte yemek yeme bu kadarı yeterli sanırım :)

kızlar herkese selamlar 1 mart tarihine kadar kilo vermem şart. yani kendime o tarihi belirledim. şuan 70 kiloyum ve 1 marta kadar 60 kilo olmak istiyorum 10 kilo vermem gerek.
hayatımdan cipsi çikolatayı çıkarttım ben normal hayatımda ekmek de yemiyorum. sizin önerileriniz var mı ?
hem okuyup hem çalışıyorum ben bunun için yürüyüş yapmaya falan fırsatım kalmıyor fakat her akşam yarım saat spor yapıyorum twister yapıyorum dans ediyorum falan. 1 litre su içiyorum hergün fazlasını içemiyorum çünkü. araöğün olarak kuruyemiş falan yiyorum. bir de bugün soya sütü aldım o da sanırım kilo vermeye yardımcı oluyormuş. bir de hergün 9lu bitki çayı içiyorum veya yeşil çay veya sarımsak çayı.
sizin önerebileceğiniz bir şey var mı? ekstra neler yapabilirim sizce? 1 marta kadar 10 kilo verebilir miyim :KK43:((

Bitki çayları içmen güzel. Suyunu en az 2 lt ye çıkarmalısın canım 1 lt çok az. Ara öğünlerde kuru veya yaş meyveler 3 porsiyon kadar, 1 bardak süt, yoğurt veya ayran içebilirsin. yağlılık oranına göre azaltabilirsin. Kuru yemişlerden sadece tuzsuz leblebi olabilir 1 avuç kadar 1 dl. ekmek yerine. Bir de kahvaltıda 2 tam ceviz veya badem ama ara öğünlerde yeme derim. Ekmek yememek kastan götürür ve de ekmeğin verdiği besinleri hiçbir yiyecek vermez. sabah, öğle 1 er, akşam 2 ince dilim esmer (uno ekmek veya o büyüklükte olmalı) yemelisin. Spor yapman çok iyi dengeli beslenmeye çalış hiç bırakmazsan istediğinden de önce verirsin. Haftada 1 kilo ideal kilo verimi için.

Back
X