ABA ALTINDAN SOPA GÖSTEREN EŞİM...

oglumun_kalbi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
322
118
18
42
Dün avm ye gidiyoruz, ben eşim oğlum, konu döndü dolaştı benim ücretsiz izinimin biteceği şubat ayında takıldı, bu konu zaten sinirimi bozuyor, çünkü işimi sevmiyorum, işimi yapamıyorum, hamileyken bile bir sürü mobbinge maruz kaldım ve eşim o zaman demişti ki 2 sene içinde bir çözüm buluruz ve 2 sene sonra sen orada çalışmıcaksın, o kadar kendinden emindi ki ben işyerindeki herkese restimi çekmiştim ama gel görki o kadar dilekçe yazdık uğraştık vs tayin bile yaptıramadık,sonuç şu ki paşa paşa o gerizekalıların yanında işime başlıcam, iş berbat bir iş, yoğun sıkıntılı mesaili, daha doğrusu evli çocuklu bayana uygun değil...Bunlar aklıma gelince kavga ettik eşimle, ona güvenmiştim, kendinden emindi, hep böyle yapıyor, konuşuyo konuşuyo ortada bişi yok.Bir de diyemiyor karıcım işten çık diye, beni koşulsuz sevmiyo işte, ille de çalışıcakmışım, iş çok kavgalı duruma gelince yüksek puan alsaydın da daha iyi yeri kazasaydın diyo ya da ben yarın o müdürlüğe gidip müdürünle görüşücem bu kız neden bu kadar şikayet ediyo diye diyo, sinirlerim oynuyo, nedenlerimi eşim biliyor, ne biliyim olay ne biliyor musunuz eşime de güvenmiyorum, her an anlattıklarımı başkasından duyabilirim ve ondan nefret ediyorum

biliyor musun şubata kadar hala hallederiz diyor o an ben çıldırıyorum, ya hiçbişi deme sus be adam

müdür kötü davrandı, vatandaşın önünde azarlandım ayrıca sürgün ederim vs deyince ben de hiçalttan almadım

müdür kötü davrandı, vatandaşın önünde azarlandım ayrıca sürgün ederim vs deyince ben de hiçalttan almadım
Olabilir hepimizin iş yerinde bir çok şey yaşıyoruz olmuş geçmiş niye bu kadar üzerinde duruyorsunuz ayrıca baska yerde yada kurumda bunlar yine basınıza geldiğinde yine mi tayin çıkarttıracaksınız hersey sizin istediğiniz gibi olmuyo malesef biraz daha orta yolu bulmaya ve zor insanlarla karsılasınca nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin

eşinden nefret ediyorsan ayrıl, başka yere tayin iste. konularına bakılırsa mutlu değilsin.

istifa ettim desen eşin ne tepki verir?

biliyor musun şubata kadar hala hallederiz diyor o an ben çıldırıyorum, ya hiçbişi deme sus be adam
Ben sizin davranislarinizi olgun gormedim. Sizin isiniz esinizi ilgilendirmez ki rahatsizliginiz varsa bunu cozecek kisi esiniz degil sizsiniz. Memnun degilseniz esinizden medet ummayin, yapabileceginiz ne var mesela sinava girip daha iyi yeri mi kazanmak? O halde bunu yapin. Veya ben artik calismayacagim deyip resti cekin ayrilin isten.

Isinizde herkes mi kotu? Hic bir tane iyi yok mu? Eger durum buysa kendinizi elestirmelisiniz biraz. kendinizde de suc aramalisiniz.
Eger bir ya da iki kisinin mobingi ise o zaman da hukuken savasabilirsiniz.
Sanirim siz de calismayi cok istemiyorsunuz. Biraz mecburiyetten. Yapamiyorsaniz ayrilin isinizden o zaman. Ozel sektorde deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…