ABA ALTINDAN SOPA GÖSTEREN EŞİM...

Bence olay mobbingden ziyade daha "basit" bir bölüme geçme arzusu. Önceki konularda eşinizin çok cimri olduğunu, markette bile sizin ödemenizi beklediğini yazmışsınız. Şiddet durumları var ve rahatsızlığı doğuştan gelen bir çocuğa sahipsiniz? Yani eşiniz gitme diye ayağınıza kapansa bile Şubat ayında başlayın işiniZe.

sadece 2 kişi ama diğerlerini de etkilemeye çalışıyorlar sorun benim bu işi yapamamam

çocuk ameliyatı olacak yalnız yapamam ben,çocuğun da tek velisi benim aslında, o yeteri kadar çocuğu sevmiyo, zaten benden değil demişti, görünürde iyi de sevmiyo onu biliyorum ben

Esinizden nefret ettiğiniz halde çalışmayıp onun eline bakmayı nasıl dusunuyorsunuz? Calismamaniz demek sevmediğiniz istemediğiniz nefret ettiğiniz bir adamın boyunduruğu altında yaşamak demek.

İş yerinde sorunları hepimiz yaşadık yaşıyoruz. Bir şekilde orta yolu, çözümü bulmaya calisiyoruz. Hemen hadi işi birakayim demiyoruz. Biraz ayaklarınız yere sağlam bassin, sorunlarınızı çözmeyi, savaşmayı öğrenin artık. Her zaman arkanızda birileri olamaz.

Canım senin bence ciddi bunalım sıkıntıların var. Bi psikolog yardım edebilir. Dünde kötümserlik karamsarlık dolu konum vardı çocuğunla ilgili burda da kocanla ilgili. Adam seni rahatlatmak için halletmeye çalışırız ayarlarız diyor belli ki. Atamaları kocam yapmıyor ki sadece temenni ediyor. Maddi durum sıkıntınız varsa çalışmanız gerekiyorsa çalışın memurluk ha deyince bırakılmaz ki

maaşım da çocuğa ve kendime yeter bir maaş değil, yani öyle de böyle de ona bağlıyım maalesef. yetmiyo, daha önce ayrılmayı hatta evden kaçmayı düşündüm olmadı

Bu arada eski konularinizi okudum. Cok da olgun biri degilsiniz. Artik biraz oz elestiri yapmanin zamani gelmis bence. Isterseniz oradaki kisilerle zamanl iletisiminizi duzeltebilirsiniz. Kendi eviniz icin bile yapmadiginiz ozeni ben isinizde de gosterebileceginizi sanmiyorum. Cunku sorumsuz olmak sizin yapiniz olmus bence. Kusura bakmayin boyle dedigim icin ama aslinda hatalarinizi bile bilirken kendinizi duzeltme yoluna hic gitmemissiniz. Ev de yigin olmus bulasiklar, temizlik ve yemek yapmama, netten hic tanimadigin esinle hic kimseye haber vermeden evlenme.... bunlar pek akli selim insanlarin yapacagi seyler degil. Eger is hayatinizda da boyleyseniz insanlarin size tavir alnalari normal bence.
Sirf maasi ve isi iyi diye sevmediginiz esinizle bir bycuk ay icinde kimseye haber vermeden evlenmek buyuk cesaret.... o cesareti gosterebiliyorsaniz sevmediginiz isinizden ayrilma cesaretini de gosterebilirsiniz. Sevdiginiz bir is bulabilirsiniz ama anladigim kadariyla siz ne us yapabilirsiniz ne de calisabilirsiniz. Boyle elestirdigim icin kusura bakmayin ama bazen tokat gibi sozler insani kendine getirebiliyor. Azicik hatayi kendinizde arayin artik.

maddi sıkıntı yok yine de çalış diyo, ezsinler beni önemli değil

maaşım da çocuğa ve kendime yeter bir maaş değil, yani öyle de böyle de ona bağlıyım maalesef. yetmiyo, daha önce ayrılmayı hatta evden kaçmayı düşündüm olmadı

Çocuğun masraflarını tek başınıza karsilamayacaksiniz ki. Onun bir babası var, üstelik memur. Mecburen nafaka verecek bebek için. Siz de maasinizla gecinir gidersiniz.

maddi sıkıntı yok yine de çalış diyo, ezsinler beni önemli değil
Çocuğun masrafı gün geçtikçe artacak memurluk kazanmak zor. İki üç yıl sonra çok pişman olursun bırakırsan bence eşin bunu tahmin ediyor. Madem işten ayrılmayı göze alıyorsun bırak ezdirme kendini sürdürürse sürdürürsün verirdi istifanı

çocuk ameliyatı olacak yalnız yapamam ben,çocuğun da tek velisi benim aslında, o yeteri kadar çocuğu sevmiyo, zaten benden değil demişti, görünürde iyi de sevmiyo onu biliyorum ben
Oo sizin sorunlarınız çok büyük ..
Keşke basit bir işi sevmeme olsa idi. .
Demekki insanlara karşı daha anlayışlı olmak lazım, bazı insanlar içten içe çok sıkıntı yaşayabiliyor ve çevreye yansıtıyor durumu demekki..
İnsanları biraz dusunmemeye çalışmayi deneseniz.. eşinizi de.. sadece kendinizi dusunseniz.. unutmayin insan kendini motive etmeli bazen. Allah yardımcınız olsun.

anne olayım ailem olsun sonra severiz birbirimizi deidm, netten tanıştık ama gerçek hayatın içindeyiz biz

Şubata kadar eşini de kendini de yıpratmaya devam mı edeceksin.çalışmaya niyetin yoksa bahanesi bol,mobing neredeyse heryerde var,ama atanamayan bir sürü insan varken,neyse bence size çalışmak zor geliyor

vermek istemediğini ilk hamile kaldığımda söylemişti, nafakaistemiceksin diye dayak yedim

Onun istemesine bağlı bisey değil bu. Şiddet gördüğünüz halde hala esinizle evli olmaniz, üstelik çalışmak istememeniz anlaşılır gibi değil malesef.

Oturun bir düşünün nerede hata yapıyorsunuz, sorunlarınızın çözümü ne, şimdiden sonra nasıl bir yol izlemelisiniz diye. Her şeyi başkalarından bekleyerek olmaz. Mutsuzsaniz mutlu olmanın yollarını arayın.

artık dayak olayı bitti,sıkıysa vursun bir tane, o akdar basit olmadığını emniyette ve darp raporu için gittiğimiz hastanede anladı,çokşiddetli kavgalaırmız oldu vuramadı vuramaz, tüm iş çevresi de biliyor artık yani işi zor

Adam çocuğum benden değil deyip çocuğunu sevmiyor
Sen bana işi bırak demiyor derdindesin
Şımarıklık yapıyorsun
Daha büyük sorunların var bence
Elindeki işe sıkı tutun

Şımarıklık yapıyorsun
Elindeki işe sıkı tutun
o olaylar çocuk doğmadan önceydi tabi çocuğun bezini mamasını almadı, otobüs biletini bile babam ayarladı düşün

Şımarıklık yapıyorsun
Elindeki işe sıkı tutun
içinde en ufak şüphesi varsa gidelim ankarada dna testini yaptıralım diyorum kabul etmiyo, sanırım kayıtlara geçiyo diye yarın birgün mahkemede sunarımdiye korkuyo...aslında dna testişart ama yaptırmıyo ben napıyım, çocuk benim diyo ama onu sevmediğini biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…