ABA ALTINDAN SOPA GÖSTEREN EŞİM...

Esinizden nefret ediyorum diye bahsetmeniz yanlış biraz sakin sakin düşünün insan düşününce hemen verdiği tepkilerin ne kadar saçma olduğunu anlıyor eşinizle oturun güzel güzel konuşun eğer başka bir kuruma geçme şansınız varsa geçersiniz ama bazı arkadaşların da dediği gibi su an tayinler ve kurumlar arası geçişler pek müsait olmayabilir iş yerinde de kimseyle muhattap olmak zorunda değilsiniz bir süre sonra bunu anlarsınız

Evet sen gidip çalışmazsan ben gider seni iyice zor duruma sokarım demiş , allah sabır versin kardeşim işin zor

Birde aranızdaki sorunları 3. Şahıslara yansıtması hoş değil , kol kırılır yen içinde kalır demişler, eşinizle yapıcı bir şekilde bu konuyu ayrıca konuşun , ilişkinize başkalarını dahil etmesinin size artı değil eksi getireceğini söyleyin

Sizi Bebeğinizin hastalığı da yipratmis.
sevgiyle onu daha çabuk iyilestirirsiniz

Aynaya bakıp kendinizle yüzleşmek en iyi çözüm yolu.
Eşiniz sizi tanımıyor belki siz de onu tanimiyorsunuz,

Abim de internetten tanıştı yengemizle ve 2ay içinde evlendi. Abim karısını insan olarak görmeye başlayınca evlilikleri duzelmeye başladı. Daha mutlular. 7yillik evliler
Ben de 9görücü usulü 3ayicinde evlendim. Biz normal degiliz yani :)
Herşey düzelir birbirinizi tanimaniz ve kabullenmeniz yıllar sürecek ama değecek.
Sabredin bence

Eşinin ısrarı ile çalışmak zorunda değilsin, o ne demekmiş ille de çalışacaksın diyecektim ama eski konunuzda eşinizle alakalı yazdığınız şu satırlar ilgimi çekti

"Yukarda Allah var yalan söylemek istemem,kariyer ve maaş durumu beni cezbetti...Sevgiyoktu tam anlamıyla mantık vardı, arkamdagüçlü biri olsun istedim ve biz evlendik, "

Amacım sizi kırmak değil ama ikiniz de maaşları ikiye katlama niyetiyle evlenmişsiniz... Adamın şimdi çalışacaksın isteğini çok görmeyin...

Neden eşinin hallederim ine kalıyorsun, kendi işini kendin hallet ne gerekiyorsa öyle yap

iy de adam ne yapsın? torpil mi bulsun? dilekçeyi yazmışsınız uğraşmışsınız olmamış. izne çıkarken millete rest çekemeniz de sizin çocukluğunuz, kusura bakmayın.

ayrıca çalışacakmışım koşulsuz sevmiyor diyosunuz da adam ben çalışmıycam canım, işten çıkıcam derse siz de aaa tabi mi diyeceksiniz? hiç sanmıyorum.

isteğimşuydu basitçe herşeyde bunu yapıyor istiyorum ki sallamasın bıktım artık hallederiz kadir modunda geziyor, herşeyiçin mümkün diyor sadece bu mesele değil, sinir bozucu değil mi sizce de
babam bile diyo kocan çok yalan söylüyo diye o bile diyosa düün artık

isteğimşuydu basitçe herşeyde bunu yapıyor istiyorum ki sallamasın bıktım hallederiz kadir modunda geziyor, herşeyiçin mümkün diyor sadece bu mesele değil, sinir bozucu değil mi sizce de

valla sinir bozucu da adamın huyunu biliyosunuz. ona alışmaya çalışın. ben değişeceğine inanmıyorum.

konularına ara ara rastlıyorum.
oğlunun hastalığı sebebi ile hep dikkatimi çekmiştir.
Allah acil şifalar versin.
Ancak şunu söylemem gerekir ki evliliğin çok sorunlu.
ve sen de psikolojik olarak çok ta iyi durumda değil gibisin.
işyerindeki sorunların, çocuğunun hastalığı ,eşinle sorunların ,ailenle sorunların vs.
hepsinden her defasında parça parça yazıyorsun.
bunların içinde en önemlisi ve tek önemlisi şu an için oğlunun sağlığı.
eşin ve evliliğinle ilgili sorunları oğlunun tedavi sürecinden sonra ele almalısın.
işin konusuna gelince de nasıl bir iş yapıyorsun merak ettim.
yapamıyorum demişssin bi kaç yerde.
cidden mobbing yaşıyorsan bunun hakkında suç duyurusunda bulun.
ancak her işyerinde aşağı yukarı benzer sorunlar olur.
zıtlaşmalar istenmemeler olur.
bunlarla mücadele edebilmelisin.
yok mu daha uygun bir birim geçmek istesen.
C caninfistigi na katılıyorum kesinlikle.
işin en önemli dayanağın.
ne olursa olsun sıkı sıkıya sarılmalısın.
asla vazgeçmeyi düşünme.
bu arada sen psikolojik destek alıyormusun.

Eşiniz nasıl halledecek ki Devlet dairesindeki işi? Hukuki mevkilerle uğraşmalısınız hakkını aramak için . Eşin ilgilenmiyorsa sen aramalısın hakkını biz sustukça mobbingler ,tehditler devamlı hale geliyor.

gidip müdürlerle konuşuruz biri de bizi anlar demiştik,çünkü eş durumu tayinimiz torpilsiz anında yapılmıştı, hiç beklemedik, ben o zaman hamileydim, sağlık durumum da sıkıntılıydı, anlattık durumumuzu ve hiç tanıdık olmadan tayinim çıkmıştı.Öyle olunca bu sefer de biri bizi anlar demiştik ama olmadı

Ayrıca mobbing konusunda hukuğa gitmeniz için çok iyi delil şahit olması gerek, benim yok ama bir üst müdürle görüştüğünüzde personeli iyi tanıyorlar, çünkü senelerdir birlikte çalışmışlar dolayısıyla onların bunu bilmesi mobbingi engelleyici unsur

Haklısınız ama eşiniz arkanızda olmadığı sürece tüm bu zorlu süreçleri tek başınıza yapmak durumdasınız malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…