- 7 Ekim 2015
- 381
- 1.957
- 63
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
ben konu sahibinin her dediğini çelişki içinde buluyorumadam normalse bu konu neden açık
çok enteresan bir çelişki içindesin
inanmakistedim, olmayacağını ben de biliyordum aslındaNeden eşinin hallederim ine kalıyorsun, kendi işini kendin hallet ne gerekiyorsa öyle yap
izinler açıldı tayinler ve emeklilik bekleyenlerde bir hareket yokİzinler çoktan verildi.
isteğimşuydu basitçe herşeyde bunu yapıyor istiyorum ki sallamasın bıktım artık hallederiz kadir modunda geziyor, herşeyiçin mümkün diyor sadece bu mesele değil, sinir bozucu değil mi sizce deiy de adam ne yapsın? torpil mi bulsun? dilekçeyi yazmışsınız uğraşmışsınız olmamış. izne çıkarken millete rest çekemeniz de sizin çocukluğunuz, kusura bakmayın.
ayrıca çalışacakmışım koşulsuz sevmiyor diyosunuz da adam ben çalışmıycam canım, işten çıkıcam derse siz de aaa tabi mi diyeceksiniz? hiç sanmıyorum.
isteğimşuydu basitçe herşeyde bunu yapıyor istiyorum ki sallamasın bıktım hallederiz kadir modunda geziyor, herşeyiçin mümkün diyor sadece bu mesele değil, sinir bozucu değil mi sizce de
dün akşam yne diyo başka bir konu ile ilgili, yeterartık dedim, bıktım, alışamıyorumvalla sinir bozucu da adamın huyunu biliyosunuz. ona alışmaya çalışın. ben değişeceğine inanmıyorum.
Anliyorum. Ama soyle dusunun siz oglunuz icin bu adama bu evlilige katlaniyorsunuz 2 mudure mi katlanamayacaksiniz. Inanin isiniz sizin en buyuk dayanaginiz. Esiniz saglam papuc degil. Yarin ikinizden de biktim diyip ayrilsa sizden isiniz olmadan dimdizlak kalirsiniz. Ayrilmayacaginin da garantisi yok. Birakin esinizi isinize 4 elle sarilin. Olmadi yeniden sinava girin.
konularına ara ara rastlıyorum.isteğimşuydu basitçe herşeyde bunu yapıyor istiyorum ki sallamasın bıktım artık hallederiz kadir modunda geziyor, herşeyiçin mümkün diyor sadece bu mesele değil, sinir bozucu değil mi sizce de
babam bile diyo kocan çok yalan söylüyo diye o bile diyosa düün artık
gidip müdürlerle konuşuruz biri de bizi anlar demiştik,çünkü eş durumu tayinimiz torpilsiz anında yapılmıştı, hiç beklemedik, ben o zaman hamileydim, sağlık durumum da sıkıntılıydı, anlattık durumumuzu ve hiç tanıdık olmadan tayinim çıkmıştı.Öyle olunca bu sefer de biri bizi anlar demiştik ama olmadıEşiniz nasıl halledecek ki Devlet dairesindeki işi? Hukuki mevkilerle uğraşmalısınız hakkını aramak için . Eşin ilgilenmiyorsa sen aramalısın hakkını biz sustukça mobbingler ,tehditler devamlı hale geliyor.
babam artık o konuşurken bıyık altından gülüyo, yine sallıyor diye, bna da diyo ki inanıyo musun buna, ha haaaa ha diyo
Ayrıca mobbing konusunda hukuğa gitmeniz için çok iyi delil şahit olması gerek, benim yok ama bir üst müdürle görüştüğünüzde personeli iyi tanıyorlar, çünkü senelerdir birlikte çalışmışlar dolayısıyla onların bunu bilmesi mobbingi engelleyici unsurEşiniz nasıl halledecek ki Devlet dairesindeki işi? Hukuki mevkilerle uğraşmalısınız hakkını aramak için . Eşin ilgilenmiyorsa sen aramalısın hakkını biz sustukça mobbingler ,tehditler devamlı hale geliyor.
Haklısınız ama eşiniz arkanızda olmadığı sürece tüm bu zorlu süreçleri tek başınıza yapmak durumdasınız malesefAyrıca mobbing konusunda hukuğa gitmeniz için çok iyi delil şahit olması gerek, benim yok ama bir üst müdürle görüştüğünüzde personeli iyi tanıyorlar, çünkü senelerdir birlikte çalışmışlar dolayısıyla onların bunu bilmesi mobbingi engelleyici unsur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?