ABA ALTINDAN SOPA GÖSTEREN EŞİM...

anne olayım ailem olsun sonra severiz birbirimizi deidm, netten tanıştık ama gerçek hayatın içindeyiz biz
Aile olmayi istemek guzel. Ancak simdiye kadar yaptiklariniz normal degil. Sirf aile olmak icin insan tanimadigi biriyle o riske nasil girer? Sirf anne olmak icin. Yillarca flort edip evlenenlerde bile problem cikabiliyorken sapuk mi cani mi ne oldugunu bilmediginiz biriyle bir bucuk ay netten gorusup kimseye haber vermeden oldu bittiyle evlenmissiniz.
Gecmis konulariniza bakinca sadece is yerindekilerle de degil problemleriniz. Aileniz,esinizin ailesi, is yerindekiler, esiniz de dahil etrafinizdaki herkesle iletisim probleminiz var. Herkesle sorunlariniz var. Belki de hata sizde. Bu nedenle birazcik kendinizde hata aramaniz gerekiyor. Sanirim hatanizi bulursaniz cozumu de bulacaksiniz ve hayatiniz iste o zaman gulluk gulustanlik olacak.

Adam cocugu sevmiyor, siz adami sevmiyorsunuz, adamin sizi sevdigini de zannetmiyorum. Bu evlilik neden suruyor?

sizce nasıl olmalı çözüm

Çocuğun masraflarını tek başınıza karsilamayacaksiniz ki. Onun bir babası var, üstelik memur. Mecburen nafaka verecek bebek için. Siz de maasinizla gecinir gidersiniz.

Eski esi 8 bin maas alan arkadasima esi cocuk icin 400 tl nafaka veriyor. Bu cocugun kresidir falan hep annenin uzerinde. Kres masrafini bile karsilamiyor bu para. Nafaka oyle aman aman bir sey olmuyor malesef.

Eski esi 8 bin maas alan arkadasima esi cocuk icin 400 tl nafaka veriyor. Bu cocugun kresidir falan hep annenin uzerinde. Kres masrafini bile karsilamiyor bu para. Nafaka oyle aman aman bir sey olmuyor malesef.
işte ben de onu diyorum kreşi maması giyimi doktoru servisi 800-900 masraf var üstelik kalbi için de en iyi prof kimse ona götürüyoruz muayesi 600 aralıkta ankaraya götüreceğiz bunları yalnız yapmam mümkün değil, allah korusun yanlış bir yerde ameliyat olursa ölür kuzucuğum, kalp anomalisi çok nadir, çok iyi prof gerek ve kendim sağlayamam

Anliyorum. Ama soyle dusunun siz oglunuz icin bu adama bu evlilige katlaniyorsunuz 2 mudure mi katlanamayacaksiniz. Inanin isiniz sizin en buyuk dayanaginiz. Esiniz saglam papuc degil. Yarin ikinizden de biktim diyip ayrilsa sizden isiniz olmadan dimdizlak kalirsiniz. Ayrilmayacaginin da garantisi yok. Birakin esinizi isinize 4 elle sarilin. Olmadi yeniden sinava girin.

+1

En mantıklı yorum bu olmuş.

Arkadaşının geliri çok mu yüksek ki Nasıl olmuş o maaşa 400 lira ya. Şaka gibi.

Eşini zorla çalıştıran kocalara ben adam demem. Eve para getirmeyince kıymetsiz oluyorsun demek ki. Onun için sen eşittir para demek. Seni sevseydi mutsuz olduğun bir yerde zorla çalıştırmazdı. Noldu bu erkeklere yaaa!!!!

çocuk ameliyatı olacak yalnız yapamam ben,çocuğun da tek velisi benim aslında, o yeteri kadar çocuğu sevmiyo, zaten benden değil demişti, görünürde iyi de sevmiyo onu biliyorum ben
Özür dilerim ama eşiniz nasıl vardı bu kanıya.yani çocuğun ondan olmadığını neden düşünüyo.madem düşğnüyo neden sizinle hala evli.ayrıca benim eşim bana böyle bişey dese boşanma davasını açarım mahkeme yoluylada dna testi isterim.o testide onun bitarafına ....

Valla abim.2500 lira maaş alıyor 500 lira nafaka veriyor. Paşa paşa da verecek.

500 lira malesef konu sahibini cacugunun hastane masraflarina bile yetmiyor. Babalar da yasalar ne belirlediyse veririm ustune karismam mantiginda. Evliyken hasta cocuguna sirtinda tas tasiyip bakacak adam bosaninca baskalasim geciriyor malesef.

İşinizi asla bırakmayın. İşyerindekileri idare edin. Çocuğunuzun tedavisinden inşallah iyi sonuç alırsınız. Her şeyi bir kenara bırakın bence çocuğunuzun tedavisi süresince. Siz işe başladığınızda çocuğa biri mi bakacak, bakıcı mı?

Ya kusura bakma ama ben en çok su köpek olayında koptum.. ne demek eşim köpekten korktu gidip çocugumuzu alamadı. . Bilemiyorum ama erkek ya o.
Benim eşim de sorumsuz ama adım gibi eminim degil kopek Kaplan olsa giderdi almaya.. bende çok korkarım köpekten ama aynen bende öyle. . Gözümü bile kirpmam çocuğum söz konusu olduğunda. .
Eşinde normal değil. Tamamen seni suçlamak yanlış. Senin aileden gelendi sevgi eksikliğin mevcut ve bunu aile kurarak gidermeye calismissin. Bilmiyorum belki karşına daha iyi bi adam çıksa daha mı farklı olurdu hersey..
Esin sanırım çocuğu sevmiyor olmasi gerektiği gibi hani bir baba gibi..
Yanılıyor muyum.
Sana karşı davranışları nasıl hep mi böyle
Hiç hissettirmezmi sevdiğini. .
sizce nasıl olmalı çözüm

Arkadaşının geliri çok mu yüksek ki Nasıl olmuş o maaşa 400 lira ya. Şaka gibi.
Onun da 5 bin sanirim ama evli olsalar kreslere, oyun kluplerine gidebilecek bir cocukken babanin zerre umrunda degil. Yasal neyse veririm arada gorurum yeter kafasinda. Cocugum en iyi yerde okusun, hastalaninca hangi hastaneye gitmis umru olmuyor.

Onun da 5 bin sanirim ama evli olsalar kreslere, oyun kluplerine gidebilecek bir cocukken babanin zerre umrunda degil. Yasal neyse veririm arada gorurum yeter kafasinda. Cocugum en iyi yerde okusun, hastalaninca hangi hastaneye gitmis umru olmuyor.
Çok acıklı, eşe olan acısını çocuktan çıkarıyorlar.

kreş
kreş düşünüyorum eğer anjiyo olursa ve ameliyata giderse iş hem yakın bakım gerek hem dekalp ameliyatlı bebeği hiçbir kreş almaz o sebeple bakıcı olacak mecburen ya da ben ücretliizine çıkıcam rapor alıp bilmiyorum bizimmüdür ne der, hoş karşılamıcak sanırım

İzinler çoktan verildi.

500 lira malesef konu sahibini cacugunun hastane masraflarina bile yetmiyor. Babalar da yasalar ne belirlediyse veririm ustune karismam mantiginda. Evliyken hasta cocuguna sirtinda tas tasiyip bakacak adam bosaninca baskalasim geciriyor malesef.
Konu sahibinin 8000 lira maaşa 400 lira nafaka veriliyor cevapı üzerine demistim sadece. Yani zorlasa alabilir fazla nafaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…