- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
işyerime gitsin veya gitmesin benim işgüvenceme zarar veremez, yani o geldi diye kimse beni işten atmaz, ne olur benim işteki huzurum bozulur
Mobbing iş hayatı veyahut herhangi 1 yerde size özel yapılan yıldırma savaşı her yaptığınızı eleştiri yağmuru doğruda yapsanız illaki bir hata arayıp sizin positif enerjinizi düşürmek için fırsat kollama size rahat çalışma ortamı sağlanmaması için hertürlü rezilliği kendilerinde hak sahip eden patronun yalakaları vs ....
Ben bilmiyorum o olayi. Ne oldu tam olrak? Fetö orgutuylemi alakadar?İntihar eden üsteğmen Nazlıgül Daştanoğlu mobbingin en trajik örneklerindendir.
Feto cu askerler , Üsteğmen nazligul e iftira atıp ordudan attılar. O da onuruna yediremeyip intihar etti maalesef. .Ben bilmiyorum o olayi. Ne oldu tam olrak? Fetö orgutuylemi alakadar?
Ayyy banlatacan bizi kardes :/Ben bilmiyorum o olayi. Ne oldu tam olrak? Fetö orgutuylemi alakadar?
allah sifa versinkalbinin ilk anne karnında oluşma aşamasında nasıl olmuş olmuş koroner damarı bir ek damar oluşturmuş, kalbi beslemesi gereken damara az kan gidiyor, gitmemesi gereken bir yere gidiyor kan...kanın az olduğu yerde de sıkıntı, yol açıp gittiği yerde de sıkıntı var....
kalbinde anormal bir damar bağlantı var,100000 de 2 bebekte oluyormuş, çok nadir
türkiyedeki en iyi hocalara götürdük, adamömrü hayatımda 20 tane bu hastadan ameliyat yaptım dedi, o yüzden bu ameliyatı yapacak adam çok önemli, herkese yaptıramam
proflardan biri adam gibi dedi bu işin altından kalkamayacağını, ameliyat yapsak bile sıkıntı olur, pıhtı oluşur falan dedi, ne biliyim zor işler. ve yalnızım bu savaşta maalesef
Benzer hikayeler duymustum ama nazligul ismini sizden duydum. Allaha havale o serefsiz fetöculer, belalarini bulsunlar insallah. Kani yerde kalmasin ustegmenimizin ve digerlerinin.Feto cu askerler , Üsteğmen nazligul e iftira atıp ordudan attılar. O da onuruna yediremeyip intihar etti maalesef. .
ben de senin işyerine gelirim huzurumu bozma dedim çünkü daha önce iş arkadaşlarımla aramı bozdu ona anlattıklarımı gitti anlattı, çok zarar gördüm
Ayyy banlatacan bizi kardes :/
Arama motoruna yaz cikar mevzu. Daha detayli ogrenirsin.
Dün avm ye gidiyoruz, ben eşim oğlum, konu döndü dolaştı benim ücretsiz izinimin biteceği şubat ayında takıldı, bu konu zaten sinirimi bozuyor, çünkü işimi sevmiyorum, işimi yapamıyorum, hamileyken bile bir sürü mobbinge maruz kaldım ve eşim o zaman demişti ki 2 sene içinde bir çözüm buluruz ve 2 sene sonra sen orada çalışmıcaksın, o kadar kendinden emindi ki ben işyerindeki herkese restimi çekmiştim ama gel görki o kadar dilekçe yazdık uğraştık vs tayin bile yaptıramadık,sonuç şu ki paşa paşa o gerizekalıların yanında işime başlıcam, iş berbat bir iş, yoğun sıkıntılı mesaili, daha doğrusu evli çocuklu bayana uygun değil...Bunlar aklıma gelince kavga ettik eşimle, ona güvenmiştim, kendinden emindi, hep böyle yapıyor, konuşuyo konuşuyo ortada bişi yok.Bir de diyemiyor karıcım işten çık diye, beni koşulsuz sevmiyo işte, ille de çalışıcakmışım, iş çok kavgalı duruma gelince yüksek puan alsaydın da daha iyi yeri kazasaydın diyo ya da ben yarın o müdürlüğe gidip müdürünle görüşücem bu kız neden bu kadar şikayet ediyo diye diyo, sinirlerim oynuyo, nedenlerimi eşim biliyor, ne biliyim olay ne biliyor musunuz eşime de güvenmiyorum, her an anlattıklarımı başkasından duyabilirim ve ondan nefret ediyorum
aynı düşünüyorummobıng var dıyorsunuz huzursuzum ewlı bayan uygun bı ısyerı dıyorsunuz ve eşiniz sızı orada calsmaya zorluyo oylemı... nasıl eş anlamadım kusura bakmayın ama... eşim gerekırse gece gunduz calsırı o sartlarda calstrmaz beni esinizin ne yapmaya calstıgını anlamış degılım.. daha yuksek puan alsaydın demısya sıze beyefendı kendı daha cok calıssında sızden gelecek paraya ihtıyac duymasın o zaman.. ileri gttysem kusura bakmayın ama anlam veremedım gercekten
guclu olun. esiniz olmasaydi hayatiniz icin yine calismak zorundaydiniz. o halde bu is sizin isiniz derin bi nefes alip isimi yapmaliyim demelisiniz. hayat kimse icin pamuklara sarilmis sekilde degil omuzlarinizi kaldirip motive olun. rest cekmis olabilirsiniz ama o is sizin hakkiniz mobingi kim yapiyo ise kasinizi kaldirip yaptiginin farkinda oldugunu bildirin. kocaniza da isten ayrilcam soyle boyle gibi konusmayin kocaniz sizin gibi yapsa ne olurdu? kadin olmak naif olmaktir kirilgan olmaktir ama hayat icin guclu olmak zorundayiz. is degistirme tayin gibi durumlari isinize donunce denersiniz...Dün avm ye gidiyoruz, ben eşim oğlum, konu döndü dolaştı benim ücretsiz izinimin biteceği şubat ayında takıldı, bu konu zaten sinirimi bozuyor, çünkü işimi sevmiyorum, işimi yapamıyorum, hamileyken bile bir sürü mobbinge maruz kaldım ve eşim o zaman demişti ki 2 sene içinde bir çözüm buluruz ve 2 sene sonra sen orada çalışmıcaksın, o kadar kendinden emindi ki ben işyerindeki herkese restimi çekmiştim ama gel görki o kadar dilekçe yazdık uğraştık vs tayin bile yaptıramadık,sonuç şu ki paşa paşa o gerizekalıların yanında işime başlıcam, iş berbat bir iş, yoğun sıkıntılı mesaili, daha doğrusu evli çocuklu bayana uygun değil...Bunlar aklıma gelince kavga ettik eşimle, ona güvenmiştim, kendinden emindi, hep böyle yapıyor, konuşuyo konuşuyo ortada bişi yok.Bir de diyemiyor karıcım işten çık diye, beni koşulsuz sevmiyo işte, ille de çalışıcakmışım, iş çok kavgalı duruma gelince yüksek puan alsaydın da daha iyi yeri kazasaydın diyo ya da ben yarın o müdürlüğe gidip müdürünle görüşücem bu kız neden bu kadar şikayet ediyo diye diyo, sinirlerim oynuyo, nedenlerimi eşim biliyor, ne biliyim olay ne biliyor musunuz eşime de güvenmiyorum, her an anlattıklarımı başkasından duyabilirim ve ondan nefret ediyorum
mobing yapan kişiye gitmeden bir gün önce haddini bildirdim, ertesi gün suratı asık geçti yanımdan da yine de gitmek istmeiyorum orayaguclu olun. esiniz olmasaydi hayatiniz icin yine calismak zorundaydiniz. o halde bu is sizin isiniz derin bi nefes alip isimi yapmaliyim demelisiniz. hayat kimse icin pamuklara sarilmis sekilde degil omuzlarinizi kaldirip motive olun. rest cekmis olabilirsiniz ama o is sizin hakkiniz mobingi kim yapiyo ise kasinizi kaldirip yaptiginin farkinda oldugunu bildirin. kocaniza da isten ayrilcam soyle boyle gibi konusmayin kocaniz sizin gibi yapsa ne olurdu? kadin olmak naif olmaktir kirilgan olmaktir ama hayat icin guclu olmak zorundayiz. is degistirme tayin gibi durumlari isinize donunce denersiniz...
gece ağlama krizlerim vardı, söylemesem bu sefer başka bir adammı var hayatında dese ne yapacaktım, şüphecidir kocam, ağlıyordum gece uyanıp gözlerimi tavana dikip öylece duruyordum, huzursuzluğun yansıyo her yereBen is yerinde yasanan sorunlara kocasini karıştıran kadinlarin kendilerini küçük düşürdüğünü düşünüyorum. Kendiniz halletmelisiniz sorunlarinizi.
Sanki sen degissen hersey degisecek gibi. Insanlarla iletisim problemin var. Sonunu dusunmeden hareket ediyorsun evliligin gibi. Sevmedigin adamdan cocuk yapmak gibi.bir de degismeyi dene.sizce nasıl olmalı çözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?