ABA ALTINDAN SOPA GÖSTEREN EŞİM...

Ben şunu söylemek istiyorum dediğin lafların arkasında dur ve dediğini yap kuzu olsun
işyerime gitsin veya gitmesin benim işgüvenceme zarar veremez, yani o geldi diye kimse beni işten atmaz, ne olur benim işteki huzurum bozulur

Onun derdi seni huzursuz edip susturmak bugüne kadar gecistirmis

Turkce sozlukten alintilamissiniz gibi, kusursuz ve uzun uzun bi anlatim
Tesekkurler.

allah sifa versin

Feto cu askerler , Üsteğmen nazligul e iftira atıp ordudan attılar. O da onuruna yediremeyip intihar etti maalesef. .
Benzer hikayeler duymustum ama nazligul ismini sizden duydum. Allaha havale o serefsiz fetöculer, belalarini bulsunlar insallah. Kani yerde kalmasin ustegmenimizin ve digerlerinin.

Ayyy banlatacan bizi kardes :/
Arama motoruna yaz cikar mevzu. Daha detayli ogrenirsin.

Neden banlanasinki?
Siyaset degil, baska bisey degil bu.
Biraz once ogrendim bi arkdastan.
Bi intihar var ve bunun sebebi fetö orgutu.
Pkk ya lanet okudugumzda banlanmadigimizi var sayiyorum?
Fetö de ayni mal.
Allah belalarini versin hepsinin diyorum.

mobıng var dıyorsunuz huzursuzum ewlı bayan uygun bı ısyerı dıyorsunuz ve eşiniz sızı orada calsmaya zorluyo oylemı... nasıl eş anlamadım kusura bakmayın ama... eşim gerekırse gece gunduz calsırı o sartlarda calstrmaz beni esinizin ne yapmaya calstıgını anlamış degılım.. daha yuksek puan alsaydın demısya sıze beyefendı kendı daha cok calıssında sızden gelecek paraya ihtıyac duymasın o zaman.. ileri gttysem kusura bakmayın ama anlam veremedım gercekten

aynı düşünüyorum

guclu olun. esiniz olmasaydi hayatiniz icin yine calismak zorundaydiniz. o halde bu is sizin isiniz derin bi nefes alip isimi yapmaliyim demelisiniz. hayat kimse icin pamuklara sarilmis sekilde degil omuzlarinizi kaldirip motive olun. rest cekmis olabilirsiniz ama o is sizin hakkiniz mobingi kim yapiyo ise kasinizi kaldirip yaptiginin farkinda oldugunu bildirin. kocaniza da isten ayrilcam soyle boyle gibi konusmayin kocaniz sizin gibi yapsa ne olurdu? kadin olmak naif olmaktir kirilgan olmaktir ama hayat icin guclu olmak zorundayiz. is degistirme tayin gibi durumlari isinize donunce denersiniz...

mobing yapan kişiye gitmeden bir gün önce haddini bildirdim, ertesi gün suratı asık geçti yanımdan da yine de gitmek istmeiyorum oraya

Ben is yerinde yasanan sorunlara kocasini karıştıran kadinlarin kendilerini küçük düşürdüğünü düşünüyorum. Kendiniz halletmelisiniz sorunlarinizi.
gece ağlama krizlerim vardı, söylemesem bu sefer başka bir adammı var hayatında dese ne yapacaktım, şüphecidir kocam, ağlıyordum gece uyanıp gözlerimi tavana dikip öylece duruyordum, huzursuzluğun yansıyo her yere

Iyi de de işiniz ne size ne yapıyorlar

Ben o işi yapamıyorum diyorsunuz

Neymiş bu iş belki burada aynı işi yapan yol gösteren vardır

Eşiniz tayin vs için uğraşırız demiş yani size yanınızda olduğunu hissettirmek istemiş

Memur olmuş ama ortamı işimi sevmedim istifa edeyim diyene de daha yüksek puan alıp başka kurum kazansaydın o zaman denir bu ortamda

Çocuğunuz hasta bu sizi psikolojik olarak iyice yıpratmış hem bu iş hem de evdeki ortam ile ilgili tıbbi destek almanızı tavsiye ederim

İşte benim eşim gibi biri daha..hep hallederiz,yaparız der sonra icraat yok,bi bakmışsın yerinde sayıyorsun..Siz esinizden güçlü, aldığı kararı uygulayan,esini hic bir kosulds ezdirmeyen,ve iş bitirici biri olmasını bekliyorsunuz ama esiniz sizin istediğiniz gibi biri diil ve buyuk olasılıkla olmayacak.burda is yine size düşüyor,hayatınızın kontrolünü elinize almanız sevmiyorsaniz birakip baska bir is bulabilirsiniz.hayat kimse icin kolay degil ve bugünlerde kalıcı değil..

Memurluk çoğu mesleğe göre oldukça rahat iş. Hem maaş olarak hem de haklarınız olarak çok şanslısınız. Bu kadar şikayetlenmenizi anlayamıyorum. Ben de memurum, özel sektörde çalışan bir öğretmen olarak çok şükür diyorum.

İş ortamı çok önemli, çalıştığınız insanlar çok önemli. Ama eğer HERKES size karşı tavırlıysa (2 kişinin diğerlerinin de etkilediğini demişsiniz) kendinize de bi bakmanızı tavsiye ederim. Benim çalıştığım yerde de sürekli şikayetlenen, kimsenin onu sevmediğini düşünen bir ablamız var; ama yanında 2 dk kalsan kaçasın geliyor cidden de. Kim ne yapmış, ne giyinmiş, kim kiloluymuş hangi kadın sakal bırakıyormuş vs vs. Haliyle hepimiz tiksiniyoruz ondan. Siz de tavırlarınızı bir gözden geçirin.

Siz ağladığınızda eşiniz başka bir adamdan neden şüphelensşn hemen? Neden kavus gördüğünüzü düşünmüyor, neden bir sağlık sıkıntınızın olanileceğini ya da çocuğunuza üzüldüğünüzü düşünemiyor? Çocuğundan neden şüphe ediyor ve çocuğunu bağrına basamıyor? Bu kadar şüpheci bir adamla nasıl hala devam edebiliyorsunuz?

Sizin işinizden daha önemli problemleriniz var. Hangi derdiniz önemli onu bulun. Eşinizle olan problemleriniz mi, nefret duyduğunuz adamla aynı evi paylaşmanız mı, çocuğunuzun sağlığı mı yoksa para kazanmanıza vesile olan işiniz mi..

Ayrıca son zamanlarda mobbing gayet önemli bir problem. Mobbing uygulanan kişilerle görüşmeler sağlayan bir kurumdayım. Daha öncede mobbingden dolayı intihara kalkışan kişiler olduğundan dolayı, buna gayet önem veriliyor. Yazılı olarak bu şikayetlerinizi belirtin..

Allah oğlunuza şifa versin, Rabb'im mutlu günler bağışlasın sizede...

Konu başlığıyla içeriğinin alakası yok. Kendi sorunlarınız yüzünden neden eşinizle kavga ediyorsunuz ya da neden sizin kendi sorununuzu onun halletmesini istiyorsunuz? İlkokul çocuğu gibi kocaya müdür şikayet etmek nedir allasen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…