ABA ALTINDAN SOPA GÖSTEREN EŞİM...

Eşinizin emin konuşmuş olmasının bir yararı yok, özel güçleri falan mı var, nasıl bu kadar emin olup da iş yerindekilere rest falan çekebiliyorsunuz, ortada kesin bir şey yokken?eşinizin suçu değil, sizin suçunuz.hem çalışmanızı da isteyebilir, kadınlar nasıl ki kocam çalışsın eve ekmek getirsin diyorsa erkekler de karılarının katkıda bulunmasını
isteyebilir.ha ev işlerine, çocuğun bakımına
yardım etmiyorsa orası ayrı tabi.

İfadelerim ağır olacak biraz ama naptımsa yumuşatamadım. Sizin, kendisine 1 gram saygısı olmayan, hiç bir haltı beceremeyen bi insan olduğunuzu düşünüyorum. Eşinden dayak yiyen, o çocuk benden değil diyen adamla evli olup, işim zor diye işten ayrılmayı düşünen ve eşim istemiyor diye kendini acındıran bir zavallısınız.Çocuğumu sevmiyor diyorsunuz bunu siz hissederken o çocuk hissetmicek mi sanıyorsunuz. İşten de ayrılarak o çocuğu bütün bunlara maruz bırakıyorsunuz. Yaptıklarınızı mazur göremiyorum. Bu karakterde olduğunuz için de iş yerindekilerin haksız olmadığını düşünüyorum. Herkesin yaptığı işi siz niye yapamıyorsunuz? O işte çalışmak zorundasınız. Çocuğunuz için onurunuz için. Ayrıca çalışan bir bayan evet eşine sorunlarını anlatır ama müdürle muhattab olması gereken kendidir, eşi değil. Ne kadar acınası bir durum. Öncelikle kendinizi toparlayın, bir kadının ne kadar güçlü olması gerektiğini farkedin. Size asıl mobbing evde uygulanıyor ama buna katlanmaya razı görünüyorsunuz

Bu kadar güvenilmeyen bir eşi varsa insanın mutlaka çalışmalı. Evet her insan çalışmalı ama boyle adamlarla evli kadınlar muhakkak çalışmalı

1,5 yıldır evde sorun yok tamamen değişti kocam ama ben önceki yaptıklarını unutmadım, o şiddet olayı olduğundaçokkorkmuştum ve boşanacağım dedim,Allah var ama işte şartlar öyle gerektirdi maalesef, kimsemyoktu gidebileceğim babam da sıkıntılı bir adam, çocuğun yanında eşime de bana da vurmaya kalktı, sudan sebeplerle oraya buraya bağırır, baba evine bir ara döndüm amamutlu olamadımoraya ait değilim ben, babamla yine tartıştık, normalde boşanmam gerekirdi, söyleyin 3 ay aylık hamileyim ve ailemden ayrı şehirdeyimkimsem yok nasıl ev döşicem nereye gidecemkarnım her geçen gün büyürken, en düşükkira 700 ve ev de yok zaten aldığım para 2000, çocukdoğacak hangipara ile baktıracam, nafaka vs demeyin lütfen, çok zor durumda kaldım, ilk kavgaızda babam onu tuttu zaten, sonra babam beni haklı gördü ama babamla da olmadı...Evlenmek fikri yanlıştı bu doğru ama sonraki sürecin gurursuzlukla ilgisi yok...eğer baba evinde kalsaydım evet çocuğa bakacaklardı ama babam ben kendi evimde çocuğa bakarım sen de gider gelirsin buraya dedi, düşünebiliyormusun, yaniçocuğumdan ayrı kalacaktım.Bütün kadınlar iş hayatında mutlu mu, yapamadım, yeteneğim olmayan bir alanda çalışıyorum maalesef

bir de son irşey daha söylicem, bu evliliği tüm risklerine rağmen ben istedim ve bu olayların tüm sorumlusu benim aslında bunu da biliyorum ama işte çok zor.evlenmeden önce şöyle demiştim yeterki çocuğu olsun anlaşamazsak en fazla boşanırız ama hepsi hatalıymış

ayrıca işte çalışsam da yine de çocuğuma aldığım maaşla bakmam mümkün değil, nafaka vermek istemiyordu zaten, vermemek çocuğun velayetini isticek, onu da ben vermem kusura bakmasın, üstelik çocuk rahatsız şu anki süreci yalnız atlatamam mümkün değil

Ayrılmak için şuan uygun bir an değil zaten ama sizin güvenceniz olması lazım,o yaştaki bir çocuğun velayeti babaya verilmez kolay kolay, nafaka vermek de zorunda ayrıca, ama kimse sana ayrıl demiyor. Önceden yapmamışsan şuan geçmiştir zaten ama işten ayrılırsan elin mahkum olacak hiçbirşeye cesaretin olmayacak ve yaptığı herşeye katlanmak zorunda olacaksın. ayrıca o maaşla geçinen bir sürü insan aile var, Tek sorun çocuğunuzun rahatsız olması o da inşallah ameliyatla düzelir. yani 1 sene sonra çok daha farklı bir hayatınız olabilir.

işte diyorum ya tepkiler şartlar içinde değerlendirilmeli, aslında ben de kızdım kendime ama yapacak bişi yoktu herkes geçiniyo o paraya da aile desteği alıyo adamlar yiyeceğiiçeceği köyden gelenler var mesela ya da baba evinde oturanlar var ne biliyim ama 700 kira+650 kreş vs 2000 lira ile nasıl geçinilir ki, ben hesabı tutturamadım, çalışsam da sıkıntı var

şuan çalışıp biriktirirseniz ilerde ihtiyaç duyduğunuzda elinizde olur. İlerde çok büyük bir sorun yaşadınız diyelim aldatılmak gibi ailenizin hayrı yokmuş zaten , işi de bıraktınız diyelim, ne olacak o zaman? Ben o çocuk benden değil diyen adamdan herşey beklerim.

evet ben de güvenmiyorum, o da değil de herşeyi sağa sola anlatıyor, arkamda değil ne biliyim

iyi de çocuğu kreşemi veriyim zaten 6 ayım kalmış ve 4 ay sonra operasyon geçirecek, evde daha çok yediriyorum mesela, kilo alması lazım

babama gitsem beni önce kabul eder sonra da tartışma çıkarır evden kovar vs başıma kakar vs

haklısın da konumun içinde eşimin de benim de özel durumlarımız var, bir bütün olarak değerlendirmeye çalıştım herşeyi amatabi kötü günlerdi hala unutamadığım

Siz o okulu okuyup o ise yerlesirken kocaniz mi vardi yaninizda ? Siz koskoca cocuklu evli kadinsiniz ilkokul cocugunun babasinin arkasina saklandigi gibi is yerindeki sorunlarinizi nasil olurda kocaniza aktarip onun efeliginin bos kabadayiliginin arkasina saklanirsiniz aklim almiyor. Evli cocuklu kadina uymayan is tabiri nedir ayrica ??? Tershanede kaynakcilik falan mi ?

Devlet memuruysaniz oyle artistlik yapamazsiniz kimseye mecbur geri doneceksiniz eski caslistiginiz yere mudurunuz de degismedigi surece onla iyi gecinmek zorundasiniz. Millet issizlikten kirildigi su devirde sizin bu rahatliginiz nerden geliyor anlamiyorum. Hicmi insan idaresinden anlamiyorsunuz, vatandasin yaninda muduru azarlamak da neyin nesidir, turkiye gibi erkek egemen bir toplumda bir erkege yaparsaniz bunu size mobbign yapmiyor olsa bile ondan sonra isinizi cehenneme cevirecektir.

iyi de çocuğu kreşemi veriyim zaten 6 ayım kalmış ve 4 ay sonra operasyon geçirecek, evde daha çok yediriyorum mesela, kilo alması lazım
Ameliyattan ve iyileşmeden sonra dönebilirsiniz zaten izindeymişsiniz. 2 ayda toparlar sanırım kendisini çocuğunuz sonraki duruma göre belki biraz uzatırsınız. Sonrasında duruma göre karar verirsiniz

Allah aşkına üc dört güne bir konu açiyorsunuz.eşiniz,işiniz,oğlunuz sizin için hep sıkıntı.yanlış anlamayın ; beni ilgilendirmez isterseniz günde 10 konu açın.ama bu kadar sıkıntılarınız varsa çaresi burası degil.psikolojik yardim almalısınız.belki de lohusa depresyonundasınız hala.insanların eline gecmeyen bir meslekten istifa etmeyi düşunmek.....bir de eşinizden bosanmayi düşünüyorsunuz sanırım.işinizden çıkarsanız ne olacak öyle bir durumda neyle geçineceksiniz.o iş sizin altın bileziğiniz yapmayın .hayatınızda önemli karalar almadan önce bir psikologdan yardım almalısiniz.

Ayrıca hastalık olur,zorunluluk olur işten ayrılırsınız.keyif için ayrılmayı düşünüyorsunuz siz.insan üretmek calısmak evine katkıda bulunmak ister.sahsen ben ya da eşim birimiz çalişmasak şu evde ne istedigim markayı giyebilirim , ne evime istediğim esyayi alabilirim; ne de çoçuguma istediği oyuncaği alirim.evet evin gecimini eşim saglar.ama şimdi yaşadıgim gibi de yaşayamam.hayat standartımız düşer.çünkü biz bütün hayat planimızı, kredimizi, hayattan beklentilerimizi ikimizin maasi üzerine hesaplıyoruz.bu yüzden esimin gelip isyerinde anlaşamadıgı insanlar var diye istifa etmesine çok kızardım...eşiniz bu konuda calişmanızı istemekte haklı bence.

Bir de orası isyeri .herkesle ballı börek olmak zorunda degilsiniz.isinizi yapın paranızı alin.başka arkadaşlarinızla da is yerindeki o stresi atarsıniz ne var ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…