- Konu Sahibi white_girl
-
o köyde kalıyor ama aramızda yarım saatlik bir yol var.. Ehliyeti yok otobüsle geliyordu.. şu anda ben çalışıyorum cumartesileri bile... o yüzden gelemiyor.. ehliyet sınavına giriyor şimdi.. ehliyetini almasını bekliyor..
bu kız bu oğlana çok yüz vermiş,oğlanda artık kırılırmı kırılmazmı diye düşünmez olmuş...kaydirigubbakcemile
kız bence biraz sertini göstersin,yoksa hayatı boyunca kız sallamayacak bir adamla beraber olabilir...a.s
Konuşmalar önce garip gelmedi ama devamı hakikaten bi tuhaf..
Bence biraz kızmalısın insan sormaz mı nerdesiniz? Gelmiyor musunuz diye...
bu kadar anlayışlı olmak zorunda değilsin tatlım.otobüsle gelsin,araba şart değilki? bu süre çok uzun, daha sözlüsünüz.öğle tatili,iş çıkışı vs mutlaka seni görebileceği zamanlar vardır.gerçekten görüşmemenizin haklı olduğunumu düşünüyorsun,yoksa sorun çıkarmaktanmı çekiniyorsun kendini iyi tart. mükemmel olmaya çalışırken mutsuz olma lütfen.yasakkelime
öyle çok doğru söylüyorsunuz ama bu olaylar olurken de insan çok yıpranıyorcanım benimde eşimden önce 5 yllık bi ilişkim vardı bitti iyikide bitmiş eşimi çok seviyorum 6 yıldır tanışıoz eşimle 5 yıllık evliyiz hiç öle ya 5 yılımı verdim bitmesini istemem falan die düşünme eminim eseni önemseyen ve seninde ondan çok fazla sevecegin kişi çıkacaktır karşına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?