- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Sistematik-
-
Bi arkadaş 7-8 saatte atılır vücuttan dedi . Bilmiyorum iste sonuç olarak içmemesi lazımdı saat gün farketmez . Rabbim nasip etsin sizede insallahSpermlerin oluşması 70-90 gün sürüyor. Son 3 gün değil 90 gün önemli.
Dr lar sosyal içiciliğe birşey demiyor. (Tüp bebek tedavisindeyim.)
Sizin mantığınızla test için kızdıysanız 90 gün içmemeli.Bilginiz olsun.
Teşekkürler bilgi icin uzatmıyorum dahadoktor öyle uyarıyor ama geçenlerde de ben çok alkol tüketen biri değilim ama bi kadeh içtik eşimle sonra adet günüm gecikti,ben test yaptırmadan bile önce hemen doktoru aradım dedim alkol içtim sigara içtim bişey olmuşmudur,doktorda 2,2buçuk aya kadar bişey olma boşuna korkmuşsun dedi.Yani öyle çok etkileyeceğini sanmıyorum zaten tepki vermişsin bence uzatma.eğer bir aksilik olursa o zaman senin yüüznden diye başına kakarsınız ömrü boyunca suçluluk duygusu yüzünden uzak durur bence
Sen daha iyi bilirsin canım.. Doğrusu da bu olmuş zaten.. Şu noktaya değinmek istiyorum çok güzel konuşmuşsun ama, (Allah göstermesin) başka bir tartışma olduğunda millet onu yapıyor mu bunu yapıyor mu deme, sana "banane milletten, sen beni mi kıyaslıyorsun" der. Yaşadım da biliyorumNe güzel yazdınız .
Bu şekilde devam ediceksen biz çocuk falan düşünmeyelim dedim bizim evimize çocuk lazim degil dedim sinirden çok şey saydım oda pişman oldu belli ama benim eşim çok inat üstüne gittikçe biseyi daha çok yapar . En son dedim ki bu konuyu burda kapatıyorum tekrarı olursa tavrım böyle olmaz giderim dedim . Birazda utandırdım yakisiyomu sana falan dedim çevrene bak senin gibi varmı hiç dedim içmek ne demek ne zorun var sıkıntın ne dedim . Sıkıntıdan degil dedi kalabalıktı uzattılar geri çevirmedim 1 bardak içtim falan dedi öyle kapattım konuyu
Çocuğunuz oldu mu?Bu zaten sadece test yani tedavide o sperm kullanılmayacak en fazla biraz daha düşük çıkar
Lakin stres daha zararlı
Adam da gerilip bir tane içmiş ki ne içmiş ne kadar içmiş yazmamışsınız ama muhtemelen sarhoş dahi olmamış
Süreç zırlu kabul ama bu süreçte birbirinizi daha da germeyin olumlu yaklaşın
Eşim doktora sigara içiyorum dedi o da bırakabiliyorsan bırak dedi ama eşim o strese gelemem dedi sıfır sperm teşhisi ile tüp becek yaptık ve ben nasıl bırakmazsın sigarayı demedim zira stresli olması daha beter
En kısa sürede sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Gerçekten çok temiz kalbiniz varSen daha iyi bilirsin canım.. Doğrusu da bu olmuş zaten.. Şu noktaya değinmek istiyorum çok güzel konuşmuşsun ama, (Allah göstermesin) başka bir tartışma olduğunda millet onu yapıyor mu bunu yapıyor mu deme, sana "banane milletten, sen beni mi kıyaslıyorsun" der. Yaşadım da biliyorumSen de ki " bunlar benim sevdiğime, eşime yakışmıyor. Sen sözünün eri olmasaydın, ben sevmezdim çünkü..." Bu tarz cümleler daha etkili olur diye düşünüyorum
Konuştum söyledim 1 bardak alkol icin değer mi dedim bidaha ağzıma surmucem dedi ama yemin ettiği icin pekte güvenmem gözüm üstünde bakalımHerkesin tahammul edebilecegi mevzular vardir edemeyecegi mevzular vardir. Bence haklısınız yapmamaliydi. Uymuş arkadasina yapmış. Ustune de yalan söyleyerek guveninizi sarsmış. Aşılamayı ertelemeniz gerektigini söyleyin işin ciddiyetini anlasin. Birde pahali işlem tutmama olasılığı var alkolden dolayı. Bunlari söyleyin.
Acıdınız . Sizin düşünceniz Yorumunuza saygı duyuyorum fakat çocuk gibi davranmakla ilgisi olduğunu düşünmüyorumBence eşine çocuğun gibi davranmasan sorun düzelir, acıdım adama valla, kötü birşey yapmamış
Hiç öyle birşey duymadım. Sperm testinde sorun var mı eşinizin? Belki stres atması da iyi gelebilir.Tabiki . Sigara alkol asla almaması gerekiyo doktor üstüne basa basa uyardı
Balık yiyo derken . Balık alkol yapmış yanı keyifli içmiş demek istedim balık mangal yapmışlar içkili masa kurmuşlar onu kastederek dedim hanı keyif icin değer mi içmeye niyetiyle . Yanlış yorumluyosunuzevet abartıyosunuz. adam balık yiyo falan diyosunuz ne alaka yemesin mi balık? içmese de küçük alanda alkol, sigara varsa koku üste siner. kaldı ki içse ne olacak yani
elbette değer. keyif almak eşinizin en doğal hakkı. demek ki rakı balık yaparak keyif alıyor adam. en az sizin kadar eşinizin de rahat olması gerekiyor çocuk istiyorsanız. 1 kadeh içkiden bahsediyorsunuz sanki alkolik. yapmayın lütfen ya böyle kendinizi de gereksiz strese sokuyorsunuz benceBalık yiyo derken . Balık alkol yapmış yanı keyifli içmiş demek istedim balık mangal yapmışlar içkili masa kurmuşlar onu kastederek dedim hanı keyif icin değer mi içmeye niyetiyle . Yanlış yorumluyosunuz
Stres atılacak Başka seylerde varHiç öyle birşey duymadım. Sperm testinde sorun var mı eşinizin? Belki stres atması da iyi gelebilir.
İyi yapmışsınız . Bıraktım simdi kolluyorum bakicam bidahasi olucakmiHaklısınız özellikle bebek tedavi sürecinde olduğunuz için. Eşimde arada içer geçen eve getirmiş 2 bira bir şey demedim unuttu sonra hatırladı getir içeyim dedi. Bende bne getirmem orda kalk al günah dedim. İçmedi orda duruyor. Üzerine gidip kavga çıkarırsanız kaçınılmaz özellikle içmek ister kendi haline bırakın. Söyleyin geçin.
Keyif almak en doğal hakkı evet keyif sadece rakıyla alınmıyo para var pul var gitsin başka biyerde stres atsın . Bakın ben normal zamanda içse bisey demezdim abartmazdım bebek icin uğraşıyoruz ve fazla stresliyim bu yüzden konunun üstüne gittim yaptıgım yanlış tamam ama benimde ruh halim çok iyi degil o yüzden abarttımelbette değer. keyif almak eşinizin en doğal hakkı. demek ki rakı balık yaparak keyif alıyor adam. en az sizin kadar eşinizin de rahat olması gerekiyor çocuk istiyorsanız. 1 kadeh içkiden bahsediyorsunuz sanki alkolik. yapmayın lütfen ya böyle kendinizi de gereksiz strese sokuyorsunuz bence
Keyif almak en doğal hakkı evet keyif sadece rakıyla alınmıyo para var pul var gitsin başka biyerde stres atsın . Bakın ben normal zamanda içse bisey demezdim abartmazdım bebek icin uğraşıyoruz ve fazla stresliyim bu yüzden konunun üstüne gittim yaptıgım yanlış tamam ama benimde ruh halim çok iyi degil o yüzden abarttım
Bir kadeh içmesinden birşey olmaz merak etme. Her akşam sarhoş olsa haklısın. Erkeklerin stres atma şekilleri bize benzemiyor maalesef.Stres atılacak Başka seylerde var
Doktorun dediklerini söylüyorum alkol sigara zararlı . Sperm testinde bi sıkıntı yok bi değeri dusuktu ilaç kullanarak düzelttik ve takibini yapıyoruz 3 ayda bir test veriyo . Doktor hazır yoğurt süt bile yemesin içmesin diyo sebze ağırlıklı beslenin falan yanı o kadar detay varki ben çok dikkat ediyorum yediklerimize o yüzden bu bana büyük bisey geldi . Konu başlığına bakarsanız abarttigimi düşünerek abartiyomuyum yzdim . Biraz abartmış olabilirim ama alkol zararlı bu tarz tedavilerde
Konuyu açtığımda olay çok tazeydiben zaten sizin için söyledim amacım muhalefet olmak değil yanlış anlamayın lütfen. onunla uyumak istemiyorum falan demişsiniz bir kadeh içki için bu tepkiler abartı. bence yine içmesini istemediğinizi de söylerek tatlı dille eşinizin gönlünü alın. en az sizin kadar onun da rahatlamaya ihtiyacı var unutmayın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?