Abartıyo muyum ?

Bi arkadaş 7-8 saatte atılır vücuttan dedi . Bilmiyorum iste sonuç olarak içmemesi lazımdı saat gün farketmez . Rabbim nasip etsin sizede insallah

Teşekkürler bilgi icin uzatmıyorum daha

Sen daha iyi bilirsin canım.. Doğrusu da bu olmuş zaten.. Şu noktaya değinmek istiyorum çok güzel konuşmuşsun ama, (Allah göstermesin) başka bir tartışma olduğunda millet onu yapıyor mu bunu yapıyor mu deme, sana "banane milletten, sen beni mi kıyaslıyorsun" der. Yaşadım da biliyorum Sen de ki " bunlar benim sevdiğime, eşime yakışmıyor. Sen sözünün eri olmasaydın, ben sevmezdim çünkü..." Bu tarz cümleler daha etkili olur diye düşünüyorum

Herkesin tahammul edebilecegi mevzular vardir edemeyecegi mevzular vardir. Bence haklısınız yapmamaliydi. Uymuş arkadasina yapmış. Ustune de yalan söyleyerek guveninizi sarsmış. Aşılamayı ertelemeniz gerektigini söyleyin işin ciddiyetini anlasin. Birde pahali işlem tutmama olasılığı var alkolden dolayı. Bunlari söyleyin.

Çocuğunuz oldu mu?

Gerçekten çok temiz kalbiniz var Teşekkürler

Konuştum söyledim 1 bardak alkol icin değer mi dedim bidaha ağzıma surmucem dedi ama yemin ettiği icin pekte güvenmem gözüm üstünde bakalım

evet abartıyosunuz. adam balık yiyo falan diyosunuz ne alaka yemesin mi balık? içmese de küçük alanda alkol, sigara varsa koku üste siner. kaldı ki içse ne olacak yani

Haklısınız özellikle bebek tedavi sürecinde olduğunuz için. Eşimde arada içer geçen eve getirmiş 2 bira bir şey demedim unuttu sonra hatırladı getir içeyim dedi. Bende bne getirmem orda kalk al günah dedim. İçmedi orda duruyor. Üzerine gidip kavga çıkarırsanız kaçınılmaz özellikle içmek ister kendi haline bırakın. Söyleyin geçin.

evet abartıyosunuz. adam balık yiyo falan diyosunuz ne alaka yemesin mi balık? içmese de küçük alanda alkol, sigara varsa koku üste siner. kaldı ki içse ne olacak yani
Balık yiyo derken . Balık alkol yapmış yanı keyifli içmiş demek istedim balık mangal yapmışlar içkili masa kurmuşlar onu kastederek dedim hanı keyif icin değer mi içmeye niyetiyle . Yanlış yorumluyosunuz

elbette değer. keyif almak eşinizin en doğal hakkı. demek ki rakı balık yaparak keyif alıyor adam. en az sizin kadar eşinizin de rahat olması gerekiyor çocuk istiyorsanız. 1 kadeh içkiden bahsediyorsunuz sanki alkolik. yapmayın lütfen ya böyle kendinizi de gereksiz strese sokuyorsunuz bence

Hiç öyle birşey duymadım. Sperm testinde sorun var mı eşinizin? Belki stres atması da iyi gelebilir.
Stres atılacak Başka seylerde var
Doktorun dediklerini söylüyorum alkol sigara zararlı . Sperm testinde bi sıkıntı yok bi değeri dusuktu ilaç kullanarak düzelttik ve takibini yapıyoruz 3 ayda bir test veriyo . Doktor hazır yoğurt süt bile yemesin içmesin diyo sebze ağırlıklı beslenin falan yanı o kadar detay varki ben çok dikkat ediyorum yediklerimize o yüzden bu bana büyük bisey geldi . Konu başlığına bakarsanız abarttigimi düşünerek abartiyomuyum yzdim . Biraz abartmış olabilirim ama alkol zararlı bu tarz tedavilerde

İyi yapmışsınız . Bıraktım simdi kolluyorum bakicam bidahasi olucakmi

Keyif almak en doğal hakkı evet keyif sadece rakıyla alınmıyo para var pul var gitsin başka biyerde stres atsın . Bakın ben normal zamanda içse bisey demezdim abartmazdım bebek icin uğraşıyoruz ve fazla stresliyim bu yüzden konunun üstüne gittim yaptıgım yanlış tamam ama benimde ruh halim çok iyi degil o yüzden abarttım

ben zaten sizin için söyledim amacım muhalefet olmak değil yanlış anlamayın lütfen. onunla uyumak istemiyorum falan demişsiniz bir kadeh içki için bu tepkiler abartı. bence yine içmesini istemediğinizi de söylerek tatlı dille eşinizin gönlünü alın. en az sizin kadar onun da rahatlamaya ihtiyacı var unutmayın....

Bir kadeh içmesinden birşey olmaz merak etme. Her akşam sarhoş olsa haklısın. Erkeklerin stres atma şekilleri bize benzemiyor maalesef.

Konuyu açtığımda olay çok tazeydi uyumak istemiyorum diye biraz sinirimden dedim konuyu konuştuk kapattık suan bi sıkıntı yok çok şükür . Dediğiniz gibi oda stres yapiyo anlıyorum biraz daha yumuşak olmaya dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…