- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
- Konu Sahibi Sistematik-
-
Burda temizden kastim ne anlayan anlamıştır. Anlamadıysanız cokta yormayin kendinizi. Alkol almadan gider gelir. Ayrica namaz kilmiyor,basi kapali degil diye cevrenden dislandigin veya disladigin oldumu ki arada alkol aliyor arkadaslari diye görüşmeyi kessin?Merak ettim, alkol alan insanlar kirli mi?
Öyle ise, niye kirli insanlar ile arkadaslik kuruyorsunuz? Ilginç bir durum
Evet ama o kadar üstüne gidince söylemiştir. Takılma o kadar. Biz tatildeyken ben hamile kaldım. Plansızdı. İkimizde her akşam alkol alıyorduk. Sigara içmeyen ben sigaranın dibine vurmuştumYa ben birazda yalan konuştu yemin ettiği icin bu kadar takıldım sanırım . Hiç bi zarari olmasa bile oyle söylemesi zoruma gitmişti
Sonuna kadar katılıyorum size.Merak ettim, alkol alan insanlar kirli mi?
Öyle ise, niye kirli insanlar ile arkadaslik kuruyorsunuz? Ilginç bir durum
Soyun kurusun ne yaBi kaç hafta süründürseniz mi acaba.senin gibi düşüncesiz biri baba olmayı haketmiyor.bosver istersen hergün iç gel.cocuk olayı bitmiştir derdim ben olsam.o zaman agzına bile sürmez bence.hatta o arkadasının cocugu varsa arkadasının içmek hakkı colugu cocugu var.sende onla içmeye devam et zaten öyle bir derdinde yok soyun kurusun ne olcak falan de
Çocuğunuz oldu mu?
Allah bağışlasınEvet 10 yaşında
Burda temizden kastim ne anlayan anlamıştır. Anlamadıysanız cokta yormayin kendinizi. Alkol almadan gider gelir. Ayrica namaz kilmiyor,basi kapali degil diye cevrenden dislandigin veya disladigin oldumu ki arada alkol aliyor arkadaslari diye görüşmeyi kessin?
Inş Allah bir daha asla bu olaylar yaşanmazHaftaya erteledik zatenuyardim umarım bidaha olmaz
Iyi ne güzel otur oyle olmadigina sevin ozaman. Benim düşünce ve fikirlerim kimseyi ilgilendirmez. Alkollu almadan gitti geldi demek istediğimi anlayan anladi ama irdeleyip bir polemik yaratmak istedigin oyle bir ortadaki. Ayrica esimin kiminle görüşüp gorusmeyecegine karışmam. Milletin yorumlarından nem kapip dondan firlar gibi cikmayin lutfen.Niye yormayim kendimi? Anlatsana, neymiş o temizlik?
Ben arkadaşlarimi temiz değil diye yaftalarsam, evet görüşmeyi keserdim. Aksi takdirde iki yüzlülük olur bu.
Ha şimdiye kadar kimsenin dini inanci yada alkol tüketimi, domuz eti yiyip yememesi, başörtü takip takmamasi nedeni ile hiç yaftalamadim. Insanliktir benim için önemli olan.
valla seni çok iyi anlıyorum ben de tedavi görüyorum doktor yapma dese ve eşim yapsa ben daha beterini bile yapardım çünkü neler çektiğini kimse bilmez yıpratıcı sabır gerektiren bir süreç ve siz kocanız yüzünden bide buna mı sitres olacaksınız. Eşimin babası alkolik gibi bişey he gün gider iç.er maaşı orda bırakır. Ben kıt kanaat geçiniyorum tedavi masrafları zaten cabası. Bide paşamız gidip içecek Siz burda yok 1 kere ne olacak diyenler bakmayın .ŞArtlar ne durumda kimse bilemez..Tabiki . Sigara alkol asla almaması gerekiyo doktor üstüne basa basa uyardı
Alkolun sperme ne zarari var? Ki benim bildigim üstelik alkol 12-24 saat etkisi gidiyor.
Ki adam zil zurna sarhosta degilmis. Bir iki kadeh alkol bünyede sorun yaratmaz.
Ancak stress yaratir. Esin sana bagirarsa, insan stress olur. Adam her gün alkol içmiyormus. Ayda yilda bir arkadasi ile raki balik keyfi yapmak istemis ve onuda zehir ettin.
Bilmiyorum, eslerin bu kadar kontrolcu olmasini dogru bulmuyorum.
Kimse anlamiyo yorumları goruyosunuz.valla seni çok iyi anlıyorum ben de tedavi görüyorum doktor yapma dese ve eşim yapsa ben daha beterini bile yapardım çünkü neler çektiğini kimse bilmez yıpratıcı sabır gerektiren bir süreç ve siz kocanız yüzünden bide buna mı sitres olacaksınız. Eşimin babası alkolik gibi bişey he gün gider iç.er maaşı orda bırakır. Ben kıt kanaat geçiniyorum tedavi masrafları zaten cabası. Bide paşamız gidip içecek Siz burda yok 1 kere ne olacak diyenler bakmayın .ŞArtlar ne durumda kimse bilemez..
Zor süreçler insan ne tepki vereceğini şaşırıyor .Babamın halasının çocuğu yok.
Eşi tedavi sırasında aşılamaya bir kaç gün kala sigara içmiş bunu gören hala bir daha çocuk yok tedavi yok demiş..
Tabi bu olay yıllarca çocuk deneyip eniştenin bilinçsizce iradesizce sigara içişleri alkol alışları sonunda patlama gibi olmuş.
Ben olsam ben de çok çok kızarım.
Soyun kurusun ne ya
Yuhh artık
Bu kadar gazlanır bir kadın
Hanfendi konu sahibinin eşiyle kavga etmesini mi istiyorsunuz ya
Burdaki yorumlar beni benden alıyor
Sürekli şunu de bunu de kapıyı açma boşan
Offf sıktınız
Sen diyebiliyor musun eşine bunları?
Diyorsan zaten her gün kavga dövüş oturursun
Saygı diye birşey var
Adam 1 kadeh birşey içmiş stresli bir durumdalar zaten çocuk konusu önemli
Resmen gazı veriyorsunuz pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?