Abartıyo muyum ?

Bir kadeh içmesinden birşey olmaz merak etme. Her akşam sarhoş olsa haklısın. Erkeklerin stres atma şekilleri bize benzemiyor maalesef.
Ya ben birazda yalan konuştu yemin ettiği icin bu kadar takıldım sanırım . Hiç bi zarari olmasa bile oyle söylemesi zoruma gitmişti

Tabi ki uzatın ve o tür insanlardan uzak durması için uyarın çocuk sahibi olmak için alkol almaması gerek o test de temiz çıkmaz alkol aldığı için

Bi kaç hafta süründürseniz mi acaba.senin gibi düşüncesiz biri baba olmayı haketmiyor.bosver istersen hergün iç gel.cocuk olayı bitmiştir derdim ben olsam.o zaman agzına bile sürmez bence.hatta o arkadasının cocugu varsa arkadasının içmek hakkı colugu cocugu var.sende onla içmeye devam et zaten öyle bir derdinde yok soyun kurusun ne olcak falan de

Şaka mi yapiyosunuz dalga mi geciyosunuz

Yok canım şakada degil dalgada geçmedim.hani ters pskolji yaparak vicdan sızlatırdım ben.ama düzeldiyse sıkıntı yok inşallah herşey olumlu olur sizin adınıza
O kadar laf söylersem alır eve gelir bide karşımda içer
Biraz Üstüne gittim ama o kadar degil teşekkür ederim

Okuduysanız bu bu hafta eşim test vericek zararı bu .

Alkolun sperme ne zarari var? Ki benim bildigim üstelik alkol 12-24 saat etkisi gidiyor.
Ki adam zil zurna sarhosta degilmis. Bir iki kadeh alkol bünyede sorun yaratmaz.

Ancak stress yaratir. Esin sana bagirarsa, insan stress olur. Adam her gün alkol içmiyormus. Ayda yilda bir arkadasi ile raki balik keyfi yapmak istemis ve onuda zehir ettin.

Bilmiyorum, eslerin bu kadar kontrolcu olmasini dogru bulmuyorum.

Pardon evlimisiniz

Sigara alkol olayına takılmayın bebek açısından.
Testide etkilemez okadarcık şey.
Herzaman olmuyorsa uzatmayın derim ,belliki oda bunalmış.
Aynen biraz abarttigimi düşünüyorum daha yumuşak yaklaşabilirdim o anki öfkeyle iste beceremedim

Pardon evlimisiniz

Evet evliyim, bu halde o yorumu yazmayi hak ediyormuyum?
Tüm konuyu okumadim fakat sana karsi gelenlere bir gider bir atar havan var.

Bu sekilde esin ile konusursan bir özür diler, iki özür diler ondan sonra "yettin bee" der. Gerçekten hos seyler degil. Sen stress altindaysan, o adamda stress altinda. Esine yalan söylemek durumunda kaliyor üstelik. Esler birbirine biraz nefes alma alanini birakmali.

Hava mi?
O zaman sizede Peki.

Merak ettim, alkol alan insanlar kirli mi?

Öyle ise, niye kirli insanlar ile arkadaslik kuruyorsunuz? Ilginç bir durum

Ben daha ağır tedaviler gördüm tüp bebek, riskli amelîyatlar vs vs.
İnanın kendimizi rahat bıraktığımız kafadan sildiğimiz tatile çıkmak için hazırlık yaptığımız ay hamile kaldım.
Kafada çocuk düşüncesi olmadığı için istediğimizi yiyip içtik, ve eşim bira içti her istediğimizi keyifli yaptık.
Hiç eşinizi strese sokmayın arada sırada içmekten hiç birşey olmaz.
Doktorlar sürekli içenler için içkiyi bırakmalarını söylüyor.
Sperme bı kere alkol içmekten sorun olmaz.
72 günde bir speermler yenilenir.
Kadınların ise her geçen gün yumurta kalitesi düşer.
Ne kadar stressiz bu konu için gerilmeden zevkli keyifli yaşarsanız göreceksiniz mucize gelecek.
Eşinizle hiç uzatmayın gerilmeyin.
İnşallah hiç bir tedaviye gerek kalmadan gebe kalırsınız.

Evet haklisiniz rabbim ol dedikten sonra ne yaparsan yap oluyo iste bizimki biraz evham .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…