- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Sistematik-
-
Ya ben birazda yalan konuştu yemin ettiği icin bu kadar takıldım sanırım . Hiç bi zarari olmasa bile oyle söylemesi zoruma gitmiştiBir kadeh içmesinden birşey olmaz merak etme. Her akşam sarhoş olsa haklısın. Erkeklerin stres atma şekilleri bize benzemiyor maalesef.
Tabi ki uzatın ve o tür insanlardan uzak durması için uyarın çocuk sahibi olmak için alkol almaması gerek o test de temiz çıkmaz alkol aldığı içinKızlar Bugun bi arkadaşımla buluşmak icin dışarıya çıktım . İsim bittikten sonra eşimi aradım eve geliyorum diye oda ben dışardayım asagida arkadaşlarla oturuyorum dedi . (Bizim evin asagisinda büfe var ordaki büfe sahibi Eşimin arkadaşı) bende anahtarım yok eve geliyorum üst yola gel anahtarı alayım ben eve gecicem dedim tamam dedi neyse buluştuk . Arabayla götüreyim seni yürüme bidaha dedi .
Biner binmez icki kokusu aldım ama bisey demedim evin önünde inerken gel öpücem dedim koklayarak öptüm ki ressmen alkol kokuyo ..
Simdi diceksiniz ne var bunda ..
Konularıma bakarsanız 2 senedir bebek bekliyoruz ve olmuyo işin tuhafı eşim benden daha çok istiyo bu bebeği namazlr kılıyo dualar ediyo .. bu hafta sperm testi vericekti bide !
Öptüm ve senden hiç iyi kokular almadım dedim sacmalama dedi evet kokuyorsun dedim yemin etti hemen valla içmedim dedi . Gelme evime dedim indim arabadan eve çıktım pesimden geldi bak içmedim falan hala yalan soyluyo bende bağırdım çağırdım ya bari yalan söyleme sus artık dedim utanman yok mu hiç ben nelerle uğraşıyorum bide sana bak dedim . Asilama olucam bide ocağın basında stresliyim zaten bu beyfendimde balık yiyo icki iciyo çok sinirlendim . Sonra akşam özürler diledi , bende nasıl yemin ettin dedim utanmadın mi . İçimden tövbe dedim diyo salak ya .
Ben simdi onla uyumak istemiyorum ve gerçekten çok taktım buna zor dönem geçiriyorum o yüzden mi abartıyorum
Normalde içen bi adamda degil o büfedeki adamla arkadaşlık kurduktan sonra bunu yaptı . Gerçi insanın içinde olucak onunda bi sucu yok
Ne dersiniz kızlar uzatayimmi anlasın diye napim bilmiyorum
Rica ederim canım benim yuvandan huzur eksik olmasın inşallahGerçekten çok temiz kalbiniz varTeşekkürler
Haftaya erteledik zatenTabi ki uzatın ve o tür insanlardan uzak durması için uyarın çocuk sahibi olmak için alkol almaması gerek o test de temiz çıkmaz alkol aldığı için
Amiiin herkesin insallahRica ederim canım benim yuvandan huzur eksik olmasın inşallah❤
Şaka mi yapiyosunuz dalga mi geciyosunuzBi kaç hafta süründürseniz mi acaba.senin gibi düşüncesiz biri baba olmayı haketmiyor.bosver istersen hergün iç gel.cocuk olayı bitmiştir derdim ben olsam.o zaman agzına bile sürmez bence.hatta o arkadasının cocugu varsa arkadasının içmek hakkı colugu cocugu var.sende onla içmeye devam et zaten öyle bir derdinde yok soyun kurusun ne olcak falan de
Yok canım şakada degil dalgada geçmedim.hani ters pskolji yaparak vicdan sızlatırdım ben.ama düzeldiyse sıkıntı yok inşallah herşey olumlu olur sizin adınızaŞaka mi yapiyosunuz dalga mi geciyosunuz
O kadar laf söylersem alır eve gelir bide karşımda içerYok canım şakada degil dalgada geçmedim.hani ters pskolji yaparak vicdan sızlatırdım ben.ama düzeldiyse sıkıntı yok inşallah herşey olumlu olur sizin adınıza
Demekki kişiden kişiye fark var benim eşimde hep bundan anlıyor ne yapıp ne yapmaması gerektigini ahahahahO kadar laf söylersem alır eve gelir bide karşımda içer
Biraz Üstüne gittim ama o kadar degil teşekkür ederim
Okuduysanız bu bu hafta eşim test vericek zararı bu .
Demekki kişiden kişiye fark var benim eşimde hep bundan anlıyor ne yapıp ne yapmaması gerektigini ahahahah
Pardon evlimisinizAlkolun sperme ne zarari var? Ki benim bildigim üstelik alkol 12-24 saat etkisi gidiyor.
Ki adam zil zurna sarhosta degilmis. Bir iki kadeh alkol bünyede sorun yaratmaz.
Ancak stress yaratir. Esin sana bagirarsa, insan stress olur. Adam her gün alkol içmiyormus. Ayda yilda bir arkadasi ile raki balik keyfi yapmak istemis ve onuda zehir ettin.
Bilmiyorum, eslerin bu kadar kontrolcu olmasini dogru bulmuyorum.
Aynen biraz abarttigimi düşünüyorum daha yumuşak yaklaşabilirdim o anki öfkeyle iste beceremedimSigara alkol olayına takılmayın bebek açısından.
Testide etkilemez okadarcık şey.
Herzaman olmuyorsa uzatmayın derim ,belliki oda bunalmış.
Pardon evlimisiniz
Hava mi?Evet evliyim, bu halde o yorumu yazmayi hak ediyormuyum?
Tüm konuyu okumadim fakat sana karsi gelenlere bir gider bir atar havan var.
Bu sekilde esin ile konusursan bir özür diler, iki özür diler ondan sonra "yettin bee" der. Gerçekten hos seyler degil. Sen stress altindaysan, o adamda stress altinda. Esine yalan söylemek durumunda kaliyor üstelik. Esler birbirine biraz nefes alma alanini birakmali.
Insanin icinde olunca diye birsey yok. Ailecek eşli olarak görüştüğümüz 7li bir grup var. Bir araya geldikmi plan yaptikmi kadinlar ayri erkekler ayri takiliriz.bazen de beraber. O grupta 4 kisi felan duruma gore ictigi oluyor. Benim esim, bir kere olsun alkollu gelmedi. Aman onlae iciyo ortama ayak uydurayim demez hic. Gözüm arkada da kalmaz. Temiz gider temiz gelir. Esinize ozaman aaamaan birkereden bisey olmaz bak bizde içiyoruz diye esrar verselee onu da icer ozaman. Nefsine hakim olacak eger sana sozu varsa
Evet haklisiniz rabbim ol dedikten sonra ne yaparsan yap oluyo iste bizimki biraz evham .Ben daha ağır tedaviler gördüm tüp bebek, riskli amelîyatlar vs vs.
İnanın kendimizi rahat bıraktığımız kafadan sildiğimiz tatile çıkmak için hazırlık yaptığımız ay hamile kaldım.
Kafada çocuk düşüncesi olmadığı için istediğimizi yiyip içtik, ve eşim bira içti her istediğimizi keyifli yaptık.
Hiç eşinizi strese sokmayın arada sırada içmekten hiç birşey olmaz.
Doktorlar sürekli içenler için içkiyi bırakmalarını söylüyor.
Sperme bı kere alkol içmekten sorun olmaz.
72 günde bir speermler yenilenir.
Kadınların ise her geçen gün yumurta kalitesi düşer.
Ne kadar stressiz bu konu için gerilmeden zevkli keyifli yaşarsanız göreceksiniz mucize gelecek.
Eşinizle hiç uzatmayın gerilmeyin.
İnşallah hiç bir teda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?