- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Zayıf denemez normal yani ama ben sadece kıskançlık konularını değil herşeyi kafama takan biriyim,tabi ki hoşlanacağını filan düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum bazen işte böyleSenin sosyal ilişkilerin çok mu zayıf? Gerçekten her zaman böyle gereksiz şeylere takılır mısın?
Bu tarz şeylere takılmak genelde özgüven eksikliğinden gelir. Yani nişanlının herhangi bir kızdan kolaylıkla hoşlanabileceğini falan mı düşünüyorsun?
Kendine zarar böyle şeyler, biliyorsun değil mi? Kimseye bişey olmaz olan sana olur. Ben kıskançlık yüzünden hasta olup ölen insan biliyorum.Zayıf denemez normal yani ama ben sadece kıskançlık konularını değil herşeyi kafama takan biriyim,tabi ki hoşlanacağını filan düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum bazen işte böyle
Evt biliyorum işte o yüzden kv nin davranışını takmıyorum ama nişanlımın benden bahsetmesi gerekirdi orada bu çok canımı sıktı şuanKendine zarar böyle şeyler, biliyorsun değil mi? Kimseye bişey olmaz olan sana olur. Ben kıskançlık yüzünden hasta olup ölen insan biliyorum.
Bu aklıma hiç gelmedi doğrusu nişanlımda aslında buda benim nişanlm elif diyebilirdi of offfffff
Ben bu akşam söylemeyi düşünüyorum nişanlıma aslında benden bahsetmeliydin diyeOlmuş bitmiş artık yapacak bir şey yok. Sen kıskanırken asıl meseleyi atlamışsın.
Bundan sonra izle. Tekrar olursa o zaman kendin hatırlatırsın kaba bir hareket olduğunu söylersin. O da dikkat eder bu durumda.
Öylede ne yaoabilirim bunun için
Tam olarak söylediğim şeyden rahatsız oldum yani başka birşey yok
Evt ama aradan bir hafta geçti şimdi söylenek nasıl olur bilmiyorum
.
Bu aklıma hiç gelmedi doğrusu nişanlımda aslında buda benim nişanlm elif diyebilirdi of offfffff
Tabi ki bende oda konuşuyoruz bayanlarla erkeklerle benim derdim mrb değil aslında yani içtenlikle mrb demek yerine geçiştirerek mrb dedeydi daha iyi olurdu çünkü o kz bir ya ancıNisanlin ne iş yapıyor merak ettim işyerinde hep erkek mi çalışıyor ayrıca sen hiç erkekler le konuşmuyormusun.pazarda, markette falan çok garip kıskançlık olmuş.nezaketen Merhaba demiştir.
mrhabalar
Konuyu açıp açmama kobusunda brz kararsız kaldım ama aklıma geldikçe rahatsız oluyorum belkide sizden abarttığımı duymak rahatlatır beni.
Geçen hafta alışverişe çıktık ev için ben kayınvalidem ve nişanlım gittiğimiz bi mağazada hesap ödenirken bi kız geldi kızı kv tanıyomuş, gördü işte bu kızı ve nişanlıma bak x buda bizim ordan işte hemşerimiz dedi,nişanlımda kıza dönüp öylemiii mrb dedi oda mrb dedi.bu kadar ama sinir oldum işte mişanlıma,kıza mrb demek zorunda değildi hmm öylemi diyip geçebilirdi yada mrb yı soğuk birşekilde diyip geçebilirdi sanki kız o an birşeyler dese karşılık verecek gibiydi hayır yani geçiştirerek mrb de geç.tabi ki dillendirmedim bu konuyu birşey söylemedim ama içim içimi yiyo aklıma geldikçe taktım yani.
Çok tşk ederim.bilmiyorm neden ama insanlara soğuk davrandığı zaman çok hoşuma gidiyor,ve evt bi sohbet olmadı sadece mrb mrb olduYüzüne yerleştirdiği bir tebessüm size bu şekilde batmamalı, bu bana göre bir nezaket kuralıdır ,tam tersi soğuk bir şekilde merhaba dese ben de buna takılabilirdim, insanlara karşı soğuk olup surat atması çok da hoş bir şey değil bana göre. Sizi tanıştırma mevzusuna da gelince evet tanıştırabilirdi ama zaten merhaba merhaba olmuş , uzun bir sohbet olup siz kenarda öyle kalsanız hak verirdim ama bu durum üzerine düşülecek kadar bir büyük boyuta sahıp değil bence, mutluluklar dilerim
Evcil dişi sineğimi verebilirim...Bir süre nişanlınızın üzerine koyarak kıskançlık alıştırmaları yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1630386
Ben bu akşam söylemeyi düşünüyorum nişanlıma aslında benden bahsetmeliydin diye
mrhabalar
Konuyu açıp açmama kobusunda brz kararsız kaldım ama aklıma geldikçe rahatsız oluyorum belkide sizden abarttığımı duymak rahatlatır beni.
Geçen hafta alışverişe çıktık ev için ben kayınvalidem ve nişanlım gittiğimiz bi mağazada hesap ödenirken bi kız geldi kızı kv tanıyomuş, gördü işte bu kızı ve nişanlıma bak x buda bizim ordan işte hemşerimiz dedi,nişanlımda kıza dönüp öylemiii mrb dedi oda mrb dedi.bu kadar ama sinir oldum işte mişanlıma,kıza mrb demek zorunda değildi hmm öylemi diyip geçebilirdi yada mrb yı soğuk birşekilde diyip geçebilirdi sanki kız o an birşeyler dese karşılık verecek gibiydi hayır yani geçiştirerek mrb de geç.tabi ki dillendirmedim bu konuyu birşey söylemedim ama içim içimi yiyo aklıma geldikçe taktım yani.
Kiz guzel miydi bariTabi öylede soğuk mrb demek var gülümseyerek mrb demek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?