4gündür oyalıyor beni bugün kizcagimi biliyordu. cok rahat işimiz var gelemeyiz diyebilirdi abisine çünkü pazar günü beraberdikAbisi çağırmış gitmeseniz ayıp olurdu ama diğer günler haksız eşiniz
Ya geç tatlım ayıp oluru falan önce o sana saygı duyacak sonra sen ona ve ailesine hem söylenip hem sözünü tutmussun gitme bi daha boyle yaparsa bence4gündür oyalıyor beni bugün kizcagimi biliyordu. cok rahat işimiz var gelemeyiz diyebilirdi abisine çünkü pazar günü beraberdik
Çarşı bize uzak ve hamile olduğum icin tek başıma gidemiyorum, yoksa dinlemeyip cumartesi ben cikardim zaten. Ben onun ailesiymisim anlarmişim onu. O yuzden yarin sabah gitsek ne olurmus ki?Haksızsın, tepkilerin az ve anlamsız.
Gereken trip atmak değil.
İyi ben çarşıya gidiyorum abinle size afiyet olsun.
Arar gelmeyeceğimi ben söylerim derim bir güzel de arar onu rezil ederim cidden..
Hiç kusura bakmasın dalga geçer gibi kaçıncı bu yaptığı.
Karısına ayıp etmiş olmuyor mu?
Klasik erkek oyalama taktikleri cirkinlesmeden kavgasız hallet isini tatlım yani aynı esin gibi davran fikrini alır gibi sorar gibi ama kendi bildiğini yaptır ona çok yüz veriyorsun sonra hakkından gelemez sinÇarşı bize uzak ve hamile olduğum icin tek başıma gidemiyorum, yoksa dinlemeyip cumartesi ben cikardim zaten. Ben onun ailesiymisim anlarmişim onu. O yuzden yarin sabah gitsek ne olurmus ki?
Çarşı bize uzak ve hamile olduğum icin tek başıma gidemiyorum, yoksa dinlemeyip cumartesi ben cikardim zaten. Ben onun ailesiymisim anlarmişim onu. O yuzden yarin sabah gitsek ne olurmus ki?
Evet çünkü çarşı cok uzak ve ben hamileyim. Tek başıma otobüsle gidemem. Araba kullanmayi da ben bilmiyorum maalesefşart mı onunla gitmen
Gelmesem ailesine laf verirdim. Ama geldim simdi hic kimseyle konusmuyorum,Ya geç tatlım ayıp oluru falan önce o sana saygı duyacak sonra sen ona ve ailesine hem söylenip hem sözünü tutmussun gitme bi daha boyle yaparsa bence
Bana soruyor ama kendi kararini vermis bi sekilde ben yok gitmeyelim desem de o beni ikna etmeye calisirdi, benim onu idare etmem lazimmis. Ben ona istedigi biseyde kisitlamam suçum herhalde benimBilmiyorum ben böyle şeylere tahammül edemem.
Bir kere abisi davet bile etse bir eşime sorayım uygun mu diye diyerek hemen kabul etmemesi lazım.
Gerekirse başka güne erteleyelim abi böyle böyle x e söz vermiştim alınır kaçtır erteliyorum diyebilir.
Ailemsin anlarsın beni hee eşin işini iyi biliyor güzel kafalamaya çalışmış :)
Tilki bunlar valla..
İşlerine gelmeyen yerde el kızı olduğumuzu da iyi biliriz ya neyse
Mülayim degilde sadece onun yapmak istedigi seylerde kisitlama yapmiyorum. Zaten 2saat gezsek çarşıda sonra yine ben ona bisey demezdim. Ama gitmicem onunla ve asla konusmayacam anlasın hatasınıTamamen Haklısın, yapmak istedikleri Arasında tercih yapacak ya yüzmeye gitmeyecek ya halı sahaya yada abisini çağırmayacak ha birde abiye gitme var, hep benim dediğim olsunla olmaz bu iş çok mu mülayimsiniz.
Ben birini davet ettiğimde gelmezse üzülürüm. Ama sabrınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.4gündür oyalıyor beni bugün kizcagimi biliyordu. cok rahat işimiz var gelemeyiz diyebilirdi abisine çünkü pazar günü beraberdik
Nick çok yanlış bi yaklaşım olur bu canım hakliyken haksiz olursun ses etme alttan alarak yumuşak hallet konuşmayarak ancak kopukluk sokarsin araya sıkıldı m gezmek istiyorum bana vakit ayır vs hamileliği de kullanarak alıştır bazı şeylere ama kavgayla olmaz ama..Mülayim degilde sadece onun yapmak istedigi seylerde kisitlama yapmiyorum. Zaten 2saat gezsek çarşıda sonra yine ben ona bisey demezdim. Ama gitmicem onunla ve asla konusmayacam anlasın hatasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?