Abartıyor muyum sizce?

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
198
Merhaba kızlar bugün eşimle tartıştık ve benim canım çok sıkıldı sizde okuyup yorum yapar mısınız ben abartiyor muyum?
Esimle gecen hafta cumartesi çarşıya gidip gezeriz diye düşünmüştüm ama arkadaşlarıyla plan yaptığını söyledi bende tamam o zaman sen arkadaşlarınla takil pazar gunu çıkarız dedim. Ben cumartesi evde tek başıma oturdum ve resmen patladim sıkıntıdan. Aksam eve geldi yarın abimleri yemege davet edelim dedi. Bende çarşıya gitcektik ya dedim ama madem istiyorsun cagiralim dedim. Oda yarın kahvaltidan sonra gideriz dedi. Aksam misafir gelecek ben koştur kostur carsiya gidecem. Sabah kalktim gitmeyelim dedim yarın aksam gideriz dedim yarin toplantı var ben sabah erken cikacam yorgun olurum dedi. Ben yine bise demedim pazartesi sabah dedi ki aksam havuza gitcem dedi. Bende hani sen yorgun olurdun gidip nasıl yuzeceksin dedim, anladı kizdigimi ben seni salı akşamı götürürüm dedi. Ben yine bise demedim tamam dedim. Dün toplantı 3te bitti toplantıdan sonra gitti yüzdü 6da geldi aksam 8de halı saha maçına gitti yorgun olan adam. Ben kızdım söz verdim gitmem lazim dedi, sabah kalktik ben soğuk davrandım tabi. Ben söz verdim bugün seni çarşıya goturcem dedi. Bende tamam dedim. Okuldayken arıyor abim aksam yemege davet etti diyor. Bende sözünü unuttun mu dedim yok sen ne.diyorsan o olsun dedi sonra da hazırlık yapmislardir ayip olur dedi. Bende sen kararını vermisin bana niye soruyorsun dedim. Yüzüne kapattım telefonu. Sonrada eve gelince tartistik şimdi abisindeyiz.
Herkese verdiğin sözü tutuyorsun beni 4gündür oyaliyorsun dedim. abisine yok gelemem demek ayip olurmus. Sizce ben tepkimde haksiz miyim?

Abisi çağırmış gitmeseniz ayıp olurdu ama diğer günler haksız eşiniz

Haksızsın, tepkilerin az ve anlamsız.
Gereken trip atmak değil.
İyi ben çarşıya gidiyorum abinle size afiyet olsun.
Arar gelmeyeceğimi ben söylerim derim bir güzel de arar onu rezil ederim cidden..
Hiç kusura bakmasın dalga geçer gibi kaçıncı bu yaptığı.
Karısına ayıp etmiş olmuyor mu?

Abisi çağırmış gitmeseniz ayıp olurdu ama diğer günler haksız eşiniz
4gündür oyalıyor beni bugün kizcagimi biliyordu. cok rahat işimiz var gelemeyiz diyebilirdi abisine çünkü pazar günü beraberdik

pazar günü misafir almıcaktın bi o bi sen bu kadar basit.. sen ne istiyorsa onu yapmışsın günlerce.. bidaakine bu kadar yüz verme derim.. sana hayır demesini biliyorsa abisine de hayır dicek babasına da arkadaşına da

Eşiniz resmen sizin fikrinizi soruyormuş gibi yapıp kendi dediğini uyguluyor.
Akşama abimleri çağıralım dediğinde çarşıya gideceğiz hatırlatırım yarın çağırırız deyin.
Ona uymaya devam ederseniz daha çok sorun çıkar böyle, azcık sözünüzü geçirin.
Adam zaten keyfine göre hareket ediyor, halısaha, yüzme, arkadaşlarla buluşma vs.

4gündür oyalıyor beni bugün kizcagimi biliyordu. cok rahat işimiz var gelemeyiz diyebilirdi abisine çünkü pazar günü beraberdik
Ya geç tatlım ayıp oluru falan önce o sana saygı duyacak sonra sen ona ve ailesine hem söylenip hem sözünü tutmussun gitme bi daha boyle yaparsa bence

Çarşı bize uzak ve hamile olduğum icin tek başıma gidemiyorum, yoksa dinlemeyip cumartesi ben cikardim zaten. Ben onun ailesiymisim anlarmişim onu. O yuzden yarin sabah gitsek ne olurmus ki?

Çarşı bize uzak ve hamile olduğum icin tek başıma gidemiyorum, yoksa dinlemeyip cumartesi ben cikardim zaten. Ben onun ailesiymisim anlarmişim onu. O yuzden yarin sabah gitsek ne olurmus ki?
Klasik erkek oyalama taktikleri cirkinlesmeden kavgasız hallet isini tatlım yani aynı esin gibi davran fikrini alır gibi sorar gibi ama kendi bildiğini yaptır ona çok yüz veriyorsun sonra hakkından gelemez sin

Bilmiyorum ben böyle şeylere tahammül edemem.

Bir kere abisi davet bile etse bir eşime sorayım uygun mu diye diyerek hemen kabul etmemesi lazım.
Gerekirse başka güne erteleyelim abi böyle böyle x e söz vermiştim alınır kaçtır erteliyorum diyebilir.

Ailemsin anlarsın beni hee eşin işini iyi biliyor güzel kafalamaya çalışmış :)
Tilki bunlar valla..

İşlerine gelmeyen yerde el kızı olduğumuzu da iyi biliriz ya neyse

şart mı onunla gitmen
Evet çünkü çarşı cok uzak ve ben hamileyim. Tek başıma otobüsle gidemem. Araba kullanmayi da ben bilmiyorum maalesef

Ya geç tatlım ayıp oluru falan önce o sana saygı duyacak sonra sen ona ve ailesine hem söylenip hem sözünü tutmussun gitme bi daha boyle yaparsa bence
Gelmesem ailesine laf verirdim. Ama geldim simdi hic kimseyle konusmuyorum,

Tamamen Haklısın, yapmak istedikleri Arasında tercih yapacak ya yüzmeye gitmeyecek ya halı sahaya yada abisini çağırmayacak ha birde abiye gitme var, hep benim dediğim olsunla olmaz bu iş çok mu mülayimsiniz.

Bana soruyor ama kendi kararini vermis bi sekilde ben yok gitmeyelim desem de o beni ikna etmeye calisirdi, benim onu idare etmem lazimmis. Ben ona istedigi biseyde kisitlamam suçum herhalde benim

Tamamen Haklısın, yapmak istedikleri Arasında tercih yapacak ya yüzmeye gitmeyecek ya halı sahaya yada abisini çağırmayacak ha birde abiye gitme var, hep benim dediğim olsunla olmaz bu iş çok mu mülayimsiniz.
Mülayim degilde sadece onun yapmak istedigi seylerde kisitlama yapmiyorum. Zaten 2saat gezsek çarşıda sonra yine ben ona bisey demezdim. Ama gitmicem onunla ve asla konusmayacam anlasın hatasını

Ben birini davet ettiğimde gelmezse üzülürüm. Ama sabrınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.

Mülayim degilde sadece onun yapmak istedigi seylerde kisitlama yapmiyorum. Zaten 2saat gezsek çarşıda sonra yine ben ona bisey demezdim. Ama gitmicem onunla ve asla konusmayacam anlasın hatasını
Nick çok yanlış bi yaklaşım olur bu canım hakliyken haksiz olursun ses etme alttan alarak yumuşak hallet konuşmayarak ancak kopukluk sokarsin araya sıkıldı m gezmek istiyorum bana vakit ayır vs hamileliği de kullanarak alıştır bazı şeylere ama kavgayla olmaz ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…