Abartıyor muyum sizce?

Kızın mı olacak? Ay ne guzell eşinin kadınları el üstünde tutmasına çok sevindim. Öyle erkekler pek yok. İnşallah eşin de seni zaman içinde daha fazla anlamaya başlar.

Zaten hemen affetmem çünkü kirildim. Bana sabah gözünü açmış diyor hadi gidelim gezip okula geceriz bende kabul etmedim. Ben hafta sonu gitcem arkadaşlarımla gerek yok dedim.

Bana zaten soruyor ama sormadan bizim planimiz var demesi lazımdı bende onu bekledim. O istedigini yaptirdi bana bende simdi sira onunla hic bi plan yapmicam. Istesede onu ertelicem ki anlasin.nasil oluyormus

Ben abisi çağırsa da gitmezdim.
Çok istiyorsa kendisi gidebilir.
Sirf ailesinin ağzına laf vermemek icin gittim ama kimseyle konusmadan soguk soguk oturdum.

Kızın mı olacak? Ay ne guzell eşinin kadınları el üstünde tutmasına çok sevindim. Öyle erkekler pek yok. İnşallah eşin de seni zaman içinde daha fazla anlamaya başlar.
Yok oğlum olacak:) o sen neyi yapamazsin derse Rabbim bana onu veriyor. Ben hep hayirlisi dedim farketmez erkek olsun kiz olsun. Kayinvalide dua ettim erkek olsun diye diyor simdi oğlum olacak ama kv sevemicek çünkü konusmuyoruz esimde görüşmüyor

Kv kendi etmiş kendi bulmuş bence. Kuz erkek ayrımı yapmak nedir ya bu devirde. Hayırlı olsun, sağlıklı olsun ne farkeder. Evladın kızı erkeği olmaz. Sırf kaynanalik yapmak için böyle salakliklar yapıyorlar. Kendi kizi kiza hamile olsaydi bak bakalim der miydi? Ya şöyle boş cahil insanlardan hiç hoşlanmıyorum ya.

Amaci huzur bozmak oldugu icin hic takilmadim. Rabbim bizim icin hayırlı olan versin diye dua ettim. Biz 3kiz kardesiz bana diyor ki baban anneni dövdü mu erkek doguramadi diye diyor. Bende babam Erkek evladi rabbimin verdigini biliyor. Eger Rabbim onu uygun görseydi annemin doguracaginida biliyor dedim. O yuzden erkek kiz farketmez 3tane evladim var diye babam annemi el üstünde taşıyor dedim. Daha diyor ben erkek olsaydım boşardım diye. Düşün zihniyeti bu ve bunu yapan da bi kadın ben böyle zihniyetteki annelerin yetistirdigi erkeklere de kizamiyorum çünkü ailedeki bi kadın da baska kadını çok rahat ezebiliyor. Ben sansli olanlardanim Çünkü esim ilkokuldan sonra ayrilip hep dışarıda okumuş o zihniyetten biraz olsa uzak büyümüş

Evet çünkü çarşı cok uzak ve ben hamileyim. Tek başıma otobüsle gidemem. Araba kullanmayi da ben bilmiyorum maalesef
Gelmesem ailesine laf verirdim. Ama geldim simdi hic kimseyle konusmuyorum,

1.Taksiyle gidin gerekirse; Beklemeyın.Size öncelik vermesi gerekirdi.
2.Abisigilin sucu yok, Hatayı esınız yapmıs; Cumlesıne tavır yapmanıza gerek yok ki..
3. Cocugun cinsiyetini belirleyen kromozanlar erkekten geçiyor.Kayınvalidenize bu durumu güzelce izah edin.

Çok sanslisin o zaman. Senin baban mantıklı bir insanmis be guzel. Onun babasi onun annesini bosamis mi? O da kadın sonuçta. Bir seyi merak ettim bir de eşin nereli? Gerci bu düşünce memleketle değil insanlıkla alakali.

Abisini zaten suclamiyorum ki esimde hata zaten. Pazartesi bana verdiği sözü tutsaydi dün gitmemizde hic bir sakınca yoktu, yine her zaman ki gibi is isten gectikten sonra anladi. Ama artık ne yaparsa yapsin benim için hic bi önemi yok dediginiz gibi cumartesi arkadasimla cikacam. Ve ondan artık bise beklemicem

Övüne övüne 5oglum var diyor ama 3ü onla konuşmuyor yaninda olanlar yine kizlari. Ama hala biseyleri anlamamak için diretiyor. Dediginiz gibi memleketle hic alakasi yok. Esim gaziantepli

Övüne övüne 5oglum var diyor ama 3ü onla konuşmuyor yaninda olanlar yine kizlari. Ama hala biseyleri anlamamak için diretiyor. Dediginiz gibi memleketle hic alakasi yok. Esim gaziantepli
Kendi kizlarina da haksizlik aslinda. Ama bizim ulkemiz de kadinlar değer görmüyor maalesef. Ancak anne oldugunda hatta bazı ailelerde ancak erkek cocuk olduğunda değerli görülüyorlar . Onlarda değerli olduklarını bu şekilde kanitlamaya calisiyorlar. Aslında acinasi bir durum.

Evet anne olanlar da kendi cocuklarindan görüyor değeri yoksa yine eşten gorunen bir deger yok. Kızları da kabullenmis durumu yarin bigun evlenselerde erkekler üstündür diyip ezilmeye devam etcekler. Sesleri cikmayacak. Ben onlarin yanında eşime saka yaptigim zaman ya da eşimin dediğini yapmadığım zaman eşine nasıl davraniyorsun ayip diyorlar. Ama eşim yanlarinda bana siddet uygulasa da erkektir haklı derler

Yani ezilmek isteyeni ezen çok olur. Kendileri bilirler. Yarın öbür gün evlenince kendilerine yapmış olacaklar. Erkekler gibi kadinlar da bir bireydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…