Illa ki sormustur ama eşimin tercihi onlara gitmemiz oldugu için kafasinda gidelim demis. Banada sormak icin soruyorAbisi musaitmisiniz diye sormadan mi cagirmis
Canim uzak gitcegim yer mecburum birazda. Yakin bi mesafe olsa zaten tek başıma cikarim onu beklememSen bebeğinle git eğlen gez ona baglı değilsin ki
Yapmak istedikleri benim yapmak istediklerimi sürekli etkiliyorsa kimse kusura bakmasın saygı başka fedakarlık başka ama emrivaki Bambaşka bişey..Mülayim degilde sadece onun yapmak istedigi seylerde kisitlama yapmiyorum. Zaten 2saat gezsek çarşıda sonra yine ben ona bisey demezdim. Ama gitmicem onunla ve asla konusmayacam anlasın hatasını
Keşke eşini katmadan hiç kendin gezseydin. Adam sen istersen o olsun demiş. Ben olsam ben bugün seninle başbaşa gezmek istiyorum yarın gitsek abinlere olur mu derdim ısrar ederse de yanlış anlama ama kendimi kötü hissediyorum sen yalniz git istersen derdim. Bir de bazı erkeklerde şu var; bir şeyi ısrar edince inadına yapmıyorlar. Bundan sonra bence esinize bağlı olmadan gezin ;-)Merhaba kızlar bugün eşimle tartıştık ve benim canım çok sıkıldı sizde okuyup yorum yapar mısınız ben abartiyor muyum?
Esimle gecen hafta cumartesi çarşıya gidip gezeriz diye düşünmüştüm ama arkadaşlarıyla plan yaptığını söyledi bende tamam o zaman sen arkadaşlarınla takil pazar gunu çıkarız dedim. Ben cumartesi evde tek başıma oturdum ve resmen patladim sıkıntıdan. Aksam eve geldi yarın abimleri yemege davet edelim dedi. Bende çarşıya gitcektik ya dedim ama madem istiyorsun cagiralim dedim. Oda yarın kahvaltidan sonra gideriz dedi. Aksam misafir gelecek ben koştur kostur carsiya gidecem. Sabah kalktim gitmeyelim dedim yarın aksam gideriz dedim yarin toplantı var ben sabah erken cikacam yorgun olurum dedi. Ben yine bise demedim pazartesi sabah dedi ki aksam havuza gitcem dedi. Bende hani sen yorgun olurdun gidip nasıl yuzeceksin dedim, anladı kizdigimi ben seni salı akşamı götürürüm dedi. Ben yine bise demedim tamam dedim. Dün toplantı 3te bitti toplantıdan sonra gitti yüzdü 6da geldi aksam 8de halı saha maçına gitti yorgun olan adam. Ben kızdım söz verdim gitmem lazim dedi, sabah kalktik ben soğuk davrandım tabi. Ben söz verdim bugün seni çarşıya goturcem dedi. Bende tamam dedim. Okuldayken arıyor abim aksam yemege davet etti diyor. Bende sözünü unuttun mu dedim yok sen ne.diyorsan o olsun dedi sonra da hazırlık yapmislardir ayip olur dedi. Bende sen kararını vermisin bana niye soruyorsun dedim. Yüzüne kapattım telefonu. Sonrada eve gelince tartistik şimdi abisindeyiz.
Herkese verdiğin sözü tutuyorsun beni 4gündür oyaliyorsun dedim. abisine yok gelemem demek ayip olurmus. Sizce ben tepkimde haksiz miyim?
Ya bu lafta yeni çıktı. Uyuz oldum. Niye onları idare ediyoruz biz ya. Onlar bizi idare etsinler. Kadin olan biziz.Bana soruyor ama kendi kararini vermis bi sekilde ben yok gitmeyelim desem de o beni ikna etmeye calisirdi, benim onu idare etmem lazimmis. Ben ona istedigi biseyde kisitlamam suçum herhalde benim
2gün önce abisi bizdeydi canim ve bugün saat 15.30da davet edildik yani o saatte bizi davet ediyosa baska planimizin oldugunu da anlayabilir diye düşünüyorumBen birini davet ettiğimde gelmezse üzülürüm. Ama sabrınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
Canım Ben susarim guzellikle konusmaya anlatmaya çalışırım ama esim tam bi beton kafa anlamaz ne zaman ki ben kavga edip konuşmam onunla tepkimi çok sert bi sekilde belli ederim adam melek olur ki bu da sabrimin sonunda olur zaten. Simdi tepkimi koymazsam Eşim cok rahat bi sekilde devam etcek bensiz plan yapip uygulamayaNick çok yanlış bi yaklaşım olur bu canım hakliyken haksiz olursun ses etme alttan alarak yumuşak hallet konuşmayarak ancak kopukluk sokarsin araya sıkıldı m gezmek istiyorum bana vakit ayır vs hamileliği de kullanarak alıştır bazı şeylere ama kavgayla olmaz ama..
Çok haklısın benim eşim zaten son damlaya kadar kullanir bu da son damla oldu güya kendince emri vaki yapmiyor bana soruyor ama aklında zaten gitmek var onun.Yapmak istedikleri benim yapmak istediklerimi sürekli etkiliyorsa kimse kusura bakmasın saygı başka fedakarlık başka ama emrivaki Bambaşka bişey..
Bebeğe alacam bi kaç sey vardı o yüzden çıkmak istedim o da ancak 1saat sürer zaten. Abisine gitmeden önce gitmemiz cok zor zaten okuldan 6da çıkıyoruz gidene kadar 7oluyor. Yemege cagirdiklari icin carsidan sonra gitmemiz imkansız olurduçarşıya gitmekten kastın ne onu anlamadım?
alışverişten mi bahsediyorsun yoksa çarşıda gezmekten mi. eğer alışverişse zaten eşinle yapman zor olur senin istediğin kadar gezmez. çarşıda boş boş gezmek bişeyler içmekse zaten abisine gitmeden önce de yapabilirdiniz. iş çıkışı bişeyler yedikten sonra gezebilirdiniz. sonuçta amaçsız çarşıda ne kadar gezilebilir ki
Teşekkür ederim canim 32.haftadayiz artik son haftalara yaklasiyoruz ve yanimda birileri olmadan gitmeye korkuyorum. Hafta ici olduğu içinde hic bi arkadasimi cagiramiyorumHamile olduğunu yeni okudum. Bebisin hayırlı olsun.Kaç aylık hamilesiniz bilmiyorum ama çok bunalirsaniz taksi tutup yine gidin.
Bende senleyim o zaman:) sen nasıl baş ediyorsun peki?Aaa benim kocamın aynısının tıpkısının morciverti
Haklıyız bacım, sonuna dibine köküne kadar.
Ben direniş başlattım #direnmüge modundayım, seni de beklerim
Carsi uzak ve 32haftalik hamileyim tek başıma gidemem otobusle tansiyonum düşüyor çünkü hafta ici oldugu icin herkes yoğun çalışıyor kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. Cumartesi esimin beni bu kadar oyalayacagini bilsem zaten o günden cikardim esime hic eyvallah etmezdimkusura bakmada elın ayagın yokmu kendin git carsıya be dıye kocanı beklıyorsun. hıc mı arkdasım yok allah aşkına ara bir arkdaşını cik sende
Canım sürekli tansiyonum düşüyor yanımda biri olmadan gidemem o yüzden. Normal de tansiyon sorunum olmadan bebekte kucukken gittim zaten ama artık tek çıkmaya korkuyorumhamiıkte bşr bahane degıl son güne kadar cıktım gezdım. sonucta hıc birseyın garantisi yok 7 aylıkta dogabılır. ben olsam benı takmıyano bem hıc takmam. kendı başınada git
Hayırlı dogumlar. Az kalmış gerçekten. Korkmakta haklısın ama bu böyle olmaz sende farkindasin. O zaman sende kafanı eseni yapacaksın. Onun kulu kolesi değilsin. Gitmek isemiyorsan gitme. Agizlarina laf ver ne olacak yani. Hamileyim de çık işin içinden. Çarşıya gitmek içinde söyle yap. Haftasonu çağır arkadasini onunla birlikte yapın. Ay var ya surasini okuya okuya tiksindim erkek milletinden. Bu ne bencillik bir de son haftalardaymissiniz. O disarida fink atarken bir şey olsa mesela. Zaten bir onlar bunalıyor sıkılıyor. Onlarin hayatı zor. Taviz veremezler ama biz vermek zorundayizzzz nedennn? Çünkü kadiniz. Fedakar olmaliymisiz.Nerde yazıyorsa. Onlar? Onlar errrkekkkk idare edilmeliler. Maazallah paşa çünkü hepsi. Bende evli değilim bir şey değilim nasil dolduysam artik. Konu sahibi yukarida yazdiklarim şahsına değil. Genel olarak toplumun bakışı. Yanlış anlama olur mu?2gün önce abisi bizdeydi canim ve bugün saat 15.30da davet edildik yani o saatte bizi davet ediyosa baska planimizin oldugunu da anlayabilir diye düşünüyorum
Canım Ben susarim guzellikle konusmaya anlatmaya çalışırım ama esim tam bi beton kafa anlamaz ne zaman ki ben kavga edip konuşmam onunla tepkimi çok sert bi sekilde belli ederim adam melek olur ki bu da sabrimin sonunda olur zaten. Simdi tepkimi koymazsam Eşim cok rahat bi sekilde devam etcek bensiz plan yapip uygulamaya
Çok haklısın benim eşim zaten son damlaya kadar kullanir bu da son damla oldu güya kendince emri vaki yapmiyor bana soruyor ama aklında zaten gitmek var onun.
Bebeğe alacam bi kaç sey vardı o yüzden çıkmak istedim o da ancak 1saat sürer zaten. Abisine gitmeden önce gitmemiz cok zor zaten okuldan 6da çıkıyoruz gidene kadar 7oluyor. Yemege cagirdiklari icin carsidan sonra gitmemiz imkansız olurdu
Teşekkür ederim canim 32.haftadayiz artik son haftalara yaklasiyoruz ve yanimda birileri olmadan gitmeye korkuyorum. Hafta ici olduğu içinde hic bi arkadasimi cagiramiyorum
Bende senleyim o zaman:) sen nasıl baş ediyorsun peki?
Haklısın ama ben olsam daha fazla tepki gösterir abisi gil i pazar günü yemeğe davet etmezdim gidip gezer başla bir gün davet ederdimMerhaba kızlar bugün eşimle tartıştık ve benim canım çok sıkıldı sizde okuyup yorum yapar mısınız ben abartiyor muyum?
Esimle gecen hafta cumartesi çarşıya gidip gezeriz diye düşünmüştüm ama arkadaşlarıyla plan yaptığını söyledi bende tamam o zaman sen arkadaşlarınla takil pazar gunu çıkarız dedim. Ben cumartesi evde tek başıma oturdum ve resmen patladim sıkıntıdan. Aksam eve geldi yarın abimleri yemege davet edelim dedi. Bende çarşıya gitcektik ya dedim ama madem istiyorsun cagiralim dedim. Oda yarın kahvaltidan sonra gideriz dedi. Aksam misafir gelecek ben koştur kostur carsiya gidecem. Sabah kalktim gitmeyelim dedim yarın aksam gideriz dedim yarin toplantı var ben sabah erken cikacam yorgun olurum dedi. Ben yine bise demedim pazartesi sabah dedi ki aksam havuza gitcem dedi. Bende hani sen yorgun olurdun gidip nasıl yuzeceksin dedim, anladı kizdigimi ben seni salı akşamı götürürüm dedi. Ben yine bise demedim tamam dedim. Dün toplantı 3te bitti toplantıdan sonra gitti yüzdü 6da geldi aksam 8de halı saha maçına gitti yorgun olan adam. Ben kızdım söz verdim gitmem lazim dedi, sabah kalktik ben soğuk davrandım tabi. Ben söz verdim bugün seni çarşıya goturcem dedi. Bende tamam dedim. Okuldayken arıyor abim aksam yemege davet etti diyor. Bende sözünü unuttun mu dedim yok sen ne.diyorsan o olsun dedi sonra da hazırlık yapmislardir ayip olur dedi. Bende sen kararını vermisin bana niye soruyorsun dedim. Yüzüne kapattım telefonu. Sonrada eve gelince tartistik şimdi abisindeyiz.
Herkese verdiğin sözü tutuyorsun beni 4gündür oyaliyorsun dedim. abisine yok gelemem demek ayip olurmus. Sizce ben tepkimde haksiz miyim?
Ben sırf o istiyor diye tamam diyorum. Onu kisitlayip engellemek istemedigim icin. Her defasinda da istegimi guzelce anlattim Anlar belki diye ama anlamak yerine beni çileden çıkardı su an konusmuyorum.Sen herseye tamsm, sen bilirsin dersen,
Ne bekliyorsunki? Adam takiliyo kafasina
Göre
Sen erkek cocuk doguramassin olsa olsa senin kızın olur diyen cahil bi annenin büyüttüğü biriyle evliyim maalesef, ona rağmen çok şükür ki eşim kadinlarin el üstünde tutulmasi gerektiğini soyler yaparda zaten. Ama arada o geçmişten gelen annenin buyuturken yaptığı yanlislarin izlerini gorebiliyorum.Hayırlı dogumlar. Az kalmış gerçekten. Korkmakta haklısın ama bu böyle olmaz sende farkindasin. O zaman sende kafanı eseni yapacaksın. Onun kulu kolesi değilsin. Gitmek isemiyorsan gitme. Agizlarina laf ver ne olacak yani. Hamileyim de çık işin içinden. Çarşıya gitmek içinde söyle yap. Haftasonu çağır arkadasini onunla birlikte yapın. Ay var ya surasini okuya okuya tiksindim erkek milletinden. Bu ne bencillik bir de son haftalardaymissiniz. O disarida fink atarken bir şey olsa mesela. Zaten bir onlar bunalıyor sıkılıyor. Onlarin hayatı zor. Taviz veremezler ama biz vermek zorundayizzzz nedennn? Çünkü kadiniz. Fedakar olmaliymisiz.Nerde yazıyorsa. Onlar? Onlar errrkekkkk idare edilmeliler. Maazallah paşa çünkü hepsi. Bende evli değilim bir şey değilim nasil dolduysam artik. Konu sahibi yukarida yazdiklarim şahsına değil. Genel olarak toplumun bakışı. Yanlış anlama olur mu?
Bana gecen hafta ici davet edelim dedi. Bende hafta ici okul var temizlik ve yemek yapamam haftasonu cagiririz dedim. O yüzden cagiralim dedim yine yok dese bu hafta icine kalacakti çünküHaklısın ama ben olsam daha fazla tepki gösterir abisi gil i pazar günü yemeğe davet etmezdim gidip gezer başla bir gün davet ederdim
Maalesef ailem burda yok hafta sonuna denk gelseydi zaten dediğin gibi arkadasimi cagirirdim, normalde yapacağım bi is icin onu beklemem. Ben planimi yaparim sadece otobusle gitmek gözümde büyüdü o yüzden ondan boyle bise rica ettim. Su an zaten gerekeni yapıyorum konusmuyorum. Oda sen haklisin demeye başladıÇarşıya gitmek için yalvarmak yerine, herhangi bir arkadaşınla yada kardeşinle çıksan hem iyi bir ders verirdin, hem daha az gerilir sinirlenirdin.
Niye dört gündür yalvarıyorsunuz ki. Bir dedin iki dedin baktın anlamıyor kendi planını yapacaksın bak bakalım bir daha bu tip bencillikler yapabiliyor mu?
Tamam ben agresifimdir benimki de abartılı ama bu kadar iyi niyet ve sabır da abartılı. Artık dişinizi çıkarın bence
Merhaba kızlar bugün eşimle tartıştık ve benim canım çok sıkıldı sizde okuyup yorum yapar mısınız ben abartiyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?