- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi JewelryBonney
-
normal bir site, kötü bir yer değil ama paylaştığı resimler kötü. savunması ise sitede begeni topluyordum resimleri paylaşınca takipçi sayım arttı, hem de dikkat edersen kadınların vücut yapısı sana benziyor yani sen tam zevkime goresin oldu. Bu da sıvamak oluyor sanırım.
resimlerin çoğu da japon ya da koreli kadınlar bir de birkaç ünlü. öyle içime oturdu ki o kadınların oynadığı filmleri izleyemiyorum, nerede bir asyalı kadın görsem aklıma geliyor.bakmaz olur mu canım ya?hatta resimleri ordan kopyalayıp sitede paylaşıyor bile olabilir.
Dediğim gibi ya araştırmayacaksın böyle bişey yokmuş gibi davranacaksın ya da restini çekip olacakaları izleyeceksin.
Ama bil her iki durumda da durduramazsın onu.
He tasvip ediyor muyum? asla.kesinlikle tepkini koymalısın bence.
Edit: yaşın kaç bilmiyorum ama tepkin asla çocukça değil, seni sindirebilmek için her işine gelmeyen konularda "yaşın küçük çok büyütüyosun" falan deyip geri adım atmanı sağlayabilir.izin verme hatta böyle cümlelerde kurmasın mümkünse.
normal bir site, kötü bir yer değil ama paylaştığı resimler kötü. savunması ise sitede begeni topluyordum resimleri paylaşınca takipçi sayım arttı, hem de dikkat edersen kadınların vücut yapısı sana benziyor yani sen tam zevkime goresin oldu. Bu da sıvamak oluyor sanırım.
aslında beni acayip kıskanıyor, kendisi aşırı korumacı, ilk söylediğinizi yapmak istemediğini biliyorum çünkü aynısını ben söyleyice yok artık asla falan demişti.Adam belli ki sapik. Baskalarina gostermekten zevk aliyor. Hani su pis adamlar olur ya karisini gozu onundr baskasiyla yatmasini isterler, onun gibi bir sey Allahim korusun. Bence uzak durun. Hem size de benzedigini söylemiş. Buyuk tehlike.
Ayrica yasiniz kac? 15 yaş cok fazla .
Yasiniz cok küçük 35 yasindaki bir adam 20 yasindaki bir insanlar neden sevgili olur ki? Ondan nasil bu kadar eminsiniz? Evlenmemis mi hic? Ya da evli olmadigina rmin misiniz? Bence o kadar cok guvenmeyin. Böyle bir sey de bile tepkisi basit olmuş.. Ben asla guvenmezdim. Senin yasin ondaki fantezi duygusunu anlayamayacak kadar küçük. ..aslında beni acayip kıskanıyor, kendisi aşırı korumacı, ilk söylediğinizi yapmak istemediğini biliyorum çünkü aynısını ben söyleyice yok artık asla falan demişti.
yaşım 20 bu arada. benzeme derken de ben 34 bedenim o kadınlar da hep öyleydi onu kastetti. içimi rahatlatmaya çalıştı kendi çapında ama daha beter oldu tabi.
aslında beni acayip kıskanıyor, kendisi aşırı korumacı, ilk söylediğinizi yapmak istemediğini biliyorum çünkü aynısını ben söyleyice yok artık asla falan demişti.
yaşım 20 bu arada. benzeme derken de ben 34 bedenim o kadınlar da hep öyleydi onu kastetti. içimi rahatlatmaya çalıştı kendi çapında ama daha beter oldu tabi.
var evet. o da ben de bu konuda aktifizdir ama ben sevgilim varken asla başka erkeklere bakmam.Bana çok garip gelmedi ya, diğer erkeklerden farkı baktığı fotoğrafları diğer insanlar da baksın diye paylaşıma sunması sadece. Bu sayede daha çok takipçi topladığı doğrudur. Hesabın gizli olması da sizin bu olaya çok tepki göstermenizden kaynaklanmıştır. Kadınların vücut tipleri benziyor muydu hakikaten sizinkine? :)
Bir de aranızda cinsellik var mı bilmiyorum ama sevgiliniz fanteziye açık bir insan gibi geldi bana.
oğlakBurcu ne sevgilinin?
bir de resimlerin altında sexy falan yazıyordu iyice tepem attı. buna karşı savunması da o yazıları benim fotoğrafını paylaştığım kişiler yazmış, ben onlardan paylaşınca otomatik olarak öyle yazılmış dedi de hiç mantıklı bir açıklama gibi gelmedi
evet ben de öyle demiştim kavgada, lisedeyken abaza dediğim erkek tanıdıklarım bile bunu yapmadı sen neden yapıyorsun diye.Hani resimlere bakmasını falan belki bir derece kabul edebilirim. Ama bunları paylaşması bunun için emek, zaman mesai harcaması sitelere üye olması bana çok normal gelmedi. Yani ben ya sapıklık yada fazlasıyla Large olarak tanımlamayabilirim erkek arkadaşını ..
Bana abes geldi tatlım bide yaşı ergen olsa belki affedilebilir ama yaşını başını almış biri için
var evet. o da ben de bu konuda aktifizdir ama ben sevgilim varken asla başka erkeklere bakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?