- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi JewelryBonney
-
ben aslında çok kıskanctım eskiden. eski erkek arkadaşlarımdan bundan daha basit sebeplerle soğuduğum oldu. ama bunda yapamıyorum.Tek kelime itici.
Bunu tolere edebilecek kadın tanımıyorum ben.
Konu kıskançlık değil kesinlikle bunları paylaşım adı altında bir sisteme dökmeleri.
Merhaba kk üyeleri,
Konu erkek arkadaşım. Aramızda bayağı bir yaş farkı var, 15 yaş. Ama bu benim için pozitif bir durum çünkü ben yaşıtlarımı hem arkadaş hem de sevgili olarak biraz çocuksu bulurum pek iyi anlasamam. kendimden büyüklerle vakit gecirirken daha rahat ve mutluyum. Erkek arkadaşımda da böyle oldu, olgun kişiliği, tutarlı mantıklı ve akıllı olması beni çok etkiledi ve onu çok seviyorum o da beni. Çoğunlukla iyi geçiniyoruz.
Fakat birkaç ay önce aklıma takılan bir konu oldu ve o zamandan beri düşünüyorum.Konu şu; bir gün erkek arkadaşımın internette ismini arattigimda bir sitedeki hesabını buldum. Bu sitede ilgi alanları ile alakali fotoğraf paylaşımlar yapılıyomus. erkek arkadaşım da birkaç konu başlığı altında resimler paylasmis; arabalar, yemekler, erkek modasi, kitaplar, müzik ve KADINLAR. Kadınlar ile ilgili olan dosya ismi de " in an ideal world". dosyayı açtım, içi tamamen ve yarı çıplak kadınlar. görünce sinirlendim uzuldum kavga cikardim hesap sordum o da sildi o konuyu. ama bir süre sonra yine onu araştırırken nasıl oldu bilmiyorum onun yine aynı sitede gizli bir hesapla yine aynı şekilde ve bu sefer 100-200 tane çıplak ve yarı çıplak kadın resimleri paylaştığını gördüm ve işte o zaman yine kıyameti kopardım. bir şekilde gönlümü aldı affettim ama hâlâ kafama takılmış durumda. sizce ben çocuksu davranıp büyütüyor muyum? deneyimsizligimle mi alakali?
Kıskançlık konusuna benim antipatim var. Sokak gırna kadın erkek.. Yani sıyrılmak lazım bu psikolojiden. Sağlıklı bir durum olmadığı aşikar.ben aslında çok kıskanctım eskiden. eski erkek arkadaşlarımdan bundan daha basit sebeplerle soğuduğum oldu. ama bunda yapamıyorum.
bu konular olmasa benim için ideal erkekti her özelliği aklıma yatmıştı da bu çelişti diğerleriyleValla bence bu adam tehlikeli. kesinlikle normal degil. Bi de pek cok oglakta oldugu gibi olgunlasamamis. Onun o yaptigini ergen erkeklet yapar normalde
haklısınızKıskançlık konusuna benim antipatim var. Sokak gırna kadın erkek.. Yani sıyrılmak lazım bu psikolojiden. Sağlıklı bir durum olmadığı aşikar.
Şu durum için ne demek lazım ki, bu alışkanlık gibi bir şeydir. bugün bırakıyorum der yarın yine boş bir vakit bulur bir bakayım der devam eder.
normal bir site, kötü bir yer değil ama paylaştığı resimler kötü. savunması ise sitede begeni topluyordum resimleri paylaşınca takipçi sayım arttı, hem de dikkat edersen kadınların vücut yapısı sana benziyor yani sen tam zevkime goresin oldu. Bu da sıvamak oluyor sanırım.
bu açıdan bakınca olay değişiyor evet. ama içimi rahat ettirmeyi beceremedim nedense.Şimdi şöyle düşünelim. Ben kalkıp burda "dünyanın en idela erkek vücutları" diye bir konu açsam. İçine de yakışıklı kaslı maslı boxerlı erkek fotoğrafları koysam ne olacak. Bu benim fotoğraflarla kendimi tatmin ettiğim anlamına mı gelecek yoksa sadece üzerinde sohbet edilecek bir galeri oluşturduğum mu? Muhtemelen burda pis sapık, ayrıl hemen, bu kadar da olmaz diyen hatunların hepsi orda geyik yapmaya gelecek. Eleştiricez, gülücez eğlenicez. Aynısını erkek yapınca var efendim sapık. Olduuu...
Takmayın kafanıza. Alt tarafı fotoğraf.
bana bu konu da garip geldi. sadece beğeni toplamak için bunu kullanması çirkin geldi.kadın vücudundan menfaat elde ediyormuş yani. af edersin ama toplumumuzda buna başka bir şey deniyor. bence abartmıyorsun kesinlikle. sen aynı şekilde yarı çıplak adamları paylaşsan, hepsinin vücudu sana benziyo yani zevkime göresin desen kim bilir hakkında neler düşünürdü. erkekle kadının namusu aynıdır. erkek yapar kadın yapamaz diye bir şeyi kabul etmiyoruz.
işi sebebiyle arabayı çok sık kullanıyor, şirket arabası zaten pazar hariç arabayı gps ile takip ediyorlar. işi genelde anadolu yakasında oluyor ve kartlar da kadıköy falan yazıyordu. bu konuda bir anormallik yok da neden saklıyor diye içime kurt düşmedi değilbelli ki sizden baska egilimleri de var. isinde gucunde belki olgun ve oturakli biridir bisey diyemicem. ama bu anlattiginiz mevzular karakter anlaminda oturakli oldugundan suphelenmenizi gerektiriyor.
takipci topluyorum gibi bir aciklama yapip zaten seviyesini gostermis.bloggerler var takipci toplamak icin reklam vs yapiyorlar yaslari kemale ermis.boyle bi durum olsa biyerde hak verirsiniz. ciplak ya da yari ciplak fotolarla takipci topladigini savunmak buna alet olmak ve bundan da yuksunmemek benim gozumde poblem ve bence siz abartmiyorsunuz.
masaj kartvizitlerine hic girmiyorum.o da basli basina muamma.ama sunu sormadan edemicem.arkadasiniz nerelerde takiliyor da bu tarz kartvizitleri araba camina asiyorlar ??
bu açıdan bakınca olay değişiyor evet. ama içimi rahat ettirmeyi beceremedim nedense.
ben de bazı anlar sizin gibi düşünüyorum, yanlış yapıyormuş hissi doğuyor içime, ve ben aşık olduğumda mantığımla çelişirim. yine öyle mi yapıyorum diye huzurum kaçıyor. onunlayken gerçekten mutluyum ama ya bunlar benim gözümü kör ediyorsa diye düşünmüyor değilim.Yaşadıklarını kısmen yaşamış biri olarak söylemeliyim ki çok yanlış bir yoldasın. Bende senin gibi yaşıtlarıyla çok anlaşamayan biriyim. Eski erkek arkadaşımla aramda 8 yaş fark vardı, seninki kadar bile değil. İlişkim çok şahane, çok mükemmel geliyordu. Ama günün birinde mantıklı kafayla dönüp geriye baktığımda aradaki yaş farkıyla ve tecrübeleriyle beni bir güzel parmağında oynattığını, kuklası gibi olduğumu gördüm. Ve nişan attım evllikten döndüm, şimdi yaşıma daha uygun biriyle çok ama çok mutluyum. 15 yaş nedir ? Bu olağandışı bir yaş farkı. Kendi yaşıtlarınla anlaşamaman bu kadar fazla yaş farkı olan bir ilişki yaşamanı gerektirmez. 4,5 hatta 6 yaş idealdir ama bu kadarı çok fazla. Bu kadar yaş farkı olan biri seni açıkça aldatsa bile bir şekilde tecrübesini ve olgunluğunu kullanarak hem seni ayakta uyutur hemde kendini bir güzel affettirir. Cahilliğinden yararlanır yani. Ki seninkide anladığım kadarıyla fazlasıyla cahilliğinden yararlanıyor. Yarı çıplak kadın resimleri paylaşan bir erkek uçkuruna çok düşkün erkek demektir. Ve senden beklentiside bu yönde olacaktır. Ayrıca yan yana ne derece yakışıyorsunuz çok merak ettim. Beni eski erkek arkadaşımın yanında kızı zannedenler oluyordu, 8 yaş farka rağmen. Bana kalırsa kendini daha fazla kullandırma. Gönlüne ve yanına yakışan birini bul. Bu ilişki geriye dönüp baktığında pişmanlık olarak kalacak hayatında, dinle sözümü. Kendimden biliyorum.
Bence abartmıyorsun. 100-200 adet nu kadın resmi diyorsun.bir de resimlerin altında sexy falan yazıyordu iyice tepem attı. buna karşı savunması da o yazıları benim fotoğrafını paylaştığım kişiler yazmış, ben onlardan paylaşınca otomatik olarak öyle yazılmış dedi de hiç mantıklı bir açıklama gibi gelmedi
genelde bana sen yaşına göre olgunsun der, o şekilde davranır ama kıskançlık konusunda mantığımı yitirip çocuksu davrandığımı söyler.Kendinizi onun yerine koymanız yeterli bence. Bu arada bizim de 15 yaşa yakın fark var aramızda. Bana anormal gelmiyor o yüzden ama her ilişkinin dinamiği farklıdır. Eşim bana hiç çocukluk ediyorsun demedi mesela. Hep çok olgun bir kadınsın, seninle karşılaştığım için çok şanslıyım dedi. Alacağı her kararda bana danışır sen daha iyi bilirsin diye. Bu önemli. Sevgilin sana çocuk muamelesi yapıp her istediğini yaptırıyor, her dediğini yutturuyor da olabilir. Kesin bir şey ilişkinin içinde olmadan söylenemez bu konuda.
Şimdi şöyle düşünelim. Ben kalkıp burda "dünyanın en idela erkek vücutları" diye bir konu açsam. İçine de yakışıklı kaslı maslı boxerlı erkek fotoğrafları koysam ne olacak. Bu benim fotoğraflarla kendimi tatmin ettiğim anlamına mı gelecek yoksa sadece üzerinde sohbet edilecek bir galeri oluşturduğum mu? Muhtemelen burda pis sapık, ayrıl hemen, bu kadar da olmaz diyen hatunların hepsi orda geyik yapmaya gelecek. Eleştiricez, gülücez eğlenicez. Aynısını erkek yapınca var efendim sapık. Olduuu...
Takmayın kafanıza. Alt tarafı fotoğraf.
abartmamışsın, haklısın. hatta ikinci olması daha kötü bir yanlış.Merhaba kk üyeleri,
Konu erkek arkadaşım. Aramızda bayağı bir yaş farkı var, 15 yaş. Ama bu benim için pozitif bir durum çünkü ben yaşıtlarımı hem arkadaş hem de sevgili olarak biraz çocuksu bulurum pek iyi anlasamam. kendimden büyüklerle vakit gecirirken daha rahat ve mutluyum. Erkek arkadaşımda da böyle oldu, olgun kişiliği, tutarlı mantıklı ve akıllı olması beni çok etkiledi ve onu çok seviyorum o da beni. Çoğunlukla iyi geçiniyoruz.
Fakat birkaç ay önce aklıma takılan bir konu oldu ve o zamandan beri düşünüyorum.Konu şu; bir gün erkek arkadaşımın internette ismini arattigimda bir sitedeki hesabını buldum. Bu sitede ilgi alanları ile alakali fotoğraf paylaşımlar yapılıyomus. erkek arkadaşım da birkaç konu başlığı altında resimler paylasmis; arabalar, yemekler, erkek modasi, kitaplar, müzik ve KADINLAR. Kadınlar ile ilgili olan dosya ismi de " in an ideal world". dosyayı açtım, içi tamamen ve yarı çıplak kadınlar. görünce sinirlendim uzuldum kavga cikardim hesap sordum o da sildi o konuyu. ama bir süre sonra yine onu araştırırken nasıl oldu bilmiyorum onun yine aynı sitede gizli bir hesapla yine aynı şekilde ve bu sefer 100-200 tane çıplak ve yarı çıplak kadın resimleri paylaştığını gördüm ve işte o zaman yine kıyameti kopardım. bir şekilde gönlümü aldı affettim ama hâlâ kafama takılmış durumda. sizce ben çocuksu davranıp büyütüyor muyum? deneyimsizligimle mi alakali?
Kıskançlık bence de biraz sıkıntılı biraz çocukça bir tutum. Biraz daha takip et bakalım başka falsoları var mı diye.genelde bana sen yaşına göre olgunsun der, o şekilde davranır ama kıskançlık konusunda mantığımı yitirip çocuksu davrandığımı söyler.
ben de düşündüm, tek eşliliğe yatkın değil mi diye, ama hem geçmişini hem de bana davranışını düşünürsem gayet sadık biri. benden başkasını gözü görmüyor diye düşünür herkes. bana da bunu söylüyor, sadece seni seviyorum, bana göre en güzel ve zevkime tam anlamıyla uyan sensin, o resmini paylaştığım kadınları dış görünüş olarak tarzıma yakın oldukları için paylaştım ama tarzım tam anlamıyla sensin demişti.Bence abartmıyorsun. 100-200 adet nu kadın resmi diyorsun.
Hadi nette paylaştı da, bu kadar resmi nerden, ne ara topladı? Demek bayağa vakit ayırmış bu kadın resimlerini biriktirme hususuna. Bu kadar zaman resim toplamak için geçirdiyse, kafası ne kadar böyle işlerle meşgul siz düşünün.
Olgunluk yaşla değil işte; bu yaptığı iş daha çok ergenlere yakışır bir tutum.
Sizin yaşınız kaç? Bilmiyorum, arkadaşınız sanki realde kadınlara olan çekingenliği, iç dünyasında bir patlama oluşturmuş Siber alemde tanıdığınız adamdan farklı bir persona sergilemesi bundan.
Sorun olabilir mi, olabilir...eğer pratikte doyumsuz bir hale dönüşürse özellikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?