Abartıyor muyum yoksa gerçekten rahatsız olmalı mıyım?

Kendini sorgulaman güzel. Ama sorguladıktan sonra hatalarına devam edersen orada sıkıntı var demektir. Ki onla mutluysan, doğru bir ilişki de yaşayacağın mutluluğu düşün birde.

Kıskançlık bence de biraz sıkıntılı biraz çocukça bir tutum. Biraz daha takip et bakalım başka falsoları var mı diye.
çok da takip edemiyorum. uzak oturuyoruz çok sık görüşmüyoruz.
Kesinlikle böyle. İnternette "estetik" kadın fotoğrafları paylaşıyor diye bir insana sapık denilemez.
estetik değil de pozlar daha çok erotik gibiydi sanatsaldan öte.

yarın bir gün evlenseniz senin de fotolarını beğeni toplamak için yayınlayabilir diye düşündüm istemsiz. sonuçta sen de kadınsın onlar da kadın. tuhaf ve çok iğrenç gerçekten..
bir ara facebook arka plan resmi de kadınlardan oluşuyordu. onlar erotik değildi ama sonuçta yarı çıplak. onları kaldırsan iyi olur yanlış anlaşılabilir dedim. o da senin resmini koymak isterim ama öyle bir şansım yok sanırım dedi. yarı çıplağı mı kastetti anlamadım gerçi.

sen bence bunu iyi incele bacım. bazı teşhirciler var böyle. karısını sergilemekten memnuniyet duyanlar. veya karısını başka adamla bir araya getirip izleyenler filan. bu bana öyle bir izlenim verdi niyeyse. yanlış düşünüyor da olabilirim ama dediğim gibi incele sen.

Kendini sorgulaman güzel. Ama sorguladıktan sonra hatalarına devam edersen orada sıkıntı var demektir. Ki onla mutluysan, doğru bir ilişki de yaşayacağın mutluluğu düşün birde.

çoğu zaman iç ses doğruyu gösterse de cesaret edip ani değişimler yapmakta kararsız kalıyorum. hayırlısı neyse o olsun, zaten olacağına varır bir şekilde, durup dururken tadımızı kaçırmayayım diye erteliyorum.

feci sıvamak hemde :)

başka erkekler konusunda o çok kıskanç bana karşı. benim yanıma gelip arkadaşça konuştuklarında ya da benden başka biri hoşlandığında çok sinirleniyor. bunu yapacağını sanmıyorum.

ihtimaller ihtimaller :)
her ihtimale açık olmak lazım haklısınız, mesela böyle erotik resimler paylaşmasını beklemezdim, ama oldu. işin kötüsü bir yakını bir tanıdığı rastlasa bu adam ne yapıyor der, ne düşünür onun hakkında diye de üzüldüm, kendine sapık imajı vermeyi göze almasına da sinirlendim.

valla bana göre mide bulandırıcı herhalde bozulurdum yani, ne büyütmesi çok haklısın.Cevabı ne oluyor bu beyefendinin ,siz nasıl bu adama 2.hatasında bile tahammül gösteriyorsunuz.
cevabı şu, o sitede tarzıma yakın araba, kıyafet falan da paylaşıyorum, tarzıma yakın kadınları da paylaştım( sanki milletin çok umruna onun tarzına yakın kadınlar). sonra beğeni alınca da daha çok paylaştım dedi

google'da ismini arattım ilk seferinde. bu sitedeki hesabını buldum kendi ismiyle açtığı. bir de nick olarak sık sık kullandığı isminden oluşan bir kısaltma var. ikinci seferde de nedense bunu arattım google'da. içime mi doğdu artık bilmiyorum. bu sefer de profil resmindeki kedisi kendi kedisi olduğu için o olduğunu anladım. şansa buldum biraz.

evlenmem şu anda mümkün değil çünkü ailem ilişkimizi öğrendiğinde kıyameti koparmıştı. asla istemediklerini söylemişti. ve şu an öğrenciyim, ailemle yaşıyorum onlara bağlıyım ve birkaç yıl iyi bir şekilde devam ettirdiğimiz ilişkimiz olsun ki aileme karşı onu savunmamda bu artı puan olsun diye düşünüyorum. ailem ya o adam ya biz dediği için şu an evi terk edip gidemem.

Jewelry, sen 21-22 yaşında bir kız, bunları yapanda 36-37 yaşında bir adam mı?

Normal değil; hani normalse sen aynısını erkek resimleriyle yap...tarzım olan resimleri paylaştım dersin. Görelim tepkisini.

Jewelry, sen 21-22 yaşında bir kız, bunları yapanda 36-37 yaşında bir adam mı?

Normal değil; hani normalse sen aynısını erkek resimleriyle yap...tarzım olan resimleri paylaştım dersin. Görelim tepkisini.
ben 20 yaşındayım o da 35.
ben de aynı şeyi söyledim ama kendisi sırf eşitlik olsun diye böyle yapman çok saçma dediği için ve ona nispet olarak yaptığımı düşünüp ciddiye almayacağını bildiğim için vazgeçtim.

ne buyutmesi Allah askina?
biz kadinlarin da surekli kendini suclamasi cildirtir..
hos mu, dogru mu yaptigi?

çevresi de onun gibidir belki. öbür türlü olsa tepkilerden çekinmesi lazım.

ben olsam napardım diye düşündümde aynı sitede bi hesap açar bende erkek resimleri falan paylaşırdım. zenci falan olabilir bunu bilmesini sağlardım. evet mide bulandırıcı ama yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…