- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi JewelryBonney
-
Kendini sorgulaman güzel. Ama sorguladıktan sonra hatalarına devam edersen orada sıkıntı var demektir. Ki onla mutluysan, doğru bir ilişki de yaşayacağın mutluluğu düşün birde.ben de bazı anlar sizin gibi düşünüyorum, yanlış yapıyormuş hissi doğuyor içime, ve ben aşık olduğumda mantığımla çelişirim. yine öyle mi yapıyorum diye huzurum kaçıyor. onunlayken gerçekten mutluyum ama ya bunlar benim gözümü kör ediyorsa diye düşünmüyor değilim.
bana bu konu da garip geldi. sadece beğeni toplamak için bunu kullanması çirkin geldi.
çok da takip edemiyorum. uzak oturuyoruz çok sık görüşmüyoruz.Kıskançlık bence de biraz sıkıntılı biraz çocukça bir tutum. Biraz daha takip et bakalım başka falsoları var mı diye.
estetik değil de pozlar daha çok erotik gibiydi sanatsaldan öte.Kesinlikle böyle. İnternette "estetik" kadın fotoğrafları paylaşıyor diye bir insana sapık denilemez.
bir ara facebook arka plan resmi de kadınlardan oluşuyordu. onlar erotik değildi ama sonuçta yarı çıplak. onları kaldırsan iyi olur yanlış anlaşılabilir dedim. o da senin resmini koymak isterim ama öyle bir şansım yok sanırım dedi. yarı çıplağı mı kastetti anlamadım gerçi.yarın bir gün evlenseniz senin de fotolarını beğeni toplamak için yayınlayabilir diye düşündüm istemsiz. sonuçta sen de kadınsın onlar da kadın. tuhaf ve çok iğrenç gerçekten..
bir ara facebook arka plan resmi de kadınlardan oluşuyordu. onlar erotik değildi ama sonuçta yarı çıplak. onları kaldırsan iyi olur yanlış anlaşılabilir dedim. o da senin resmini koymak isterim ama öyle bir şansım yok sanırım dedi. yarı çıplağı mı kastetti anlamadım gerçi.
Kendini sorgulaman güzel. Ama sorguladıktan sonra hatalarına devam edersen orada sıkıntı var demektir. Ki onla mutluysan, doğru bir ilişki de yaşayacağın mutluluğu düşün birde.
feci sıvamak hemde :)normal bir site, kötü bir yer değil ama paylaştığı resimler kötü. savunması ise sitede begeni topluyordum resimleri paylaşınca takipçi sayım arttı, hem de dikkat edersen kadınların vücut yapısı sana benziyor yani sen tam zevkime goresin oldu. Bu da sıvamak oluyor sanırım.
başka erkekler konusunda o çok kıskanç bana karşı. benim yanıma gelip arkadaşça konuştuklarında ya da benden başka biri hoşlandığında çok sinirleniyor. bunu yapacağını sanmıyorum.sen bence bunu iyi incele bacım. bazı teşhirciler var böyle. karısını sergilemekten memnuniyet duyanlar. veya karısını başka adamla bir araya getirip izleyenler filan. bu bana öyle bir izlenim verdi niyeyse. yanlış düşünüyor da olabilirim ama dediğim gibi incele sen.
başka erkekler konusunda o çok kıskanç bana karşı. benim yanıma gelip arkadaşça konuştuklarında ya da benden başka biri hoşlandığında çok sinirleniyor. bunu yapacağını sanmıyorum.
her ihtimale açık olmak lazım haklısınız, mesela böyle erotik resimler paylaşmasını beklemezdim, ama oldu. işin kötüsü bir yakını bir tanıdığı rastlasa bu adam ne yapıyor der, ne düşünür onun hakkında diye de üzüldüm, kendine sapık imajı vermeyi göze almasına da sinirlendim.ihtimaller ihtimaller :)
valla bana göre mide bulandırıcıherhalde bozulurdum yani, ne büyütmesi çok haklısın.Cevabı ne oluyor bu beyefendinin ,siz nasıl bu adama 2.hatasında bile tahammül gösteriyorsunuz.
cevabı şu, o sitede tarzıma yakın araba, kıyafet falan da paylaşıyorum, tarzıma yakın kadınları da paylaştım( sanki milletin çok umruna onun tarzına yakın kadınlar). sonra beğeni alınca da daha çok paylaştım dedibende bunu anlamıyorum nasıl başka sitelerde hesabı bulunuyor nasıl aratılıyor.
hakkaten bilmediğim için soruyorum.
bazen kızlar diyor ki şifresini çözdüm herşeyi gördüm falan nasıl çözülüyor nasıl bir araştırma anlamıyorum gerçektem
konuyla ilgili ise böyle bir şey herkesi tabiki rahatsız eder...
heleki nete bağımlıysa daha neler neleri vardır kimbilir.
evlenmem şu anda mümkün değil çünkü ailem ilişkimizi öğrendiğinde kıyameti koparmıştı. asla istemediklerini söylemişti. ve şu an öğrenciyim, ailemle yaşıyorum onlara bağlıyım ve birkaç yıl iyi bir şekilde devam ettirdiğimiz ilişkimiz olsun ki aileme karşı onu savunmamda bu artı puan olsun diye düşünüyorum. ailem ya o adam ya biz dediği için şu an evi terk edip gidemem.İnternet üzerinden cinsel tatmin sağlamaya çalışmak.Bana çok çirkin ve yanlış geliyor.
Madem karşılıklı seviyorsunuz evlenin ve o da helal yoldan cinsel isteklerini tatmin etsin.Hazır sizin gibi çıtırı bulmuşken :))
ben 20 yaşındayım o da 35.Jewelry, sen 21-22 yaşında bir kız, bunları yapanda 36-37 yaşında bir adam mı?
Normal değil; hani normalse sen aynısını erkek resimleriyle yap...tarzım olan resimleri paylaştım dersin. Görelim tepkisini.
evet, sanırım her açıdan %100 olgun olan erkek yok. ne kadar büyürlerse büyüsünler, olgunlaşsınlar ama olmuyor sanırım.Demek ki sandığın kadar olgun değilmiş adam ergen triplerinde
ne buyutmesi Allah askina?Merhaba kk üyeleri,
Konu erkek arkadaşım. Aramızda bayağı bir yaş farkı var, 15 yaş. Ama bu benim için pozitif bir durum çünkü ben yaşıtlarımı hem arkadaş hem de sevgili olarak biraz çocuksu bulurum pek iyi anlasamam. kendimden büyüklerle vakit gecirirken daha rahat ve mutluyum. Erkek arkadaşımda da böyle oldu, olgun kişiliği, tutarlı mantıklı ve akıllı olması beni çok etkiledi ve onu çok seviyorum o da beni. Çoğunlukla iyi geçiniyoruz.
Fakat birkaç ay önce aklıma takılan bir konu oldu ve o zamandan beri düşünüyorum.Konu şu; bir gün erkek arkadaşımın internette ismini arattigimda bir sitedeki hesabını buldum. Bu sitede ilgi alanları ile alakali fotoğraf paylaşımlar yapılıyomus. erkek arkadaşım da birkaç konu başlığı altında resimler paylasmis; arabalar, yemekler, erkek modasi, kitaplar, müzik ve KADINLAR. Kadınlar ile ilgili olan dosya ismi de " in an ideal world". dosyayı açtım, içi tamamen ve yarı çıplak kadınlar. görünce sinirlendim uzuldum kavga cikardim hesap sordum o da sildi o konuyu. ama bir süre sonra yine onu araştırırken nasıl oldu bilmiyorum onun yine aynı sitede gizli bir hesapla yine aynı şekilde ve bu sefer 100-200 tane çıplak ve yarı çıplak kadın resimleri paylaştığını gördüm ve işte o zaman yine kıyameti kopardım. bir şekilde gönlümü aldı affettim ama hâlâ kafama takılmış durumda. sizce ben çocuksu davranıp büyütüyor muyum? deneyimsizligimle mi alakali?
her ihtimale açık olmak lazım haklısınız, mesela böyle erotik resimler paylaşmasını beklemezdim, ama oldu. işin kötüsü bir yakını bir tanıdığı rastlasa bu adam ne yapıyor der, ne düşünür onun hakkında diye de üzüldüm, kendine sapık imajı vermeyi göze almasına da sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?