Abartıyor muyum yoksa kirilmam alinmam normalmi?

Meleknazın yorumuna ek olarak,aradı aramadı mesaj yazdı yazmadı.......çok çocukca şeyler.eve vardım diye emsaj atmana gerek yok.Merak eden arar.Mesaj attın cevap vermeyince acaba ablamdayım diye aramamıştır gibi tesellilere gerek yok.Sen yazdıysan cevap yazar.Anladığım kadarıyla bir çocuğu var.Düşünce yapınız,hayata bakışınız meşakatleriniz farklıdır.Herkesi kendin neyden hoşlanıyorsan öyle olmasını bekleme.Sen mesajı seviyorsun ama o sevmiyor.Zorlamaya gerek yok.Üstüne de düşme bence.

kim bu yaaa ben anlayamadım cnm

haklısın konuşuncada bunları söyledik zaten şimdi oda yazıyorda arıyorda çok şükür. hallettik herşeyi :) evet bir çocuğu var ama kendisiyle sadece hafta sonları kalıyor. o zamanlardada genelde beraber vakit geçiriyoruz :) hayata bakışımız yada düşünce yapımız aslında birebir örtüşüyor sadece yaşanmışlıklarımız farklı ancak birbirimizle iyi anlaştığımız için sıkıntı yaşamadık hiç taaa ki bu olaya kadar oda tamamen ters anlaşılmalardan zamanlamalardan kaynaklı olmuş. çok şükür ki çözüldü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…