Abartıyor muyum?

Zaten öyle yapıyorum fotoğtaf özellikle video istiyorum çünkü fotoğrafta anlık gülümseme yakalayabilirler ama videoda pek mümkün değil.
Allah yardımcınız olsun , konu evlat olunca işler değişiyordur çocuğum yok ama hassasiyetinizi anlayabiliyorum .
Çocuk Gelişimi bölümü mezunuyum lise stajımı yaparken beni o kadar zorladılar ki anlatamam üniversite de bölüme devam etmedim o derece düşünün o yüzden çok rahatlıkla söyleyebiliyorum şunu yapamıyorlarsa gercekten ısı bıraksınlar kımse kımseyı ne magdur etmelı ne de hakkına gırmelı

Bugün arayacağım hatta annemi habersiz yollayadabilirim ... İnanın bana kalsa ilk okula kadar ben bakacaktım ama şartlar malesef bunu gerektiriyor kızım derdini cümle ve davranış olarak çok rahat anlatır gün içinde neler yaşadağını anlatabiliyor azıcıkta ona güvenerek yazdırdım ama içim içimi yemiyor değil..

Ne anlamda zorladılar çok merak ettim . Velilerden yana mı sıkıntı yaşadınız
Evet bencede bu kadar küçük durumlarda bile tahammüleri yok gibi

Gerçekten gözümü açtınız ben acaba diyordum ama demekki haklıymışım abartmakta ki daha da üstlerine gitmeye karar verdim. Özellikle bu yorumdan sonra. 29 Yıllık kurumuz diyorlar aslında ama 29 yıl böyle gittiyse işler vay o çocukların haline

İşleri bu değil mi zaten? Çocukların öz bakımlarıyla ilgilenecekler, güvenliklerini sağlayacaklar, karınlarını doyuracak, oyun oynatacaklar. Eee bahsettiğiniz iki olay, bunların ikisini ihlal ediyor. Ekstradan, alanları olmayan bir iş beklemiyorsunuz ki. Valla söz konusu çocuk olunca böyle eğreti işler tehlikeli. Bunun özel ya da devlet kurumu olmasıyla da alakası yok. Hani biraz daha para vereyim de özele göndereyim demek de çözüm değil. Çözüm gerçekten okulu iyi analiz etmek ve biraz da şans maalesef. Özel okul servislerinde, okullarında çocukların başına gelenleri de biliyoruz, şimdi hatırlatıp kalbimizi dağlamayayım yeniden. O yüzden hiçbir şey eğreti olamaz, öyle bir esneklik payları yok. Titiz olmak, prensipli, kurallı olmak zorundalar. Kendini koruyabilen bir varlıktan bahsetmiyoruz çünkü. Bu kurumları ifşa etmek de lazım aslında. İnsanlar en kıymetli varlıklarını emanet ediyorlar onlara.

Ne anlamda zorladılar çok merak ettim . Velilerden yana mı sıkıntı yaşadınız
Evet bencede bu kadar küçük durumlarda bile tahammüleri yok gibi
Yapamayacağımı anladım ,
Öğretmenler in hepsi öğleden sonra belli bir saat gelince mutfakda toplanır çay kahve keyfi yaparlardı bütün çocuklarıda bir sınıfda toplayıp başına beni koyarlardı stajyer olduğum için , yapım gereği sinirli bir insanım çok fazla gürültüye gelemiyorum migrenim tutuyor karşımdakiler cocuk bişey diyemiyorum butun ezıyetı kendım cektım sonuc olarak zor bela bıtırdım ve devam etmedım sımdı bıle kreslerın onunden gecınce bır heves yok ıcımde bu benım meslegım gıdıp calısayım dıye o kadar ıssız kaldım hıc dusunmedım anaokulunda kresde calısmayı o kadar sılmısım kafamdan

Duydukca oyle üzülüyorum ki bende kreşe vereceğim cocugumu ve o da 2.5 yasinda ve tuvalet egitimi yok onlarin pisik olmasi demek aciyor aciyor diye aglamalari paytak paytak yürümeleri bu ufak bir sey degil kesinlikle

Meslektas arkadasim adi iyi bilinen bir kreste gorev aliyordu. Adi baya baya iyi ....(hala sasiririm)
Bana anlattigi suydu;
, bezli minnoslari aileler onlari almadan hemen once temizliyormus gorevliler. Yani tum gun yanlisliklar devam edip hemen teslimat oncesi şık ve mutlu hale getiriyorlarmiş...
Su bez olayinizi ona benzettim.neyse ki siz ilgili bilincli bir annesiniz.. kurum degisikligi iyi olacak bence.. ah ne diyim ben bunlara ne..

Size sormadan çocuğumuzu nasıl başka bir araçla gönderebilir ki? Üstelik önde ve kucakta yolculuk yapıyor çocuğunuz?
Size haber verselerdi . Kesinlikle kabul edilemez benim için..

Çocuğumun milletin kucağında işi ne ki? Sapıkça geldi.

Bez olayı da kötü. Pişik yapacak kadar rezil etmişler çocuğu.

Ben olsam alırdım buradan.

Siz de sorumsuzsunuz ama hala tuvalet eğitimi olmayan çocuğu kreşe yollamışsınız. 3 yaş bezli gezmek için çok.

kızım 2,5 yaşında . kreşe vermemin sebebi çalışmak zorundayım bakacak kimsem yok. sorumsuz olsam inanın bu meselelere takılmazdım bile.

Duydukca oyle üzülüyorum ki bende kreşe vereceğim cocugumu ve o da 2.5 yasinda ve tuvalet egitimi yok onlarin pisik olmasi demek aciyor aciyor diye aglamalari paytak paytak yürümeleri bu ufak bir sey degil kesinlikle
Size sormadan çocuğumuzu nasıl başka bir araçla gönderebilir ki? Üstelik önde ve kucakta yolculuk yapıyor çocuğunuz?
Size haber verselerdi . Kesinlikle kabul edilemez benim için..

hanımlar çok yoğundum yazamadım bilgi vermek amaçlı yazayım dedim.
kreşle çok sert bir dille konustum ve yeni kreş arayışında olduğumu anladılar çok özür diledi kurucusu. bende sizin için iyi oldu en azından bir daha hassas davranırsınız dedim. pztesi günü bizim evin orda bir kreş var oraya başlatacağım kaydını falan yaptıracağım. umarım bu sefer her şey daha güzel olur

Ne yaptınız peki kreşi? Gelişme var mı?
konustum belli ettim rahatsızlığımı onlarda anladı zaten başka kreş baktığımı pazartesi evimin yakınında bir kreşle görüşüp kayıt ettireceğim yani vaad ettikleri gibiyse iyi olacak inşallah çocuk içinde endişeliyim öğretmenini çok sevdi çok bağlandı yine bir alışma sürecine gireceğiz mecburen

Ayy yazdiklariniz cok fena. Endişe etmekte çok hakliymissiniz.

Arabanin on koltuguna kucakta oturtuldugu icin kiyameti kopartir sikayet eder cocugumuda kresten alirdim.
Farz edin biri yandan hafifçe carpti arabaya. Ve hava yastigi acildi. Ufacik kaza kizinizin ölümüyle sonuclanirdi.
Derdiniz bez degil bu olmali.

benimde derdim sadece bez değil dikkat ederseniz bunuda yazdım ki zaten endişelendim ve bunu onlara yansıttım fazlasıyla. zaten kreş değiştiriyorum çok şükür.

[QUOTE="yuvarlanan asi bir panda, post:

Siz de sorumsuzsunuz ama hala tuvalet eğitimi olmayan çocuğu kreşe yollamışsınız. 3 yaş bezli gezmek için çok.
[/QUOTE]
Bezli olmasa bile tuvalet egitimini ogretmenler hallediyor zaten sorumsuzlukla ne ilgisi var

Müdürle konuştunuz Tamam bir de alt değiştiren kadınla konuşmayı, muhabbet kurmayı deneyin.

Iceridekilerle ne kadar muhabbet o kadar ilgi oluyor çocuklara. Maalesef bu böyle.

Mesela anneler gününde ve bazı benzer özel günlerde minik hediyeler alıyordum ben içerideki annelere.

Zıtlaşmayın , Çünkü çocuklarımız ellerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…