- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Evet ben inanın sadece kendi çocuğum diye tepki göstermiyorum hiç birimiz keyfimizden kreşe yollamıyoruz . Hepi topu birazcık dikkat edecekler o kadarÖzensiz davranmışlar evet insanın çocuğu olunca daha çok canı yanıyordur bu tarz haksızlıklara , kreş değiştirme imkanınız varmı acaba ?
İnsanlarda biraz merhamet olsa böyle olmaz ,Evet ben inanın sadece kendi çocuğum diye tepki göstermiyorum hiç birimiz keyfimizden kreşe yollamıyoruz . Hepi topu birazcık dikkat edecekler o kadar
Aslında başka kreş alternatiflerim var ama eşim daha ilk kez kreşe başladı öğretmenini çok sevdi şimdi daha oraya alışmadan başka bir ortama alıştırmak daha zor olacak bir gözlem yapalım baktık memnun değiliz düşünürüz diyor... Ama bende böyle her gün düşünüp sinir oluyorum. Aklımda hep acaba olunca rahat edemiyorum kafam karışık inanın
Aslında burdan memnunum öğretmen yönünden çünkü kızım öğretmenini çok seviyor birde bilirsiniz çocukların hisleri kuvvetlidir sevmese seviyormuş gibi yapamaz ama çocukların öz bakımlarıyla ilgilenen hanımefendiyle yıldızlarımız bir türlü uyuşmadıduzgun kres bulmak o kadar zor kı...
Evet annemede kızdım alsaydın çocuğu taksiye binip götürseydin en azından bu tepkiyi görünce ciddiyetimizi de anlamış olurlardı dedim. Aslında ben 3 yaşında gönderecektim bu yaz tuvalet eğitimini tamamlatıp ama SGK kreş desteği çıkınca değerlendirmek istedim zaten kızıma doğru düzgün bakan yok eşim gece çalışıyor kv kızlarının çocuklarına bakıyor annemin çalışması lazım gibi gibi. Birde kuzenlerinden pek iç açıcı şeyler öğrenmiyor çok çirkin hareketleri var yalıyor,burnunu karıştırıp bize sürüyorkesinlikle haklısın.
öne oturmasıyla birlikte kucakta gitmesi de sıkıntılı.
size haber verselerdi bi çözüm ayarlardınız. ya da önce bir tur bırakıp sonra ikinci tura geçebilirlerdi. benzinden mi kısıp kucak kucak gelmişler. ama anneniz de orada ise müdahale etmeliydi. o kısmı anlamadım.
bir de 2,5 yaşında, tuvalet eğitimi yok. kreş için erken olabilir. yani tuvalet eğitimi olmadan kreşe başlaması doğru olmamış sanki.
zaten ogretmenın degıl kurumun genel tutumu yanlıs sızın cocugunuza yapılan tum cocuklara da yapılıyordur mutlaka sıkayetler gıdıyordur ama kurum calısanı degıstırmıyor bellıkı uyarmıyor bıle...Aslında burdan memnunum öğretmen yönünden çünkü kızım öğretmenini çok seviyor birde bilirsiniz çocukların hisleri kuvvetlidir sevmese seviyormuş gibi yapamaz ama çocukların öz bakımlarıyla ilgilenen hanımefendiyle yıldızlarımız bir türlü uyuşmadı
doğru düşünmüşsünüz ama kreş dönemi boyunca tuvalet eğitimi alabilecek mi? kreş bu konuda destek vermiyorsa bir sene daha altı bezli mi gezecek?Evet annemede kızdım alsaydın çocuğu taksiye binip götürseydin en azından bu tepkiyi görünce ciddiyetimizi de anlamış olurlardı dedim. Aslında ben 3 yaşında gönderecektim bu yaz tuvalet eğitimini tamamlatıp ama SGK kreş desteği çıkınca değerlendirmek istedim zaten kızıma doğru düzgün bakan yok eşim gece çalışıyor kv kızlarının çocuklarına bakıyor annemin çalışması lazım gibi gibi. Birde kuzenlerinden pek iç açıcı şeyler öğrenmiyor çok çirkin hareketleri var yalıyor,burnunu karıştırıp bize sürüyorbunları da görünce dedim shell arkana bile bakma ver kreşe hiç yoktan bu davranışları unutsa bile yeter
İnsanlarda biraz merhamet olsa böyle olmaz ,
küçücük çocuklar 2.5 yas ne kı zaten annesi calısmak zorunda olmasa o cocuk sabahın köründe kalkıp gelmez oraya ,sunu da anlarım bırsuru cocuk var yapılan ıs zor evet ama kımse kımseyıde kulagından zorla tutupda kres de calıstırmıyorkı ay sonu gelınce onlarda bunun karsılıgını alıyorlar netıce de kımsenın kımseyı magdur etmeye hakkı yok ,
Anneniz bakamaz mı acaba ? yani tuvalet eğitimine alişana kadar en azından diğer dönem başlama imkanı varmı ?
zaten ogretmenın degıl kurumun genel tutumu yanlıs sızın cocugunuza yapılan tum cocuklara da yapılıyordur mutlaka sıkayetler gıdıyordur ama kurum calısanı degıstırmıyor bellıkı uyarmıyor bıle...
can emanet edıyorsunuz bu kadar basıt seylere bıle dıkkat etmeyen cocuga ne katabılır nasıl dıkkat etsın dıye dusunuyorsunuz cok zor ... en ıyısını anne hısseder cocuk ortama yıne alısır kurum kapansa ogretmen gıtse baska yere cocuk ne yapacak oyle dusunun, sızın hıslerınız ne gıtsın mı gıtmesın mı sız karar verın bence . annenın hislerı daha dogru oluyor cunku
Bir süre takipte kalın o halde baktınız olmuyor baska kres bulursunuz baska secenek bulamadım ,Çok haklısınız bende aynı şekilde düşünüyorum . Mesela ben asla kreşte çalışamam çünkü kendi kızımla bile zorlanan bir insanken onca çocuğun sorumluluğunu alamam bu açıdan kendimi eleştirebiirim. Madem yapmayacaksın hiç girme bu işlere ya da işini doğru düzgün yapMalesef ara veremem SGK kreş desteği çıktı birde annemin çalışması lazım çünkü tek başına kadın dört aydır bizi yüzümüzden borcu harcı bırakıp bize adadı resmen kendini
gectıgımız yaz , yaz okuluyla beraber bulundugum sehrın en ıyı kreslerınden bırıne goturdum kaydettım kızımı 4 yasında suanBende öyle düşündüm kurum yöneticisi benim gazımı alıyor gibime geldi. Bana kalsa fiyatı çok daha yüksek bir kreş var aslında önemli değil üçe beşe bakmam çocuğun psikolojisi ise konu ama eşimde diyorki ilk kez ortam değiştirdi daha buna yeni yeni alışacakken başka bir ortama sokmak daha mı haksızlık olur çocuğa diyor ama sizin dediğiniz gibi çocuk bu davranışı normalleştirip bize yansıtmazsa? inanın kafam allak bullak
Aslında tuvalet eğitimine destekleri var ama ben yazın geçmek istediğimi belirttim. Yani onuda artık çocuğun kafasına vura vura mı yapacaklar diye endişelerim yok değildoğru düşünmüşsünüz ama kreş dönemi boyunca tuvalet eğitimi alabilecek mi? kreş bu konuda destek vermiyorsa bir sene daha altı bezli mi gezecek?
Zaten öyle yapıyorum fotoğtaf özellikle video istiyorum çünkü fotoğrafta anlık gülümseme yakalayabilirler ama videoda pek mümkün değil.Bir süre takipte kalın o halde baktınız olmuyor baska kres bulursunuz baska secenek bulamadım ,
ama sızın yerınızde olsam sureklı arar burunlarından getırırdım gercekten ınsan bu kadar sorumsuzca davranmamalı neler duyuyoruz televızyonda ılla bıseymı olsun ondan sonramı aklımız basımıza gelsın
off içim gitti resmengectıgımız yaz , yaz okuluyla beraber bulundugum sehrın en ıyı kreslerınden bırıne goturdum kaydettım kızımı 4 yasında suan
ılk gun aynı mahallede bızım ofısımız var, kresın onunden ara sokaktan gecerken ne goreyım kresın bahce kapısı acık bızım kız dısarda tek basına gezıyor ...
hemen ıcerı gırdım, benım cocuk dısarda gezıyor haberınız var mı ?herkes sınıfta ogretmenıyle dısarda tek benım kız dıye.... gozlerınden kacırmıslar kresın bahcesındekı salıncaga kosmus kızım sonra da orda gezmeye baslamıs cıkmıs bırde ben gıdıp alıcaktım alma saatıne yakındı aramıstım gelıcem dıye de heyecanlanmıs ılk kez ayrılıyoruz ılk kez kres ortamı goruyor kızımda ne yapacagını bılememıs...ıhmale bakar mısınız
kı ustelık kızımın tuvalet egıtımı var 2 yasında bezı bırakmıs bır cocuk zaten ama ogretmenıne cısım geldı demıs ogretmenı duymamıs baktım kı bıraz altına kacırmıs gerı kalanını tutmus karnım agrıyor dedı sabahtan aksama kadar cısını tutmaya calısmıs bıraz kacırarak ve tum gun oyle altı ıslak dolastırmıslar cocugu ogretmenıne bunu da sordugumda suya falan oturdu sandım dedı
hemen ertesı gun kaydını sıldırdım hıc acelesı yok krese dedım ve kursa yazdırdım jımnastık-dans bale- resım muzık kurslarına gıdıyor suan
o gece resmen uykusuz bıraktılar benı ya araba carpsaydı ya bırı alıp goturseydı cocugu dıye ınsan cocugunu okula gondermeye korkar mı korkuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?