Belki derin konulara gireceğim ama çalışan annelere ayrıcalıklar, fazla fazla haklar verilmeli kesinlikle diye düşünüyorum. Bir çocuğun kendi annesiyle büyümesinden yanayım, eğitimini bizzat annesinden alması gerektiğini düşünüyorum. Çalışmak zorunda olan veya mesleğini icra eden kadın arkadaşlarımıza sözüm olamaz fakat bazıları üç beş kuruş fazlanın peşine düşüp çoluğu çocuğu rezil ediyor. Kusura bakmayın hassasım biraz bu konularda. Ne olursa olsun bir çocuk ortalarda büyümemeli bence, eğitimini kimin verdiği belli değil, çin malı gibi bir annene bırak bir kv ye bir kreşe... canım sıkılıyor yahu . Uzaktan patron gibi milleti gözlemleyip emir vereceğinize kendiniz bakın çocuğunuza, kuzenleriyle olan yanlış davranışlarıda tek tek anlatma çabasını gösterin, bu kadar pasif kalmayın diyeceğim ama onada vicdanım el vermiyor belki çalışmak zorundasınız veya öyle gerekiyor büyük konuşmayacağım fakat ne olacak bu çocukların hali gerçekten insanın içi bir tuaf oluyor sinirleniyorum ne yapıyım. Aslında suçlu kimse değil, yönetim...