Abartıyor muyum?

aslında bende öyle yapacaktım inanın hatta eşime de dedim tatlı falan yapalım yollayalım ama vazgeçtim hatalıymışım gibi algılanır diye. zaten kreşi değiştriyorum mümkün değil artık sabredemeyeceğim. nların küçük olarak nitelendirdikleri hatalar benim uykularımı kaçırdı

Yok yok siz bu kreşi değiştirin.Çocuk bu alişması zor olmaz yeni öğretmene.En azindan bu sorumsuz özensiz kreşten kurtulursunuz

Valla yerden göğe kadar haklısınız. Şimdi o kadının yerine empati yapıp koyunca da kim bilir günde kaç tane öyle bez değişiyor. Neler görüyor neler yaşıyor ve sonuç olarak çocuğunuza anne özeni gösteremiyor olabilir. Şimdi diyeceksiniz ki yapmasın madem beceremiyorsa işi, belki de sizin çocuğunuzu kreşe yollama mecburiyetiniz onda da vardır bilemeyiz. Belki o işi ogurerek yapıyor ama başka sansi yok. Bilemeyiz ben sadece kızmak bağırmak suçlamak yerine acaba farklı şekilde çözüme ulaşabilir miyiz diye önerine bulunmak istedim.

ne kadar ekmek o kadar kofte! verin parasini dogru duzgun bir krese gonderin. profesyonel insanlarla calisilmadigi meydanda.

Belki derin konulara gireceğim ama çalışan annelere ayrıcalıklar, fazla fazla haklar verilmeli kesinlikle diye düşünüyorum. Bir çocuğun kendi annesiyle büyümesinden yanayım, eğitimini bizzat annesinden alması gerektiğini düşünüyorum. Çalışmak zorunda olan veya mesleğini icra eden kadın arkadaşlarımıza sözüm olamaz fakat bazıları üç beş kuruş fazlanın peşine düşüp çoluğu çocuğu rezil ediyor. Kusura bakmayın hassasım biraz bu konularda. Ne olursa olsun bir çocuk ortalarda büyümemeli bence, eğitimini kimin verdiği belli değil, çin malı gibi bir annene bırak bir kv ye bir kreşe... canım sıkılıyor yahu . Uzaktan patron gibi milleti gözlemleyip emir vereceğinize kendiniz bakın çocuğunuza, kuzenleriyle olan yanlış davranışlarıda tek tek anlatma çabasını gösterin, bu kadar pasif kalmayın diyeceğim ama onada vicdanım el vermiyor belki çalışmak zorundasınız veya öyle gerekiyor büyük konuşmayacağım fakat ne olacak bu çocukların hali gerçekten insanın içi bir tuaf oluyor sinirleniyorum ne yapıyım. Aslında suçlu kimse değil, yönetim...

Biraz sert çıktım galiba aslında kadın maddi durum açısından ihtiyacı yoksa bile çalışmayı tercih edebilir ki bu çok normal.. mesleğini yapıyordur, kendini ruhen psikolojik açıdan iyi hissediyordur bunlarda çok önemli çünkü anne de bir insan. Hobileri olabilir, çalışabilir... fakat desteğe ihtiyacı var başta eşi tarafından ve ülke tarafından. Kadın ne yapsın çocuğunamı baksın eşinemi, evinemi, işinemi kaldı ki kendisinemi ? Bazı şeyler eksik...

Düzgün kreş bulmak çok zor. Kreş çok özensiz davranmış. Oğlum da biraz zor alıştı (tam alıştığı dönemde hasta oldu yatak döşek), bir iki haftadır ağlayarak giriyor. Öğretmenimiz iki gündür öğlen diğer çocuklar uyurken bizim danayla vakit geçiriyor. Bez değişikliği ya da kıyafet kaybetme vs bizde de oluyor ama ben sorun etmedim. Oğlum külot bez kullanıyor, öğretmeni bir şey demedi ki külot bez daha kolay aslında.

Yani genel olarak sizin kreş biraz ticarethane mantığında sanırım... eğer daha iyi bir yer bulabilecekseniz çok alışmadan değiştirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…