Farkında olmadan yogundunuz ogun gelmeyecek mi dediler
Giden arksslar sizide hep çağırıyor mu kahveye .sizmi eslik ediyorsunuz bende geleyim madem gibisinden. Yoksa Asagida kizlari gorup iniyormisunuz beraber mi oluyor sonradan mi geliyrosnuz
Bilemedim ben.
Bi süre gitmez ve gözlemlerdim sanırım.
Net bir şey diyemiyorum, çünkü belirsiz bi durum. Siz daha iyi görür ve hissedersiniz. Bi süre normal davranıp, kahveye gitmeden gözlemlemek iyi olabilir. Davet edip etmeme durumundan anlaşılır.Alınganlık yapmıyorum değil mi?
1 2 ay önceden size mesajı vermişler zaten ama siz anlamamissiniz. işimiz var diyip kafeye gidiyorlar. Gayet açık ve net .sizde hala bana kahve soylememisler x e söylemişler diyorsunuz .
hala onlarla, onların kendi aralarında samimi olduğu kadar samimi olmadığınızı anlamamissiniz.
Belkkendi aralarinda daha samimi olabilirler sizle o samimiyeti yakalayamamislardir bence artık onlarla inmeyin çok arada nadiren gidin .kinlenecek bir durum yok ortada .
Sadece siz o grubun daimi üyesi değil arada yanlarına uğrayan misafiri olarak goruluyosunuz.
İş yerinde ve cafe ortamında size tavır ve davranışları nasıl?
İnsan hisseder zaten bence.Normal, yanımda dedikodu da yapılıyor rahat rahat konuşuyoruz yani. Rahatsız olunsa dedikodu da yapılmaz diye düşünüyorum
Bizde iş yerinde çekirdek bir grup çok samimiyiz ama yanımızda isteyen gelir öğle yemeklerinde .hatta benim konuşmalarını sevmediğim biri var yeni geldi çocuk bikackere bizle geldi gitti aradadada geliyor ama çıkışta bişi yapacagimiz zaman işimiz var diyip açıkçası onu davet etmiyoruz .Tabi ki kinlenmedim, normal bi durum herkes herkesle anlaşacak diye bi şey yok. Buna alınmam saçma olurdu sadece durumu ayırt etmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?