• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyor muyum

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar selam,

Bazen kendime karşı gereğinden fazla acımasız olduğum için kafama takıldı size de danışmak istedim.

Yeni işe başladım 5 ay kadar oldu. Kısaca ortamda 4 kadınız. Öğle molalarında aşağıya kahve içmeye iniyoruz. Her öğle molası mutlaka gidiyoruz. Ve hep aynı şeyi içiyoruz. Dün kızlardan biriyle ilk bi mağazaya uğrayıp sonra diğer kızların yanına kafeye geçtik. Diğer kız için kahve söylemişler, senin gelip gelmeyeceğini bilmiyorduk ondan sana söylemedik dediler. Ama ben hep iniyorum onlarla. Arada gitsem tamam ama hep gidiyorum, acaba ortamda olmamı istemiyorlar da ayıp olmasın diye bi şey mi demiyorlar? Siz bu tavırdan sonra yine birlikte kahve içmeye iner miydiniz?

Fazla alınganlık yapıyorum gibi gelebilir ama 1-2 ay önce sürekli yanlarına gitmediğim halde ya da aralarına girmek gibi bi amacım olmamasına rağmen çıkışta birlikte kafeye gidip bana da bi işim var filan diyorlardı. (Ben napacaksın diye sormuyorum, çıkarken hep birlikte gidiyorduk ondan açıklama yapıldı.) Gerçekten asla kafeye gitmeleri vs alınacağım bir şey değil sadece sanki ben onlara yapışmışım gibi bi tavra girilmesi çok moralimi bozdu.

Sizce buluttan nem mi kapıyorum. Bu arada hiçbirine karşı bi önyargım yok onların da birebir bi kabalığı olmadı.

Farkında olmadan yogundunuz ogun gelmeyecek mi dediler
Giden arksslar sizide hep çağırıyor mu kahveye .sizmi eslik ediyorsunuz bende geleyim madem gibisinden. Yoksa Asagida kizlari gorup iniyormisunuz beraber mi oluyor sonradan mi geliyrosnuz

Farkında olmadan yogundunuz ogun gelmeyecek mi dediler
Giden arksslar sizide hep çağırıyor mu kahveye .sizmi eslik ediyorsunuz bende geleyim madem gibisinden. Yoksa Asagida kizlari gorup iniyormisunuz beraber mi oluyor sonradan mi geliyrosnuz

Yo öğle arası çalışmıyorum. Yemek yiyip ditekt birlikte kahve içmeye iniyoruz genelde davet vs yok. Aşağı iniyor muyuz, inelim şeklinde gelişiyor

İş yerinde ve cafe ortamında size tavır ve davranışları nasıl?

1 2 ay önceden size mesajı vermişler zaten ama siz anlamamissiniz. işimiz var diyip kafeye gidiyorlar. Gayet açık ve net .sizde hala bana kahve soylememisler x e söylemişler diyorsunuz .

hala onlarla, onların kendi aralarında samimi olduğu kadar samimi olmadığınızı anlamamissiniz.
Belkkendi aralarinda daha samimi olabilirler sizle o samimiyeti yakalayamamislardir bence artık onlarla inmeyin çok arada nadiren gidin .kinlenecek bir durum yok ortada .
Sadece siz o grubun daimi üyesi değil arada yanlarına uğrayan misafiri olarak goruluyosunuz.

1 2 ay önceden size mesajı vermişler zaten ama siz anlamamissiniz. işimiz var diyip kafeye gidiyorlar. Gayet açık ve net .sizde hala bana kahve soylememisler x e söylemişler diyorsunuz .

hala onlarla, onların kendi aralarında samimi olduğu kadar samimi olmadığınızı anlamamissiniz.
Belkkendi aralarinda daha samimi olabilirler sizle o samimiyeti yakalayamamislardir bence artık onlarla inmeyin çok arada nadiren gidin .kinlenecek bir durum yok ortada .
Sadece siz o grubun daimi üyesi değil arada yanlarına uğrayan misafiri olarak goruluyosunuz.

Tabi ki kinlenmedim, normal bi durum herkes herkesle anlaşacak diye bi şey yok. Buna alınmam saçma olurdu sadece durumu ayırt etmeye çalışıyorum.

Tabi ki kinlenmedim, normal bi durum herkes herkesle anlaşacak diye bi şey yok. Buna alınmam saçma olurdu sadece durumu ayırt etmeye çalışıyorum.
Bizde iş yerinde çekirdek bir grup çok samimiyiz ama yanımızda isteyen gelir öğle yemeklerinde .hatta benim konuşmalarını sevmediğim biri var yeni geldi çocuk bikackere bizle geldi gitti aradadada geliyor ama çıkışta bişi yapacagimiz zaman işimiz var diyip açıkçası onu davet etmiyoruz .
Sizin durumunuzda aslında alınacak bişi yok ama siz içten içe sizi sayıp kahve söylemelerine bozulmussunuz.durumuda yeni farketmissiniz.bende bazen başka arkadaş gruplarinin yanına yemege yada çaya kahveye gidiyorum ama nadiren .asla beni niye beklemişler veya niye bana kahve söylemişlee diye dikkat etmiyorum.bu öğlen sizle takilayim dedim , birazda sizle muhabbete geldim gibi bir tavrim oluyor veya bize nadiren katılanların böyle bir tavrı oluyor .kimse siz geldiniz diye sürat asmaz bellimi kibar insanlar zaten.sizde bence nadiren uğrayın yanlarına iletişimi tamamen kesmek karsidakilerce çok itici olabilir zaten size kötü bir davranışları yok

bence abartmıyosunuz. şöyle düşünün her gün rutin olarak aynı şeyi yaptıgınız arkadaslarınız bir gün gecikince belki istemezz diye düşünmez. onlar sizi önemsemedigi için aman istiyosa kendi alır boşver demişler. bu basit bişey olabilir ama aslında sizi gerçekten samimi görmedikleri için o hep içiyo ben alırım onun yerine diyebilecek kadar sizi önemseyen 1kişi bile çıkmamış demekki..

baya baya istemiyorlar seni yanlarinda belli ki:( hos degil yaptiklari da bi sure tek basina takil bakalim baska arkadaslar edin

Sürekli dip dibe olursanız bir gün zaten buluttan kaptığınız nem sağanağa dönüşecek..
İş yerinde samimiyet olmuyor olmuyor...

ne desem boş. yok alınma ortada bi mesele yok desem gün gelicek bir bakmışsınız biri diğeriyle gruplaşmış falan...
bir de velev ki o gün sizin gelmenizi istememiş olabilirler bu çok normal de bi mesele aslında belki de birinin özel bir meselesini konuşmaları gerekiyodu ve bunların arkadaşlığı sizden öncesine dayanıyor sanırım.
bu arada ben her kız ortamında kızlarla frekansı en az tutanlardanım, dişi konulara yabancı kalıyorum vs.. yalnızca bir yakın kız arkadaşım var. erkek arkadaşlarım çoktur. işteki kızların bensiz birbirlerine gittikleri oluyor. hiç alınmadım çünkü ben de onların muhabbetlerinden çok keyif almıyorum. bir özel günüm olsa çağırmayı düşünmem bile. herkesin arkadaşı kendine:)

Back
X